Sari la conținut

xoxopadfoot

Serious Contributor
  • Număr conținut

    877
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre xoxopadfoot

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

xoxopadfoot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-53

Reputație

1

Community Answers

  1. HAAAAAAAAAAAHAHAHHA BAAA CAT DA RUPT SA FII MA SA FACI DASTEA ? =))))))))))) TU NU VEZI CA NOI TE LUAM IN BALON SI TU PUI BOTU ?AHHHHHHHHAHAHAHA B A PREA PROST ESTI
  2. mama ce va mai iubiti stai ca nu stiu cum sa ies mai repede da pa toping
  3. ati dau dauna totala si tie si la catel
  4. NU TE TINE PIZDA SA SCRII CUM SUNT EU IN REALITATE MOMENTAN TRAIM IN VIRTUAL NU ? HAI SA-TI ARAT CUM SUNT EU IN VIRTUAL DACA VREI =))
  5. de ce nu i-ai dat boss o palma peste ureche ? pai ce facem aici ne futem sau ne batem joc ?
  6. sunt super spart mama ce la loat flama pa prost
  7. ba tu esti retardat ? ti-a mai explicat acum ceva timp ca nu ma intereseaza sa stiu ceva de tine. intelegi ? nu suntem la vreun concurs, nu castig niciun ban daca aflu ceva despre tine, nu te fut gratis si tot asa.. intelegi sau nu ? ma doare in pula de tine te consider un sclav care are zeci de conturi, cu probleme psihice, mai mici sau mai mari, care in afara de forum, pizdele de aici la care te duci si munca nu are nimic altceva trimiti mesaj si te faci ca ajuti si dai sfaturi fetelor de pe diverse conturi, de pe alte conturi le ataci si faci balamuc si tot asa care e scopu ? probabil sa te bage si pe tine cineva in seama, sa se poarte putin mai frumos fetele cu tine problema e ca nu prea te duce mult capul si nu esti capabil sa faci toate astea fara ca unii/unele dintre noi sa ne dam seama ca sa inchei.. esti doar un sclav de care-mi bat pula aici pe forum unde eu sunt puterea =))
×
×
  • Creează nouă...