Sari la conținut

robert890

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre robert890

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

robert890's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Aveti grija la userul Ionela0900, care incearca sa santajeze barbati abordati pe site. De curiozitate, am discutat cu cei de la support de la sugardaters si se pare ca au IP'ul fiecarui user care se logheaza. Mi-au mai spus ca ei nu pot pune aceste date la dispozitia unei persoane fizice, dar m-au incurajat sa fac plangere la politie si astfel incat sa le poata preda organelor competente toate aceste informatii. Deci aviz amatoarelor :)
  2. Pe Ami ti'o recomand. Eu am prins'o mai demult cu 150, probabil era in toane bune. Dar merita banii
  3. Stiu ca parca cerea 300 pe intalnire
  4. https://www.vice.com/amp/ro/article/jp8mdy/cum-e-sa-fii-santajat-cu-o-filmare-sexuala-443 Am auzit recent de un caz de genul asta cu persoana abordata pe SA. Cica “tipa” se dadea din Franta, dar “venea des in Romania” si ca “vrea un prieten in Bucuresti” In rest, modul de operare de mai sus. Grija mare la chestii de genul.
  5. Pink panther e din pitesti, a cam ramas in coada de peste cand am vbit cu ea. Pumpkins imi scrie aproape in fiecare zi sa ne vedem, deci posibil sa fie ceva escorta
  6. Daria22 mi s’a parut ok, vrea 100 de euro, mi’am propus sa imi fac timp sa ma vad cu ea. Pumpkins si Miruna777 cu siguranta nu’s una si aceeasi. Prima cere 100, a 2a vrea 150. In fine, eu am vrut sa ajut, dar vad ca mai tare isc polemici, asa ca ma voi opri aici ;)
  7. Nu stiu daca e neaparat poza reala. E foarte secretoasa, iti trimite poze si apoi le sterge imediat :)) pare un pic mai plinuta in pozele pe care le trimite, dar are niste sani mortali. Si da, accepta si 100 de euro
  8. Dezirabila, Miruna777, Pumpkins, Daria22. Tipe cu care am avut o interactiune ok
  9. Sunt totusi si domnisoare care doresc cadouri relativ decente, in jurul a 100 de euro. Nu e plina padurea numai de uscaturi.
  10. Tot acelasi roman il dacea cu copy paste?
  11. Gabrielle1: “Mie mi plac lucrurile mai clare si varianta directa, abia apoi avem tot timpul din lume sa nu cunoastem pe whatsapp. In ceea ce ma priveste scopul meu aici este sugardating. Pentru mine acest gen de intalniri are la baza pe primul loc chimia, o oarece compatibilitate intre noi atat fizica cat si de relationare,e suficient sa discutam putin ca sa ne dam reciproc seama de lucrul asta iar pe locul doi suportul financiar pe care il voi preciza inca de la bun inceput sa fie lucrurile limpezi, undeva la 450€ each date. Imi doresc distractie, simplitate si discretie, no drama or commitment, astfel incat suntem liberi sa ne traim in mod normal vietile. Intalnirile le vad desfasurandu se ocazional, in limita a cateva ore. Imi place sa am parte de iesiri la masa iar daca exista chimie sa continuam intalnirea in sensul intim. Nu pot petrece zile intregi sau nopti. Daca este convenabil pentru tine si se incadreaza in ceea ce cauti si poti oferi, astept cu interes sa continuam discutia, in conditiile in care nu, totusi iti multumesc pentru mesaje. Sa ai o dimineata minunata!” Alta care are in cap numai bancomate.
×
×
  • Creează nouă...