Sari la conținut

lorry lorre

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre lorry lorre

  • Dată Naștere 26.04.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lorry lorre's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

134

Reputație

  1. Nu mai pierde timpul pe acest topic in cazul asta. Investeste timp in alte cautari. Succes
  2. intra pe situl ei și vezi ce face...
  3. Daca ai da click pe el ai vedea poza cu rezultatul analizelor,deci linkul nu e gresit. Cat priveste ironia,sa stii ca nu te face mai atractiv pt sexul opus.
  4. Buna dragilor. Am revenit cu analize recente, făcute azi ..08.11.2019. După cum se observă, sunt perfect sănătoasă, rezultatele fiind negative. Va pup și va aștept. Nu am putut incarca poza aici,din motive tehnice dar o puteti vizualiza accesand urmatorul link
  5. Poze noi din locație. Va pup si va astept.
  6. nu am asa ceva. Doar proastele si fomistele sunt sclavele unor indivizi lipsiti de scrupule, caracter, niste mizerii ale societatii care traiesc pe spatele unor amarate. Femeile deștepte si stăpâne pe picioarele lor sunt independente din toate punctele de vedere.
  7. Sunt foarte selectivă. Nu primesc pe oricine, oricum si oricând. Nu primesc puștani sau persoane de ..etnie.. Anuntul meu se adresează strict domnilor maturi, seriosi, educați si cu bun simt. Cer si ofer seriozitate, discreție si igiena maxima. Program..L-S 10-20. Nu raspund in afara acestor ore de lucru. Va pup si va astept.
  8. exact. Fara caciulita la pretul cam piperat pt multi de 5 mil fin, 9 mil ora, cu fin orală sau corporală. Calitatea costă. Cum se spune...dai un ban dar stai in față..
  9. Multumesc tuturor pt aprecieri..va pup si va astept. Tel de contact..0759565170. Pupici cu sclipici...
  10. Buna seara domnilor.. am revenit cu poze noi, făcute în actuala locație..Ca preturi si servicii..200 lei fin, 300 lei ora, oral nep, normal protejat..ca fantezii-cunni, 69 facesitting..fin orală pt 50 lei in plus. Nu fac anal!!! Locația mea este situată central și este dotată cu aer conditionat, lenjerii de pat si prosoape curate, bar non alcoolic, ofer igiena, intimitate si discreție, totul ca intalnirea noastră să fie una de maximă calitate. Program..L-S 10-20. Pupici cu sclipici...
  11. te înșeli grav. Eu am un program foarte bine stabilit pe care îl respect și nu il încalc...L-V 10-20, iar sâmbăta 10-18. Sunt foarte selectiva, nu primesc și nu dau detalii puștanilor, aroganților, mistocarilor. Primesc doar domni educați, maturi, cu bun simt.
  12. in primul rând ....mama a murit acum 20 de ani, deci nu ai cum sa îți bagi pula in ea. In al doilea rând....sunt foarte selectiva in voce, exprimări, aspect și atitudinea clienților. Nu primesc pe oricine, oricum și oricând. Din postarea și exprimarea ta, din cuvintele folosite de tine mai sus, reiese foarte clar de ce ti-am închis telefonul.
  13. Buna dimi domnii mei. Va doresc o saptamana plină de realizări. Pt întâlniri fierbinți ma găsiți la nr de tel..0759565170. Pupici.
×
×
  • Creează nouă...