Jump to content

xspice

Serious Contributor
 • Content Count

  256
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Reputatie Excelenta

About xspice

 • Rank
  Serious Contributor

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ce ziceai oare 🤣🤣🤣🤣
 2. Se pare ca a uitat de Alba 🙈🤣🤣🤣 cluj timisoara Oradea 🤣🤣🤣
 3. Depinde ce pretenții ai, mari mediocre sau ca majoritatea din Alba din păcate joase rau de tot(pizda numa sa fie) ca și cineva mai pretențios , chiar și o suma mai mare, dar aspect și servici de calitate, greu găsesc ceva pe Alba .
 4. Stați liniștiti , dacă la Cluj nu face destui bani, va reveni și la Alba ✌️✌️ Unde a prins bine , la Cluj e mult mai mare concurenta.
 5. Da, exact ea !!! După faza respectiva nici nu am mai văzut-o in oraș, păcat era cum zici și tu o superbitate.
 6. Bine zis @naura_boy, doar așa am putea sa mai creștem calitatea, sa plece astea de joasă speța și încet încet sa crească și la noi nivelul, clienți ar avea fetele!!!dar multe neavând loc de toate “cum le-ai descris tu” evita alba , plus fiți atent întâmplare , era o tipa super Ok ce a venit până anul trecut se caza acolo la gara blocurile noi,” îmi zice odată vai ca au venit niște țigani 3-4 și au sunat la interfon ,bine că am ieșit pe geam” gherțoi burtoși Pești la toate jegoasele astea ce ne frecventează.
 7. Man nu, ca nu mi-a permis timpul, dar îți zic din start că la bani ăștia dacă deschide ușa și nu e la aspect/comportament la nivel de Cluj Sibiu nici nu stau 🤣🤣
 8. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/reala-cercelus-in-zona-intima/f5854238ff1f776g1e2d12172d1dedf2.html Cred ca are mai multe anunțuri , cere 200 de lei finalizarea , nu știu astăzi dacă am timp sa ma duc sa verific ,dar de 200 ar trebui sa fie top maxim !!!! Tare mie sa nu fie una cu gândirea “la prosti din alba merge 200” și in alta parte sa ceară 150...
 9. Nu mai prea postam , ca am văzut ca postam degeaba , mai ales pe subiectul asta , nu am înțeles cum de in Alba au “succes” penale din astea care nici gratis nu merită futute, și care in nici un alt oraș nu ar avea clienți , numai la noi se tot întorc .
 10. In Alba când ? 🙈🙈🙈
 11. Ați reușit careva sa dați de ea ? 😂 poate de fapt e in vacanța și a lăsat numărul pe site din greșeală , chiar la nimeni sa nu răspundă .
 12. Nu am mai postat de mult , dar nu ma pot abține !!!!entuziasmat de colegul cu postarea lui,mers și vizitat,teapa !!!!tipa arată Ok,dar “eu nu vin deasupra pe un ton răstit “nu ma pun pe burta și “dar prea tare “ultima data când merg la Alba anul asta !!!aceleasi servici de c...A-T, numai bunul simt ma făcut sa nu-i dau una ....
 13. sunat facut programare,totul ok,după surpriza telefonul suna ocupat,daca din orice motiv să nu mai vin,de ce nu zici așa,nici o problemă,dar nu sa bat drumul degeaba.
 14. îți dai seama și laude din plin.
×
×
 • Create New...