Jump to content

valerica89

Maistru Curvar
 • Content Count

  50
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Reputatie Neutra

About valerica89

 • Rank
  Maistru Curvar

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Da si tu mai multe detalii daca ai fost la ea
 2. Anuntul ala e dar nu stiu daca si pozele sunt tot ale ei.
 3. Din ce am auzit doamna de la farmacia diana nu prea ar fi cea din poze. Stiu din surse neoficiale ca e scunda si grasa. Oral cu finalizare stiu ca face ca am sunat eu dar poate a fost careva si stie cum arata daca o fi ea in poze etc... si care bloc o fi ala cu 4 sau ala cu 8 etaje
 4. Cine stie, mie mi a raspuns de fiecare data, in jurul pranzului e la masa si nu raspunde. Cand are tel inchis nu e la birou. Sunt ale ei pozele, nu am gasit o niciodata neepilata sau miros ceva e foarte curata. Pe bucuresti colt cu centru are locatia, 100 tragerea, face si oral neprotejat! Dute cu incredere!
 5. Care e aia cu pretul de new york?
 6. Poate mai povestesc si altii ce si cum si care mai e de dus..... Mai e laura pe care am vizitat o de n ori si e ce trebuie, pentru pasionatii de milf, dar am mai povestit despre ea!
 7. Ala e da, sunt reale pozele, tate nu prea are dar spre deosebire de altele arata bine e frumusica, nu te grabeste, am stat o tura eu. Am sunat o era libera i am zis ca ajung in 15 min, curata epilata fara mirosuri. Locatia e undeva pe 1 decembrie pe langa lexi. Face totul protejat. Eu am fost de cateva ori si de fiecare data a fost la fel...foarte draguta si ascultatoare😂
 8. Da, sunt sictirite de ce nu stiu... eu am sunat acum o saptamana au raspuns dar numai alea care nu sunt ele... au poze aiurea. Am fost la Silvia si e ok tipa. 150 fin totul protejat e cuminte, ascultatoare😂 a fost ce trebuie spre deosebire de restul.
 9. 80% din anunturi sunt tepe la noi.... sunt si 2-3 pe bune dar zici sa mai incerci si altceva... dar nu ai ce😂
 10. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/eu-sunt-ceea-ce-cauti/7iddh05e976g737i16he7f68931f0fhg.html Sa incumetat careva?
 11. Super, daca am noroc sa te gasesc libera la ora aia, sigur ne vedem maine!
 12. Buna, pe la ce ora incepi dimineata?
×
×
 • Create New...