Sari la conținut

minimalistick

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    181
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre minimalistick

  • Dată Naștere 31.05.1990

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

minimalistick's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

166

Reputație

  1. De reala, e reala..tiganca pura. E una din femeile lu' Țane din Chitila. Parerea mea e sa stati potoliti, dar pana la urma..treaba voastra 👌
  2. Ce dor imi este de tine mai fata, sper sa mai reusesc curand sa ajung la tine. Pupici
  3. La o simpla cautare pe internet vei vedea ca pozele sunt furate de pe site-uri de afara. Un alt aspect care ar trebui sa iti dea de gandit este faptul ca nu o sa gasesti niciodata in Dr. Taberei asa ceva.
  4. Fata mea, cred ca ma cunosti si stii cine sunt, daca nu..iti spun eu. Iti place tie de fimea, am discutat cu tine despre licitatiile de masini. Iti mai spun odata, nu la tine e problema..ci la ei, plus ca ai nevoie de o promovare mai amanuntita, ca si poze ma refer..
  5. Ce naiba sa vad, am vazut o belita blonda trantita in pat si cam atat..voce oarecum subtire.Akos, nu am pula de neam prost, ci doar marime normala. Daca vrea pula de chinez sa specifice, sau sa se lase de meserie daca nu ii place pula, sau poate ea ar vrea sa se lase dar nu poate de fishi fishi.. Ma doare-n pl de cine o apara, experienta mea cu ea a fost naspa si plm. Nu am mai avut o asa experienta de cacat de cand era Monica la Gorjului..
  6. Da, scuze..am uitat sa mentionez. 150 finalizarea, care a fost in mortii ei 👌
  7. Ok, vad ca sunteti multi si prosti asa ca am sa va scriu si eu cateva lucruri. Sunt un membru vechi pe aici, daca nici eu nu va conving sa mergeti in alta parte si nu la asta..vai mama voastra. Confirm povestea cu pestele, exista..si cand era pe Magheru il gaseai pe colt unde e Mega Image, statea de vb cu aia de la Parking sau pe telefon.. Intr-o zi eram pe la casino pe la Sheraton si fiind amiaza nu prea era nimeni cunoscut in zona, asa ca ma duc in masina si intru pe forum, dau de lexy ( cu l mic, nu merita mare ) si o sun, stabilesc o intalnire in 20 min si ma duc spre ea.. Urc intr-un final ghidat de ea sa o iau in stanga in scara, nu dreapta si ma duc la ultimul etaj cu liftul ala super mega incet si care statea sa cada. Ajung, bat usor si apare ea in usa, intru..facem cunostinta si dau de penala aia de colega blonda a ei trantita ca o vita in pat, salut..nimic, lexy zice ca doarme..zdreanta aia se uita in telefon, ajungem in camera si o intreb daca ia pastile, ramane paf si ma intreaba de ce,iar eu ii spun ca un om nu doarme uitandu-se in telefon, cer la dus si cand vin era deja goala, se apuca de oral np cu mine intins, un oral laba, practic. Se scoala dyno al meu si cer normal cu ea capra, se conformeaza..se lubfrifiaza si aici incep nervii, o bag usor si incep sa imping usor, ea se tragea..intra doar capul pulii si 2cm din pula, o iau de coapse macar sa bag toata pula odata, nimic..se trage de ajunge cu capul stramb in perete ca nu mai avea unde sa se duca, reusesc cu greu sa termin cu mai putin de juma de pula bagata si cand sa-mi dau drumul o scoate si o freaca, turbat de draci o iau la pula si o intreb ce cacat e asta, se scuza si zice ca nu si-a dat seama. Ma sterg si vreau sa plec, zice ca nu pot ca are colega client ( ca sa iesi din ap ala treceai prin sufragerie unde era patul ) si zice sa mai asteptam putin punandu-mi muzica pe telefon.. Dupa 3 min incepe colega aia penala sa se certe cu al meu confrate, se aude o usa trantita si aia a fost.. Plec si eu intr-un final si nici ca o sa mai revin vreodata, la fata e stricata rau, buze prea mari pt chipul ei.. Asa ca orientati-va pulile in alte parti, nu spre asta..
  8. Coaie, nu stiu ce plm aveti.. Eu o stiu, am fost de multe ori la ea si am avut experiente f placute din toate punctele de vedere.. Recent am vrut sa merg la ea, am ajuns si plm..a avut fata o problema si nu ne-am mai putut vedea, ce era sa fac? Sa o omor? Am vorbit cu ea, am inteles situatia si am mers mai departe. Eu am mai spus asta si o mai spun, cu toate fetele pe care le denigrati voi pe aici eu am avut super experiente.. Chiar si cu " blonda plinuta ", ca o stiti..i-am dat o muie de i-au sarit coditele.. P.S: alexia, astept revansa promisa :)
  9. Daca ar fi sa ma intrebati pe mine, este TOP din toate punctele de vedere. O fata cum rar gasesti in zilele noastre. Si diaponibila pe Brasov o perioada, noi pe Bucuresti mai avem de asteptat pana revine..
  10. Daca stiam, beam si noi o bere ca in vremurile bune ☝️
  11. In ghiozdanel aveai sandwich-uri cu unt si o sticluta cu apica de la robinet? Intreb pt un prieten. P.S: vreau sa vad si eu cum arata bancnota de 1000 de euro..🙄
  12. Ba, ce sa zic..eu m-am inteles foarte bine cu ea. Cred ca si din cauza ca sunt diferit fata de restul, sau doar pentru faptul ca sunt eu mai nebun din fire. Actiunea se producea azi, pe la 19 si ceva, la telefon..si intr-o juma' de ora deja eram cu ea in masina. Ne-am intalnit in oras si am plecat amandoi catre locatia ei. Locatia este pe Calea Vitan fix vis a vis de The Roof, locuri de parcare suficiente. Apartament spatios, curat si dotat cu tot ce trebuie, papuci, prosop si n feluri de gel de dus. Actiunea a debutat printr-un mic chat si o discutie amicala, practic parca ne cunosteam de ceva timp, ulterior un oral TOP, cu supt ca la carte pana in gat, cu zgomot cu pupaturi si toate cele, urmat de normal umeri craci. Pe toata durata intalnirii am ras si am avut contact vizual permanent, lucru foarte profi din partea ei si o felicit. Un alt plus este si faptul ca am fost intrebat daca vreau sa fumez, de apa, bere, fanta, cola..deci o varietate f ok. Personal, au fost 300 de lei foarte bine investiti. M-am simtit f bine cu ea in ciuda celor spuse pe aici. Nu cred ca are rost sa notez ca se intelege din recenzie. Ca idee, pentru amatorii de oral o recomand. Dar si pentru restul serviciilor. Depinde f mult de atitudine. Eu am mai spus asa si o mai spun, am ceva ani pe acest forum si ceva fete la activ, iar eu am avut experiente super misto cu fetele de care se plang altii, respectiv Isabela si recent Alexia Dr. Taberei. Deci..problema nu e doar la fete :) Seara buna si bani sa aveti, ca de futut gasiti
  13. Eu nu reusesc sa dau de ea 😂😂 nu stiu cum au unii noroc
×
×
  • Creează nouă...