Sari la conținut

melograno

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    43
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre melograno

  • Dată Naștere 21.06.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

melograno's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

15

Reputație

  1. Draga mea , asa zici tu ca nu faci neprotejat , in realitate sti bine ca faci si inca foarte bine , nu inteleg ce rost are sa tot minti . Sunt multi pe aici care ti-au dat muie fara probleme este de ajuns sa spuna unul si sa vedem ce scuze mai inventezi , nu te mai enerva ca iar iti da cu minus si nu e frumos sa faci asa ceva . Si la urma urmei cu ce este diferita pula in Alba Iulia fata de Pitesti ?
  2. Draga mea , daca iti pare rau de ceva nu ezita sa intrepti raul ala . De ce sa ne dezamagesti si tie sa iti para rau , arata-ne cum iei tu pula in gura , poate asa ne lamuresti daca sugi pula cu sau fara prezervativ .
  3. nu ne pui si noua o filmare cu tine cand sugi pula ?
  4. pai mai irinele , a ta nu face mai si anal ?
  5. Au absolvit academia de futut KamaSutra ?
  6. ce rechin te visezi tu mai irinele ? Tu esti un peste balon ,gras si umflat , tot te face curva de bani si nu intelegi cum , esti cu ochii pe userii aia icognito de iti strica socotelile .
  7. mai ,, irinele '' ca iti zic asa , ti-ai facut datoria , ai elucidat misterul , ti-ai reactivat sursa de venituri . De ce nu lasi tu lucrurile asa , numarati incasarile de astazi , calculeaza-i si pe aia 20 de lei de nu ii mai da rest , vezi la cine mai ai de platit si gata , te stresezi atat pentru nimicuri de astea
  8. la top se intra cu cont platit acum ? Adeca nu este cris lory , nu e vis tantric si este fata asta ametita , de unde moda asta ?
  9. am facut programare , m-ai chemat undeva in gavana , aveai un pat intr-o camera ziceai ca esti la puscarie , erai deja cu prezervativul in mana si ti-am spus ca la telefon ai zis ca o sugi fara . sigur ca ti-am dat muie fara si cu finalizare in gura ta , asta ca sa stim despre ce vorbim
  10. eu sper sa nu o mai faci deloc , oricum o faci prost , numai sa iei banii nu iti e frica , acolo cum facem ? poate introduci plata card
  11. Am fost cu ea in 2014 sau 2015 , era la liceu in Curtea de Arges , am fost la o pensiune aleasa de ea la iesire din Arges spre Pitesti , era cam dilie de atunci , in nici un caz nu era cu asa preturi , cred ca 200 + pensiunea dar incerca sa mai ceara bani imprumut .
  12. Prin 2015 lucra la un salon de cosmetica prin Popa Sapca
  13. colegu , fara suparare , daca ma rogi frumos iti spun eu . Poti sa te duci totusi si la Alis Andra , fata e ok , ceva mai neexperimentata dar merge .
  14. Cristynutza , doar se stie :laugh2
  15. Draga mea , te rog sa nu dai in penibil . In ce oras iti muti activitatea ?
×
×
  • Creează nouă...