Sari la conținut

andrewjohnny

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de andrewjohnny

  1. Inchiriez apartament ultracentral,de lux,langa restaurantul Matteo in centru.Mai multe detalii pe WhatsApp sau la telefon la 0734953661
  2. Am fost eu astazi la ea,nu sta la etajul 8 cum zice colegul sta la etajul 4 chiar in blocul cu pavone.Ca si prestatie cu mine s-a comportat foarte bine,chiar zicea ca ii pare rau ca am terminat repede:)),la oral mi se pare ca se descurca foarte bine,lins oute tot ce trebuie,la normal s-a urcat deasupra si tot asa mi-am dat drumul.Ca minusuri pot spune ca in timp ce ma dezbracam a raspuns la telefon si a mai preluat un client dar cu toate astea nu m-am simitit deloc grabit. Ca si note: oral neprotejat:9 chiar mi a placut Normal protejat:8 Aspect :8 Am mai citit unele recenzii despre ea in care se spune ca te grabeste dar cu mine nu a fost asa.
  3. Si mai era blonda cu bruneta aia aia la gpl langa drumetu dar nu le mai prind deloc de cateva luni,la 50 lei combinatu erau pomana
  4. Din alea 5 brunete doar aia inalta si cu tate mari stie meserie dar te cam grabeste,restul sunt praf.
  5. Blonda e super de treaba,am vrut sa ma duc si eu la ea azi dar din pacate nu a venit azi.
  6. La care bruneta te referi,la cea mai micuta sau la cea inalta si mai corpolenta?
  7. Salut baieti,stiti ceva fete pe la breaza-campina?ca tot caut pe net si nimic...sau la strada
  8. Si se mai arunca si la bani multi 150 fin/250 ora😂 in conditiile in care nu are nici macar locatie
  9. Am vazut o eu astazi pe Craiovei traversa strada sa se intalneasca cu un tigan😂in poze arata mai bine dar in realitate este foarte slaba,sau cel putin asa mi s-a parut...
  10. andrewjohnny

    0728298388 Ana

    Cred ca i s-au furat pozele
  11. Dar nu si nevoie de numar,am trecut la 19:30 si erau inca acolo
  12. Nu sta mereu dupa ora 18 dar o gasesti sigur pana in ora 16
  13. Colegilor astazi am vizitat fata aceea blonda care sta pana in drumetu si am numai cuvinte de Lauda la adresa ei,mi se pare cea mai ok de la Strada,face oral neprotejat/protejat a zis ca depinde de igiena,normal doar protejat,nu te grabeste si chiar se implica,mi-a facut oral,dupa am trecut la normal dar nu puteam sa finalizez si am rugat-o sa Mai faca inca odata oral unde pana la urma am si finalizat.Cadou:50 lei pentru care am stat in jur de 15 minute.
  14. Colegilor am reusit sa o prind si eu pe "Andreea",fata de la lukoil,am luat-o la un combinat cu 70 lei,arata bine,este înalta,zice ca are 24 de ani,ca si prestatie mie mi s-a parut ok,oral doar protejat dar destul de ok,la normal nu poate sa stea deasupra pentru ca este prea inalta,per total eu zic ca este de nota 7,la început pare cam grabita dar dupa isi revine,pe final o sunase pestisoru ca întarziase prea mult😂😂,oricum este foarte ocupata,eu am pierdut-o de 2 ori pana am intors masina.
  15. Caut si eu ceva acum la Strada si nu este nimic...
  16. E ok ca si prestatie?As vrea sa o vizitez si eu ca parea ok fata de ce avem la strada
  17. Acum Este Una buna rau la lukoil a luat-o unu inaintea mea si i-a luat locala in parcare la angro😂😂
  18. Centura plina azi....pacat ca e foarte aglomerat
  19. Mda...o sa îi fac maine o vizita si o sa fac o recenzie.
  20. Deci pana la urma poate cineva care a fost la ea sa spuna daca este ok?In poze arata destul de bine
  21. Probabil vrei sa spui 2 mm ca daca aveai 2 cm erai maimuta
  22. Fratilor am vizitat pe domnisoara,nu recomand nici dusmanilor mei,sa va relatez toata distractia.Sunat domnisoara,Imi spune serviciile,doar normal,Fara oral si anal,normalul il face si neprotejat,ii spun ca vreau un normal protejat si Imi spune de unde sa o iau,undeva pe langa scoala 15,am ajuns,asteptat cam 20 de minute ca a zis ca mananca,cand ajunge la prima vedere parea ok,era intuneric,fratilor cand intra in masina mi se parea mie ca mirosea dar am zis ca poate mi se pare,cand ajung la locul de intepat si a dat pantalonii Jos am zis ca mor,bai fratilor mirosea ingrozitor,nici acum nu a iesit mirosul din masina.In conclusive nu recomand din cauza mirosului,la corp nu arata rau.Am negociat cu ea o finalizare de la 100 lei la 60 si am cumparat prez ca nu avea.Era sa uit Este si gravida in 4 luni si oboseste repede,nu prea poti schimba multe pozitii.
  23. Confirm cele spuse de colegul de mai sus cu urmatoarele mentiuni: 100 lei normal protejat,150 neprotejat,200 finalizare in interior(trebuie sa fi nebun),spune ca are 18 ani impliniti in noiembrie.Cred ca trec maine sa o vad si revin cu mai multe detalii.
  24. Dar Silvia chiar nu imi pot da seama cine este..
  25. Nici de Iulia nu am mai auzit nimic...Am cautat-o aseara nimic,am incercat sa o sun are telefonul inchis.
×
×
  • Creează nouă...