Sari la conținut

vladmgh

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    54
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre vladmgh

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vladmgh's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

23

Reputație

  1. vladmgh

    0758847409

    'mne feri! Voi nu aveți pe ce arunca banii? Stiu ca oferta pe Cluj e cam subțire și drăcușorul are chef de ceva nou dar cand vedeti pozele ar trebui sa vi se aprindă beculetul rosu.
  2. Nu are swallow în meniu dar la punctul din meniu"sunt deschisa și la alte fantezii în limita bunului simt" s-ar putea sa facă, probabil contra cost. Trebuie doar sa o întrebi sau sa ii propui.
  3. Bineînțeles că au dreptul sa se futa pe cati bani vor ele și cu cine vor ele, dar asta nu înseamnă că, colegul de mai sus nu are dreptul sa își spună o părere. Din punctul lui de vedere, care e și al meu, prețul e total nejustificat.
  4. vladmgh

    Florina

    Te-ai deconspirat nene, ești clar un tefeleu cu luminițe la telefon de prin piață. Încă nu v-a ieșit m..a din cap după atâta timp?
  5. În concluzie: 300 de ron pt.timpul alocat normal unei finalizari și încă 10 minute bonus, fără FK, CIM sau COF? No thanks!
  6. Face alergie la tefelei, atâta tot.🙃👍
  7. Ce "pute" cel mai urat la rasa asta umanoida e ipocrizia și dubla măsură.Un mic exemplu ne este servit aici. Altele ne sunt servite zilnic în viata reala (serviciu, politica, la piață, etc.) Unele sunt minunate, le ducem flori și acadele, le compunem poezii cu dedicație, le descriem serviciile cu o lingusareala de te ia greața. Chiar dacă ele se "incadrează" exact în ceea ce face și titulara topicul, pe ea o catalogam în fel și chip, doar pentru ca nu ne sunt pe plac tarifele cu care lucrează. Greșeala d-soarei în cauza nu e ca are asemenea tarife, e ca a început sa se "certe" cu cei de aici. Nu obișnuiesc sa ma bag în seama aici, dar după cum v-am spus urăsc dubla măsură și ipocrizia. Din păcate în societatea asta "minunata" în care trăim ele sunt omniprezente.
  8. Dacă erai inspirat puteai sa mergi tot pe Fabricii 105 la Alina. Aveai o cu totul alta experienta pentru bănuții aia. Mersi oricum pentru recenzie.
  9. E absolut normal ca în orașul tefeleilor corporatiști trotinetisti, escortele noi sa ceara un minim 50ron în plus pentru orice serviciu. Atat de mare e slugărnicia aici încât ma mir ca futalaii cu limbaj elevat nu le scot și la restaurant după săvârșirea actului.
  10. Bine ai revenit! Nimic nou în lista de servicii?
  11. Cum ai putut sa mergi la ea când ai văzut pozele alea? Oricum de apreciat ca ai avertizat lumea.
  12. Iarasi vine ceva delegație de "businessmeni* din străinătate și au nevoie de" prospaturi" autohtone pentru relaxare? Ție ți s-a pus în cârcă sarcina să rezolvi problema? 😀
  13. Sa le-o... la toți dacii liberi de care pomenești, tu și inca 3 generații după tine.
  14. "În România este administrat doar în spital, chiar dacă încă de anul trecut au fost discuţii pe această temă. Deşi ar putea fi folosit şi acasă de pacienţii cu forme mai uşoare şi în ciuda faptului că medicii au considerat că ar fi util să existe şi în farmacii, ministerul Sănătăţii nu face nicio mişcare în acest sens" https://m.mediafax.ro/coronavirus/favipiravir-fabricat-in-romania-medicamentul-e-folosit-in-tratamentul-covid-19-19950763
×
×
  • Creează nouă...