Sari la conținut

tetrix

Serious Contributor
  • Număr conținut

    655
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tetrix

tetrix's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

42

Reputație

  1. Majoritatea baietilor care fac videochat sunt poponari. Mai toti dintre ei sunt asaltati de alti gay. Femei sincer nu prea intra, mai mult pe cupluri. Ca baiat nu merge doar cu laba. Daca vrei s afaci ceva, trebuie sa te dotezi cu hucarii, sa iti rupi partul cu vibratorul pentru bulangii, etc. Nu stiu daca te incanta idea. Nu da nimeni doar ca sa i se fluture o pula sculata prin fata camerei. Banii la barbatii singuri vin aproape in totalitate de la bisexuali si gay. Deci....
  2. Auzi, ciudat. Cum ciudat, ca ti-am zis sa trimiti poze cum te lauzi aici ca faci si sa iti scrie lumea pe wapp. Si pe langa poze am mai zis doar un singur lucru, o lista de preturi, nimic altceva.Ciudat auzi la ea :)
  3. Taie din ele.... Minti, ca ai si blocat nr. de wapp cand ti-am cerut poze si lista noua de preturi. De video nici nu a fost vorba. Nu mai mintii sa iti scrie lumea pe wappp ca le dai poze acolo.
  4. tetrix

    matura noua

    Uite una care vrea sa se futa la clienti acasa si acum o refuza lumea. Pe multe topice am vazut ca multi intrebau daca vin acasa, acum cand vrea sa vina cate una nu mai sunt interesati :)
  5. Tu chiar esti prost stiai ? Cum adica ce simt? Prostavane, la capatul rectului sunt zone lafel de sensibile ca si ale vaginului. Multe femei se excita mai bine anal, caci este vecin cu vaginul si stimuleaza bine si acolo.. Mai multor femei le place mai mult analul decat normalul. Orgasmul este mai intens si mai profund. Se vede ca nici reviste sau articole sexuale despre sex n-ai citit ca invatai cate ceva. Vai de capul tau....
  6. tetrix

    Zona Supeco

    Eventual vecina de bloc cu tine sa nu iesi din scara blocului :)
  7. Salut. Cine este Ramona, cati ani are, un link ceva se poate?
  8. Hei.. Nici nu se pune problema de venit, caci nu sunt in Romania. Bun, tu poti sa scrii ce doresti, ai dreptate. Dar nu pacalesti lumea cu un titlu aiurea. Cum sa spui in anunt ca ai buci mari de brazilianca cum le numesti tu cand nu ai? Ma intelegi ce zic? Puneai titlul asta daca chiar aveai bucile mari ca sudamericancele, dar tu nu ai asa ceva. Este un titlu mincinos care nu isi are rostul..
  9. Eu din primele poze vad ca lipsesc bucile alea de brazilianca cum le zici tu. Tu sti cum arata un cur baban de sud americanca? Acum fara misto :)
  10. Eu stau si ma minunez de topic si de ce se scrie in el. Cand pui asemenea titlu, anal vs. normal, inseamna ca tu ceri pareri, in special la femei, sa faca comparatie intre cele doua, care este mai placut si mai excitant. Dar cum la multe difera, parerile o sa fie impartite. Daca ne-am raporta strict la acest inteles comparativ intre cele doua, mie mi-au spus cam asa unele femei, si anume ca, sexul anal este mult mai excitant(cel putin pentru alea cu care eu am vorbit) si ca orgasmul este mult mai profund si ceva mai intens. Eu asa as pune problema, si eventual as astepta parerile femeilor care practica si anal ca sa faca o comparatie. De la barbati ce raspunsuri sa astepti? da, le place ca este mai stramt putin, cat de stramt? nu se stie, in functie cat abuzeaza respectiva ass-ul, caci poate fi destul de larg precum o pizda.
×
×
  • Creează nouă...