Sari la conținut

arcopal

Membru Banat
  • Număr conținut

    139
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

arcopal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

-264

Reputație

  1. ACEST MESAJ ESTE ADRESAT UNUIA DINTRE PROXENETII ACESTUI BARLOG...AUTOINTITULAT PISICUTZ.. ACEST PISIC PLIN DE SPERMA LUI TAC-SU PE BOT ARE PREFERINTE DINTRE CURVELE CE HALADUIESC PE AICI SI PE CARE LE PASTORESTE SI EXPLOATEAZA ...ASTA SE NUMESTE PROXENETISM...MI-A DAT AVERTISMENT 2 PUNCTE...DE PARCA M-AR DUREA IN PULA DE ASTA..SI M-A NUMIT TROLL. II REAMINTESC CA PRIMA DATA A AUZIT ACEST CUVANT CAND ERA MIC DE TOT SI STATEA CU BORCANUL IN GENUNCHI LANGA PAT IN TIMP CE O FUTEAM PE MA-SA IN GAT SI ESOFAG...INROSINDU-I LARINGELE..VOMAND IN ACEST BORCANEL. MAI TII MINTE PICIULE CA-TI DADEAM CATE O BOMBOANA DE FIECARE DATA SI TE LASAM SA MA LINGI DE CACAT LA PULA DUPA CE O FUTEAM PE MAMUCUTZA TA IN ORIFICIUL ANAL..CUR MAI PE LIMBA TA..CA STIU CA AI DOAR 4 CLASE.. E FRUMOS CE FACI ACUMA BAIETE ? ASA SE PROCEDEAZA CU BINEFACATORUL TAU ? NAZDRAVAN MIC CU CURUL DECALIBRAT CE ESTI TU..POPONICIULE CARE ESTI TU !!!
  2. ACEST MESAJ ESTE ADRESAT UNUIA DINTRE PROXENETII ACESTUI BARLOG...AUTOINTITULAT PISICUTZ.. ACEST PISIC PLIN DE SPERMA LUI TAC-SU PE BOT ARE PREFERINTE DINTRE CURVELE CE HALADUIESC PE AICI SI PE CARE LE PASTORESTE SI EXPLOATEAZA ...ASTA SE NUMESTE PROXENETISM...MI-A DAT AVERTISMENT 2 PUNCTE...DE PARCA M-AR DUREA IN PULA DE ASTA..SI M-A NUMIT TROLL. II REAMINTESC CA PRIMA DATA A AUZIT ACEST CUVANT CAND ERA MIC DE TOT SI STATEA CU BORCANUL IN GENUNCHI LANGA PAT IN TIMP CE O FUTEAM PE MA-SA IN GAT SI ESOFAG...INROSINDU-I LARINGELE..VOMAND IN ACEST BORCANEL. MAI TII MINTE PICIULE CA-TI DADEAM CATE O BOMBOANA DE FIECARE DATA SI TE LASAM SA MA LINGI DE CACAT LA PULA DUPA CE O FUTEAM PE MAMUCUTZA TA IN ORIFICIUL ANAL..CUR MAI PE LIMBA TA..CA STIU CA AI DOAR 4 CLASE.. E FRUMOS CE FACI ACUMA BAIETE ? ASA SE PROCEDEAZA CU BINEFACATORUL TAU ? NAZDRAVAN MIC CU CURUL DECALIBRAT CE ESTI TU..POPONICIULE CARE ESTI TU !!!
  3. Fara suparare...au dreptate colegii...trezeste-te ..te-ai intors in Romania....ai preturi de West.....plus ca la Iasi la pretul asta gasesti gazele de TOP....fara suparare!.. Dar poti face ce vrei ...evident..poti cere si 100 de euro pe ora...nimeni nu te impiedica..
  4. Pe noi ne doare fix in PULA de durerea ta din pizda...daca nu ai cu ce sa te futi...fa-te vanzatoare la Kaufland si nu incerca sa fii CURVA...ai inteles hodoroaga mica ce esti ?
  5. Alta data asculta-ti instinctul si nu te duce..cand vezi poze false...treci mai departe.. Eu de multe ori am facut si 150 de km sa fut ceva cand nu aveam alternativa in orasul meu...asta e de multe ori comanda ala micu'...dar nu tre' sa ne lasam.. Fa-ti o lista cu edcorte de incredere la care ai mai fost..si apeleaza in caz de urgenta..
  6. Repet....este i tiganca grasa si urata...peste 40 ani...toate pozele sunt false...este diforma si urata ...am vazut-o din intamplare acum vreo 5-6 ani cand era colega cu una la care am fost de vreo cateva ori..si ea avea ceva urme de etnie...dar frumusica..si se comporta bine cu mine...cel putin...dar la un moment dat a disparut...acum a reaparut de ceva timp.. Dar balena diforma despre care vorbim a fost si prin Bacau unde fura din buzunare daca lasai hainele in camera si intrai la dush.. Oricum a folosit zeci de nr de tel ....din cauza recenziilor...dar face o mare greseala...nu spun ca sa nu o ajut sa se corecteze...ea urmareste forumul...si ii injura pe toti care lasau recenzii negative...motiv pt care era banata mereu..
  7. Nu se merita...mai bine eviti...nu ai batai de cap dupa...
  8. Da' si tu esti venit cu pluta pe lumea asta ? Are sute de recenzii negative...nu are nici macar una pozitiva...fura si din buzunare daca lasi hainele nesupravegheate...este urata si grasa...este tziganca...chiar nu stiai asta? Pacat de 50 de lei..mai bine ii aruncai in wc.. Fii mai atent data viitoare..macar intreaba si tu ..
  9. arcopal

