Sari la conținut

discret26

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

1 Urmăritor

Despre discret26

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Timișoara

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

discret26's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • One Month Later
  • One Year In
  • Week One Done

Recent Badges

11

Reputație

  1. Link te rog către anunțul ei, numărul doamnei de contact? Mersi frumos!
  2. O actualizare de prețuri si servicii te rog! 🥳
  3. Salutare tuturor! Doar ce am ieșit de la titulara topicului și va pot spune o părere cât se poate de subiectiva și sinceră. Ca urmare acestea fiind notele: Aspect 10 ++ - Este extraodinar de frumoasa, înaltă (aprox 1.80) o moldoveanca autentica cu niște forme absolut senzaționale, este genul curvy ❤️pentru cunoscători. Menționez ca pozele nu o avantajează aproape deloc. Atitudine 10: Drăguța de la primele cuvinte pe whastapp, pana la ieșirea pe usa apartamentului la sfârșitul întâlnirii. A menționat inclusiv pe whatsapp ca ma așteaptă și nu vrea sa ne grăbim. A fost extrem de comunicativa și pusă pe caterinca sa destindem atmosfera. Igiena 10: Îți venea de-a dreptul sa o mănânci, epilata peste tot și mirosea impecabil. ON 10: Se vede faptul ca ii place ceea ce face și ca vrea sa te vada satisfăcut. NP 10: Am schimbat 2 poziții pentru ca m-a înfierbântat foarte tare. Se simte bine, e strâmtă, fierbinte și nu a folosit lubrifiant. Bravoo!!! AP: Nu sunt curios și am înțeles ca nici nu face. Tarif: Nu a întrebat de bani nimic, ceea ce m-a surprins fata de alte fete, am achitat din obișnuința suma cerută in descriere pentru o finalizare. Recomandare: Dacă vreți o experiența reușită și sunteți oameni de calitate, nu cred ca aveți cum sa dați fail cu fata asta. !!! SINGURUL MARE MINUS: Este ca vrea sa plece intr-o săptămâna Ciocane tari!
  4. Salut! Ne poți da mai multe detalii legate de colega ei? Cine e, Nr de telefon, anunț, tarife, servicii? Mersi frumos!
  5. Salutare tuturor! Acesta este anunțul domnișoarei: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/ehd5h7fh690f777de861712gi29de6f9.html?myarticle=true Nu am de obicei foarte mult timp la dispoziție, nici mare scriitor, așa ca o fiu Am găsit anunțul de mai sus in căutarea unei descărcări rapide din lipsa de timp. Contact pe whastapp, vorbește frumos, după câteva discuții am căzut de comun acord la o finalizare. Se comporta frumos, apartamentul curat, baie curată, prosop, gel de dus. Are undeva la 24-25 ani după părerea mea. Pozele după mine reflecta realitatea, n-am stat sa fac o foarte mare comparație. Pret: 100 finalizarea, 200 ora FK - 10 - aparent la mine a vrut, cred ca depinde de la persoana la persoana ON - 10 - suge fata asta pula cu o pasiune de te sperii, sau poate eram eu prea excitat :)) e umed tare, atenție la sateliți. După experiența mea as pune-o între primele 5 locuri. NP - 8/9 - sta cum vrei, nu comentează, se implica, exista și gemete care îmi par destul de naturale. Se uda singura și nu a folosit lubrifiant. AP - Nu am întrebat, ca nu sunt curios. Finalizat in balon pe la spate, door2door 25 min cu tot cu spălat, nu m-am simțit grăbit. Pentru cine vrea slim fit, sau fit, nu aveți ce cauta! E o femeie curvy :D e și mai creolă, lucru care pe ma încălzește. De revenit? Da! Când sunt in zona, pentru pasiunea aia cu care suge pula :))) sa ma mai conving de 1-2 ori ca nu am fost eu nebun, prețul îmi pare corect, serviciile și atitudinea. Spor la futut! Și ciocane tari!
