Sari la conținut

grigoreantipa

Serious Contributor
  • Număr conținut

    335
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre grigoreantipa

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

grigoreantipa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

142

Reputație

  1. Dar spune-ne si noua mai multe de colega. Cine este? Ce tarife are? Ce servicii ofera? Arr si ea toatal in meniu? Si cat luati pe o ora in 3
  2. Am vazut ca este colega cu DEEA REBELA. Imi spuneti si mie care este pagina ei?
  3. Ai sanii aia minunati, as mai veni la tine pt o tragere si o molfaiala dar nu prea am timp. Dar daca ma eliberez direct ibtre tate vin.
  4. Haideti sa va povestesc si eu experienta cu domnisoara de la Chisinau. Eu am ajuns la ea miercuri noaptea chiar inainte sa plece, ea plecand joi dimineata. Neavand prea multi clienti, nici nu avea de ce sa stea. Oricum in mamaia daca nu te promovezi mult nu prea ai multi clienti, mie mi-a convenit ca veneam din Navodari, dupa parerea mea in zona tomis 3 este afacerea buna. Sa trecem mai departe, dupa ce cu o seara inainte am stabilit cu ea sa ma primeasca la 23 si dupa cum v-am relatat ca nu mi-a mai raspuns la telefon, am crezut ca nu o mai prind sa ma descarc pe ea. Dar miercuri hotarasc sa o sun din nou si sa ma programez tot la ora 23, ea cerandu-si scuze ca a uitat de programare si ca a iesit in club fara telefonul de munca. Stabilim impreuna pt ora 23 cu toate ca a zis ca nu mai lucreaza in ziua aia ca vroia sa plece si ma ia doar pe mine. Se face ora stabilita si am plecat spre ea, locatie usor de ajuns la blocul de langa hotel Regal din Mamaia. Ma primeste intr-o costumatie de scolarita si cum bine stiti si de la colegii anteriori, daca i-ati citit paginile domnisoarei, ma apuca de gogu si ma saruta de la intrare. Locatia este ok pentru ce treaba aveam eu acolo. Intram in dormitor , ne dezbracam si nu m-a slabit deloc din sarutari, cu muscaturi de buze si toate alea. L-a luat pe ala micu in gurita si s-a tot luat de mine in sensul bun , ca i-am scris cu o seara inainte ca mi-a dat teapa. Ce a fost in camera aia este greu de povestit, ce futai am tras cu ea nu cred ca am mai tras cu altcineva de pe site si am fost la destule de aici: la allis, la annona, la ella, la paula, la raluca vip, etc. Cred ca s-ar apropia de ella un pic, ca la ea m-am simtit aproape de moldoveanca asta. Dar parca ea le intrece cu mult pe toate. Si acum notele: ON 11, cu deep sustinut, nu prea sunt eu dotat, dar nici slab dotat nu sunt, dar oralul a fost perfect. Il ia si vorbeste cu ala micu, il ascunde in gurita, il molfaie, a fost ceva bestial. O poti apuca si de cap sa o impingi mai bine in gat daca doresti. NP 11, sta in toate pozitiile cum o pui si nu comenteaza, dar cred ca preferata ei este cu ea deasupra si se misca bestial la un momentdat mi-a spus ca si-a dat si drestedrpoate ca da. FK 11, sarutari la greu cu muscaturi cu limbi, cu de toate. Au fost doua numere, cu doua finalizari, deci a fost ceva de vis si pornache pe deasupra, pacat ca ati pierdut-o, nu stiu daca o sa mai vina prea curand pe aici, ca nu prea a avut clienti. A zis ca pleaca o perioada pe acasa, pe la Chisinau si ca se intoarce la Iasi, dar nu stie daca o sa lucreze pe acolo. Ati pierdut ceva bun , parerea mea si nu cred ca o mai prindem prea curand pe aici. Tariful a fost de 300 ron/h, 2 finalizari de vis. Nu face anal si nici finalizare orala sau la finalizare orala nu am insistat eu, in rest este permis orice. Daca am uitat ceva intrebati-ma.
  5. Daca ai si raspunde la telefon sau la mesaje ai fi de top.
  6. O arata bine, lucreaza bine, dar eu mi-am cam luat teapa cu ea. Imi facusem programare aseara la ea la ora 23 si urma sa o sun cand plecam spre ea, am plecat de acasa si dai si suna si dai si trimite mesaje, fara niciun raspuns. Cu toate ca atunci cand a deschis topicul avea trecut la cadou 250, mie mi-a zis 300 , o-m zis ca vin la 23 dar nu a mai raspuns. Asa ca eu sunt cam dezamagit de ea.
  7. Am sunat eu astazi si zicea ca pleaca joi si ca nu ar crea sa mai lucreze pana atunci.
  8. Mai e valabil nr din anunt sau nu? Ca am sunat ieri si azi de o groaza de ori si are telefonul inchis. Sau e plecata in concediu, stiu ca e plimbareata rau.
  9. Eu de fel nu pun pariuri. Si banuiesc ca daca as pune pe treaba asta cred ca o sa pierd. Dar intrebam si eu ca poate cine stie cum se razgandeste omu. Dar chiar esti pornit pe mine vad, hai ca nu mai scriu o perioada poate iti trece
  10. Opa, avem o revenire? Te-am ratat data trecuta, acuma daca gasesti locatie pentru saptamana asta ma inscriu si eu. De oral te-ai apucat?
  11. Am fost si eu ieri la bruneta aceasta sexoasa, dar din cauza unor membri nu o sa dau prea multe detalii, spun doar ca m-am simtit foarte bine si e o fata extraordinara. Ca note avem asa: ON 10, NP 10, FK 11, GFE 10. Tarif 250 1h.
  12. Mai ai de zis?? Ai timp de cautat inseamna, daca stau sa iti caut eu injuraturile sau cuvintrle urate spune mi-ar lua o saptamana sau mai mult. La mine vad ca ai terminat repede , doar 2 postari si mi-ai gasit toate cuvintele urate spuse. Eu asta vroiam sa spun, dar se pare ca nu prea intelegi.
  13. Eu macar pun intrebari mai proaste sau mai bune, nu stau ca alti sa ma injur sau sa ma tiganesc aici. Ca nu vad rostul la tiganiile care se scriu pe aici, sau injuraturile care se spun.
×
×
  • Creează nouă...