    Alice 0742965627

    Asa sa fie oare ? Nu cumva esti unul din aia care face neprotejat? Intreb si eu...
  10. arcopal

    Alice 0742965627

    Are si alte conturi...multe dintre comentariile pozitive sunt lasate de ea..de pe alte conturi..uiti ca avem de-a face cu o curva..asa-i ? Ar trebui sesizata protectia copilului in legatura cu faptul ca il lasa de multe ori singur fara supraveghere ...chiar ea a spus asta...il pune in pericol..il poate imbolnavi oricand este o bomba ...nu ar trebui sa se ocupe de el...vorba vine ca se ocupa..il mai lasa si cu proxenetul care are grija de ea.. Asa ca..vb cu ea...se uita si raspunde de pe alte conturi...stai linistit prietene...ca nu vb singur..
  11. arcopal

    Alice 0742965627

    Adevarul e ca nu stii nimic...fabulezi doar. Si branza nu mai am ...am recoltat-o ... Acum cateva zile cand ai mancat la ma-ta branza cu smantana..ti-a placut? GHICI DE UNDE A LUAT-O !??
  12. arcopal

    Alice 0742965627

    Toti astia care latrati aici..faceti neprotejat...pe mine ma doare la basca...eu ii atentionez pe aia care nu vor fara.. Apropos...cand lipseste cate 2-3 saptamani se trateaza pt ca este inevitabil sa nu ia cate o boala facand fara preze..ultima data am vazut-o la spitalul de recuperare...ia ghiciti la ce sectie..? Lucrez acolo asa ca..a avut ghinion Repet..dulaii care latra in favorea ei...sunt clientii FARA PREZE...asta e...se intampla si de astea. Eu am ars-o de 3 ori...dar cand mi-a propus sa dau 50 in plus la ora pt oral si normal fara preze...nu am mai revenit Daca se rupe sau aluneca prezervativul..risti sa iei cadoul...evident daca il are...dar sunt mari sanse sa il aiba.
  13. Am fost pe la ea acum cativa ani. Este de etnie...plinuta bine...pt.amatori... In rest..nimic extraordinar..oral si normal ..nu facea anal atunci...nu stiu acum..nu ma intereseaza..nu mi-a placut prea tare atunci..numuc iesit din comun.
×
×
  • Creează nouă...