Jump to content

Warning +18

This website offers sexually explicit material intended for adults only.

By clicking the ENTER button, you confirm that you are 18 year and older, and accept our terms of use, otherwise click EXIT button to leave the website.

EXIT

adiadit

Curvar Ucenic
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Utilizator De Incredere

About adiadit

 • Rank
  Curvar Ucenic

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pentru freelancer 69 : Aceasta poveste demonstreaza ca si barbatii ` e ` oameni, au sentimente, sunt buni / rai, sunt corecti sau gresesc. Cateodata energiile negative inving si oricat ar vrea cineva sa iti spuna sau sa iti faca un bine tu nu reusesti sa alegi binele. Iti doresc sa iti recapeti cat mai repede linistea si fericirea in sufletul tau si sa ai experiente reusite in tot, chiar si la escorte. Nu este bine in iti ineci salvatorul. Ar fi frumos sa tragi linie/stop , sa iti aduci din nou bucuria de viata si nu transfera celorlalti din necazul tau . Pentru Anda
 2. Salut, Pentru recenzia la fata asta nici nu stiu daca sa dau 10 pe linie sau sa spun mai simplu ca tot ce este scris anterior este adevarul gol golut. Foarte frumoasa, politicoasa, ordonata, serioasa cu programarile. Chiar daca nu ar mai evolua deloc, la ce ofera actual este cu mult peste sclifoseli din acelea cu OP fara CIM si preturi de mori. fata - corp de pustoaica cu sani mici / personalitate - ceva deosebit ON cu CIM FK, 69 NP - stramta, posterior spectacol Am platit 150Ron/fin, am stat DTD 25min si am avut parte de o experienta sexuala si suf
 3. Salut, Experienta placuta. O fata cinstita, poze reale, numai buna de satisfacut placerile si de reincarcat bateriile. FK: 9 ON: 9 ( se implica, are energie, nu te lasa dar fara elicoptere) NP: 9.5 finalizare CIM pret: 100f + 50 cim Eu ii multumesc pentru intalnirea fara cusur iar colegilor..., fiecare trage concluzia pe care o doreste . de revenit : da.
 4. Sa nu pierdem timpul. Am gasit o papusa de fata, imbracata in uniforma din poze ( cinste fetelor care au poze reale) . Circumvalatiunii 37 Aspect, miros: 10 Prestație: ON: fara CIM 9 NP: senzatie, stramta, contre 10 Gfe: 10 Igienă: 10 150Ron / fin 30 de minute petrecute , nu futute. Recomand!
×
×
 • Create New...