Jump to content

altrix

Maistru Curvar
 • Content Count

  80
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Reputatie Excelenta

About altrix

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Romania

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se pare ca am deschis cutia pandorei... chiar imi cer scuze. Sincer nu ma mandresc cu nici unul dintre voi. Mi-ar placea sa lasam injuriile deoparte. Cred ca fiecare si-a spus punctul de vedere care cu siguranta toti care au citit topicul il cunosc. Haide-ti sa ramanem la esenta acestui forum, cat despre futut mie unul mi-a pierit putin cheful dar inca ramane o optiune pentru ca imi doresc un 3some si inca nu am avut ocazia... Multumesc de intelegere!
 2. Mai este de actualitate anuntul. Am incercat de cateva ori sa sun si era tel inchis. Multumesc!
 3. Ceva nourati, pareri, picanterii? Toti tin pentru ei sau... nu s-a mai tinut din lipsa de cvorum
 4. Hey lume noua, bine ai revenit! Cat timp ne onorezi cu prezenta? Cum mai stai cu freza?
 5. Tipa e de pe centura am vazut-o de mai multe ori la Vestem in sensul giratoriu. Cred ca cum vine frigul intra la caldurica... inca mai are activ anuntul
 6. Din pacate se intampa si la case mari... bine ca s-a “reparat”. Si ca sa revenim la subiect, fara a ma repeta, sunt interesat sa va fac o vizita dar imi e practic imposibil in intervalul orar mentionat. Daca cumva se poate modifica intervalul sau se iveste o zi libera/concediu dati de stire si o sa vin fara discutii. O zi buna!
 7. Acum cei care au cont si frecventeaza des stiu deja comentariile continuam de unde am ramas... bine ca s-a “reparat”
 8. Pfffai ce bine arata freza 😋 ... exact cum ti-am spus! Spune-mi ca stai mai mult de o saptamana ca si mor de nu! Sunt plecat din localitate si nu cred ca ajung pana duminica.
 9. Hey, bine ai revenit! Abea astept sa iti fac o vizita, prin ce zona te gasim?
 10. Salutare, Subscriu la cele de mai sus... am sunat si eu si tipa e praf... am rugat-o sa imi dea detalii despre servicii si a zis asa scurt si sec “ serviciile sunt de oral si normal 150” si cand am intrebat daca ON Sau OP si cum face finalizarea mi-a raspuns “ce nu intelegi serviciile sunt de oral si normal” Cele mai proaste 20 secunde pierdute intr-o convorbire... si daca sunam la un call centre si ma punea sa ascult o muzica de fundal tot eram mai castigat... pentru mine clar pass!
×
×
 • Create New...