Sari la conținut

gabreel

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gabreel

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gabreel's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Ma intereseaza, am vorbit ceva ceva cu ea, se pare ca are locație acum.
  2. gabreel

    Andra Botosani

    Sincer nu mai stiu, 250 parca. Dacă îți răspunde zi-i ca nu poti sta toata noaptea, si daca nu are o altă opțiune. O sa iti spuna ea de 3 ore. Ai fb ei?
  3. gabreel

    Andra Botosani

    Salutare, si eu as vrea fb doamnei. Luci daca faci rost de el da-mi-l si mie te rog. De precizat că eu am fost o tură cu ea, dar a doua oară a vrut sa imi dea țeapă, si nu mai raspunde la mesaje sau telefon. Dacă vrei un sfat prietenesc, ia pachetul de 3 ore, ca o noapte nu se merita. Nici ca bani, nici ca si servicii. Oral 7 Igiena 10 Restul 5.
  4. gabreel

    Alessia

    Interesantă de ce?
  5. gabreel

    0741975564

    Masaj la esti in Bt?
  6. gabreel

    0755202441

    O fi venit acasă:))))))))
  7. Sa lase aici nr de telefon, modalitate de contact, sa beneficiem si noi....
  8. gabreel

    0746879298

    A doua are parca deschis o discuție, dar din cate am citit in anunt e senzuoala. Cred ca mai mult oala.
  9. 0720935458 Buna ma numesc Maria Sunt o doamna dulce zenzuala simpatica și manierata cu trăsături bine definite te aștept în compania mea pentru a petrece clipe minunate alături de mine alege inteligent descoperind adevărată pasiune pentru mai multe detalii nu ezita sa ma contactezi
  10. Frateee, Camelia asta daca o cauti o cheamă si Roxana si Bianca si in alte 20 de feluri. Si daca mai pune si o poza cu fața, ii scade ratingul.
  11. Buna maya, esti disponibilă? Faci si deplasări?
  12. gabreel

    Help :x !

    Bravooo, asa e.
  13. Pozele par luate de altundeva. Nu cred ca e ea.
  14. Am pățit la fel cu fata. Am discutat prin sms si cand am ajuns la hotel sa ma cazez, nu mai erau camere. Ea mi-a sugerat hotel Maria, dar și acolo full. Este nu stiu ce olimpiada la liceu. Cand i-am relatat ea imi spune ca a sunat la hotel si ca i-au spus ei ca sunt camere, ca eu vreau sa trag teapa. I-am spus sa vina cu mine la receptie si sa întrebe ea, si daca sunt eu plătesc camera. A spus sa nu o mai caut, dar cred ca nu era in oras, ea fiind de la tara de undeva, ca i-am zis sa vina sa ii dau 100 de lei pentru deranj si nu a vrut. Cred ca daca erau camere păream si eu ca si colegul, luam camera si ..... Deci, de evitat, o tepara.
×
×
  • Creează nouă...