Sari la conținut

tipul87

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre tipul87

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

tipul87's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

8

Reputație

  1. Salutare tuturor. Am prins eu locul liber de la 16:00. Prima și clar nu ultima vizită la Daniela. Scurt, eu pe graba, ea dezamăgită că eu pe grabă. Dar dezamăgită nu așa, am simțit un "nesimțitule" in privirea ei (scuze încă odată Daniela). Nu e fastfuck. Nush care scria că nu ar avea GFE, la mine a avut chiar ridicat.( Bine ea tot incerca, eu tot pe grabă) ON:10 NP:???( Am dat de 10 ori din cur și aia a fost). Per total pt mine bine pt Daniela nașpa. Promit sa revin cu o recenzie corespunzătoare după o vizită cum se cuvine. Mulțumesc mult Daniela și scuze încă odată.
  2. Salutare tuturor. Recenzie rapidă. Vizitat Roxy prima oara. Locație ușor de găsit, curată, dotată cu de toate. Roxy o tipă de statură mica cu forme mișto. Zâmbăreață, primitoare și cu lipici. Sosit, sărit la duș și în cameră. Actiunea: ON umed, senzual , priviri, deep, hands free, schimbat de viteze. I-am zis pt ce am venit și a știut să facă de așa natură să nu explodez in guriță. Pus balon trecut la AP. Văzând cele scrise de ea, am încercat să fiu cat se poate de gentil și rapid. Sper că am și reușit. Am scos balonul și am finalizat in gurita până la ultimul strop.( Vroiam sa fac demult schema). Având satisfăcută dorința mă gândeam să mai stăm puțin și să o iau din loc căci rareori reușesc și al doilea Nr cu finalizare și nu îmi place să chinuiesc fetele și pentru că de regulă nu sunt așa implicate, insă ce sa vezi... Fumat ea o țigară, mers la igienizare și Roxy a dat dovadă de inițiativă și a început cu skinship apoi un oral mișto iarăși cu priviri cu limbuțe cu de toate, amestecate cat se poate. Pus balonaș și am început cu un NP pe la spate. Am preluat eu inițiativa ceva mai sportiv de data asta, gemete mișto, nu păreau fake, schimbat apoi în misionar și finalizat in balonaș, neașteptat de glorios. ON: 10 a fost pe gustul meu, slow start senzual, priviri, limbuțe, deep și apoi viteza superioară. Și special pt perseverență la Nr. 2. AP. 10 Special pt faptul că a acceptat CIM după :*( cum ziceam mai sus vroiam mai demult sa incerc schema asta) N.P. 10 For being a soldier. Timpul mi se pare că a trecut foarte repede... Poate că unii or sa comenteze că doamne dai 10 pe linie ca lu Lavinia la olimpiadă și PLM că i se urca la cap și crește prețul și mai știu eu ce, dar pt mine așa a fost. De revenit clar DA. Mulțumesc mult pentru tot Roxy
  3. Salutare. Doar de am ieșit. Am fost cam pe grabă și sunt așa că scurt. O tipă mișto, înaltă cu sâni marfă, atitudine pro client, atentă. Am zis înaltă cu sâni mișto? Bj de senzație CIM cu tremurat de genunchi nu am mai putut și a doua finalizare. Am sa revin și să experimentez și celelalte servicii. Mulțumesc mult Cris și next time o sa ne cunoaștem ceva mai bine;)
×
×
  • Creează nouă...