Sari la conținut

digitalarad

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre digitalarad

  • Dată Naștere 30.06.1968

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Arad

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

digitalarad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Multumesc Shrink pentru promptitudine si ajutor,contact pe mail [email protected] sau aici pentru cei care mai sunt interesati.
  2. Va salut,am fost la cuplul de mai sus de doua ori. Am optat pentru oral si pot spune ca a fost de nota 8,fara graba si cu implicare,putin deep si finalizare in gura. Note: GFE 9,oral 8,igiena 9(am pipait gaurica si era fara miros neplacut),per total 9,parere strict personala. Tarif:70 oral,150 total. Multumesc Shrink pentru ajutor si am rugamintea daca mai cunoasteti cupluri interesate sa lasati mod de contact cu ele.
  3. Multumesc in primul rand de ajutor,sunt interesat de participarea activa cu ei,in ce conditii sunt dispusi sa accepte un barbat,tarif...Daca accepta sa imi trimiti numarul voi suna cu siguranta,intreaba doar intre ce ore pot suna. Craciun Fericit !!! Imi poti scrie si in privat pe mail ,[email protected]
  4. Multumesc Shrink pentru raspunsul detailat,imi voi pune "cipilica" cu mine daca va fi sa am pofta si de altceva in afara de oral. Veti avea si recenzia pentru doritori. O intrebare mai am,cunoaste cineva un alt cuplu la care se poate apela? Multumesc inca o data !
  5. Anunt pe publi24 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/fantezii-alaturi-de-un-cuplu-matur/e095i692965d7848e6gge4160dgd489d.html Cunoaste cineva cuplul,daca da am nevoie de cateva informatii,tarif,locatie,ON,OP,CIM...multumesc anticipat !
×
×
  • Creează nouă...