Sari la conținut

alinm23

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre alinm23

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

alinm23's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Collaborator Rare
  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

9

Reputație

  1. Trebuie sa ai noroc cu ea din ce observ, pentru ca nu are telefonul deschis în fiecare zi.
  2. Sa înțelegem ca nu mai primești persoane pt doar 30 min, o fin? Minimul este o ora/500 lei?
  3. Bună, sunt cumva șanse sa adopți un program mai prelungit? Până la orele 20:00, chiar 21:00? Sa aibă șanse și cei care lucrează în timpul zilei. 😉
  4. Pahare de unica folosință pentru apă de gură? Omule, ai plecat în delegație la conferință pentru Colgate, sau te duci la futut? Tu te uiți ce ai scris în recenzie? Parca te-ai dus în inspecție, sau sa faci inventarul la penitenciar. Revino-ti în fire..
  5. Un program cam de corporație. Nu lucrăm și după ora 19:00?
  6. Salutare, am fost la Alina azi dimineață și as vrea să las o mica recenzie, dar nu consider ca este cazul sa dau note, deoarece sunt pur subiective și multi dintre colegi deja și-au exprimat opinia, deci va puteți face o părere și singuri din comentariile anterioare. Nu am stat mult, dar pe parcursul întâlnirii m-am simțit foarte confortabil, datorita caracterului jovial și deschis al Alinei. Pe lângă aceste calități, este și o persoană dedicată să te facă să te simți bine, acceptă sfaturi, dar și în lipsa acestora, vine cu inițiativă, ceea ce mi se pare nemaipomenit, având în vedere ca multe dintre escorte lucrează mecanic și trebuie sa vii la ele deja cu ciocanul de oțel. Eu personal nu am simțit nimic mecanizat la ea și acțiunea a fost foarte curata. Am știut de ce am venit, nu am venit la iubita, am venit sa fut, iar Alina nu dezamăgește deloc la acest capitol. Purtati-va frumos cu ea și o să fiți răsplătiți în aceeași măsură.
  7. A mai fost cineva recent la ea? Ori este în concediu, ori țintesc eu numai în afara programului ei, ca îmi intra mesageria vocala pe ambele numere.
  8. Ce noroc, m-a luat in colimator unul putin oparit. Dar sa stiti ca apreciez si va multumesc extraordinar de mult pentru orice recenzie facuta. Nu zic ca nu ajuta recenziile, dar sa nu fim ipocriti, ca nu o faci pentru mine. Sunteti o gramada de postaci pe aici care dimineata la cafea stati sa o frecati pe forum si cam aia e inviorarea. Ce sa zic, imi pare rau ca abuzez in halul asta de serviciile voastre si va multumesc mult ca va duceti la futut pt noi astia care scriu recenzii din joi in Paste. Sa fiti sanatosi si sa o tineti tot asa, pentru astia ca mine.
  9. Prietene, mai fa si tu ceva cu viata ta. Cat timp ai petrecut sa scrii o recenzie dupa ce ai fost la femei? Mai mult decat timpul petrecut in actiune? Majoritatea oamenilor normali se duc la femei sa dea o muie si sa se elibereze, dupa care se intorc la viata lor.
  10. Salut, am observat cateva rautacisme la adresa Larisei. Desi am vizitat-o de mai multe ori, nu am lasat inca o recenzie, asa ca as vrea sa spun ca mi-am format o parere foarte buna despre domnisoara, parere care s-a consolidat in timp. Este o fire calda, are mult bun simt, atitudine pro-client, iar din punct de vedere estetic arata chiar bine, deci nu ai cum sa regreti o vizita. In alte imprejurari as fi luat-o de nevasta. 🤔 Spor
×
×
  • Creează nouă...