  6. Salutare tuturor! Acesta este anunțul domnișoarei: https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/saloane-masaj/anunt/masaj-erotic/ehd5h7fh690f777de861712gi29de6f9.html?myarticle=true Nu am de obicei foarte mult timp la dispoziție, nici mare scriitor, așa ca o fiu Am găsit anunțul de mai sus in căutarea unei descărcări rapide din lipsa de timp. Contact pe whastapp, vorbește frumos, după câteva discuții am căzut de comun acord la o finalizare. Se comporta frumos, apartamentul curat, baie curată, prosop, gel de dus. Are undeva la 24-25 ani după părerea mea. Pozele după mine reflecta realitatea, n-am stat sa fac o foarte mare comparație. Pret: 100 finalizarea, 200 ora FK - 10 - aparent la mine a vrut, cred ca depinde de la persoana la persoana ON - 10 - suge fata asta pula cu o pasiune de te sperii, sau poate eram eu prea excitat :)) e umed tare, atenție la sateliți. După experiența mea as pune-o între primele 5 locuri. NP - 8/9 - sta cum vrei, nu comentează, se implica, exista și gemete care îmi par destul de naturale. Se uda singura și nu a folosit lubrifiant. AP - Nu am întrebat, ca nu sunt curios. Finalizat in balon pe la spate, door2door 25 min cu tot cu spălat, nu m-am simțit grăbit. Pentru cine vrea slim fit, sau fit, nu aveți ce cauta! E o femeie curvy :D e și mai creolă, lucru care pe ma încălzește. De revenit? Da! Când sunt in zona, pentru pasiunea aia cu care suge pula :))) sa ma mai conving de 1-2 ori ca nu am fost eu nebun, prețul îmi pare corect, serviciile și atitudinea. Spor la futut! Și ciocane tari!
  7. Salutare confrați! Vin la voi cu o întrebare și dacă se poate, chiar un sfat. A fost un topic in care un domn zisese ca avea ceva tulburări de erecție, in urma unei probleme/operație și câțiva dintre voi ii sugerasera ceva pastile care ajutau la un mod real, pe încercate. Din pricina faptului ca nu mai reușesc sa găsesc topicul respectiv, revin cu următoarea rugăminte/întrebare: Ce produse recomandați pentru astfel de situații, in a obține erecții ferme și de lunga durata? P.S. Am 29 ani, sunt intr-o situație similară, și am încercat de la doctori, la Tadalafil, plante și acum dau in paralel cu gel transdermic cu testosteron pe brat. Poate topicul acesta va rămâne și va ajuta mai mulți dintre noi. Apreciez! Și mulțumesc anticipat 💪 Ciocane tari tuturor!
  8. Prețurile și serviciile au rămas aceleași? ☺️ Ai și whastapp?
  9. Whastapp folosești Antonia?
  10. Actualizare de servicii și o prețuri dacă se poate? Ms frumos :)
  11. Îți doresc multă sănătate și multă stima! :) susținerea oferită cred ca e venită din aceasi supărare și frustrare. La banii ceruți in general, ar trebui sa fie doua la pachet, una sa te lingă in cur, între timp ce cealaltă te suge, doua numere și anal cel puțin s.a. Nu mai exista escorte, sunt pur și simplu Storcatoare De Bani mai mulți sau mai putini!!! Oricând se dorește înființarea categoriei “SCUMP, MAI BINE FAC O LABA” sunt pentru, ca sa grupam mizeriile astea obosite.
  12. De acord! Am mai lăsat comentarii și pe alte locuri legat de subiectul asta obosit. Da cereți și 200 euro finalizarea! Repet, refuz cu desăvârșire sa plătesc pentru pizda la fel ca pentru cocaina. Fac apel la toți confrații mei: Ignor la cățelele astea pana își revin cu picioarele pe pământ. Sa moara de foame ca sa revină cu prețuri decente pentru România. Fac înca un apel la toți, la fiecare nou apărută când postează aici și trece de 100 finalizarea - 200 ora, scrieți “ Scump, mai bine fac o laba”. Și mergeți cât de rar se poate la ele, futeti mai bine soția, iubita, prietena, soția altcuiva s.a. pentru ca e prea de tot. Și eu vreau sa fac 2000 lei pe zi, dar nu așa.
×
×
  • Creează nouă...