Sari la conținut

baboui

Serious Contributor
  • Număr conținut

    345
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre baboui

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

baboui's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

29

Reputație

  1. Dar nu are nimic cu tipa, in afara faptului ca si-a ales numele asta care nu are cum sa nu te duca la un rubber doll. Ce voiam sa zic este ca is curios cat vor mai creste curvele reale preturile, pina la urma vor ajunge asa mari incat intr-adevar va deveni o papusa gonflabila o alternativa viabila.
  2. In loc sa arunci banii pe Rubydoll, mai bine inchiriezi un rubber doll. Pretul e acelasi, macar au concurenta curvele:
  3. Site-ul asta a ajuns int-atat de cacat incat se teme de un site de labagii declarati.
  4. Da mai, ia o pauza. Numai mocul are voie sa stie tot si el este singurul pe langa curve care are glob de cristal. E singurul vizionar pe grup. Inchipuit, dar na, pt. el e realitate.
  5. Cea mai buna investitie e sa-ti faci prelungire de pula si te futi singur. Ai si placere dubla, si daca o faci des iesi ieftin fara concurenta.
  6. Zi direct ca-i grasa, ce atata cu forme definite. E grasuna si gata.
  7. baboui

    Pizde

    Spune ce sa fie special. Sa aibe doua pizde, sa se futa in urechi, nari? Bai, pizda-i pizda. Nimic special.
  8. Vaitati-va ca niste babe. Ce naiba, s-a terminat pizda? Pai atunci faceti cerc si dati-o pe gaoz, plangaciosi penibili.
  9. Se va intampla curand si cu asta de aici.
  10. Nu-i de evitat, dar nici de imbulzit nu-i. E o experienta submediocra. Daca ai coaiele foarte pline si nu e alta disponibila, mai merge. Dupa ce ti le-ai golit te intrebi daca chiar a fost necesar sa mergi fix la ea.
  11. baboui

    Pizde

    Deh, macar ma pricep la ceva. Tu doar in datul cu gura esti mare specialist? La gravida ii faci reclama sa aibe familia ta de tigani ce baga in gura?
  12. A aparut teapa asta si la Cluj.
  13. Da tu, avem frustrari pt. 50 de lei. Te vad eu peste 20 de ani cand nu te fute nimeni cum stai la colt d strada sa cersesti 5 lei. Ca degeaba faci bani cu pizda, cu paie in cap nu-ti raman nimic din ei oricum.
  14. Domnisoara gorila, poate i se parea colegului necivilizat ca atat timp cat e un forum unde fiecare are fix acelasi drept sa scrie ca oricare altul, sa decizi tu ce lipseste si ce nu.
×
×
  • Creează nouă...