Jump to content

sepoatesiasta

Maistru Curvar
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Utilizator De Incredere

About sepoatesiasta

 • Rank
  Spor în toate!!!
 • Birthday 04/01/2001

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  De colo colo

Recent Profile Visitors

708 profile views
 1. Am uitat sa mentionez cadoul. 150 lei inmanati din proprie intiativa (fara sa mi se ceara)
 2. Salutare, Cu ceva timp liber prin zona am revizitat don'soara. Noua locatie este mai mult decat ok echipata cu ce trebuie, destule locuri de parcare in zona; ca punct de reper magazinul Dyana. Intalnirea a fost una relaxanta cu oral si normal protejat (se poate si oran neprotajt in functie de ...)fara a ma simtii grabit in vreu un fel; ceva de genul intalnire cu o prietana cu care care incepi povestile pe canapea si le termini in dormitor. Per total o intalnire de nota 9. Eu unul o sa revin cu placere la Maya de fiecare data cand am ocazia.
 3. Pai după cum scrie și mai sus și a afirmat maya locația și pozele sunt noi. Nu înțeleg cum ai tras tu concluzia ca nu am vizitat-o?
 4. Poze noi, locație noua ... clar de revizitat 😘
 5. Mergi pe recenzia facutavde mine mai sus pentru Alis. Cu mentiunea ca acum e un pic mai acomodata in relatia cu clientij
 6. Pe aici nimeni nu mai zice nimic nici pro nici contra si la salon aglomeratie mare.
 7. Insista ca activeaza. A declarat program de lucru de la 11:00 la 20:00
 8. Incerc sa ii imping o vizita zilelea astea si revin cu info. Nu de alta da nu am mai impins de mult la o pufosica
 9. Am observat aspectul acesta si prefer sa iau in cosiderare parte pozitiva. Si eu am avut primul post in prima sau a doua zi de la crearea cintului.
 10. Care a fost cadoul si cat de ancorate in realitate sunt pozele ?
 11. Se pare ca domnisoara a revenit in Targoviste cu un nr de tel. nou 0755317371 https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/doar-deplasari/4i06g6d5062d7gfe26249219g316edg1.html
 12. Pe Olivia nu am avut placerea sa o cunosc. Da' daca intrebi tu ea sigur facea ceva bine.
 13. Salutare, Am trecut zilele trecute pe la salon si am descoperit ca momentat nu lucreaza decat o fata Alis. Prezenta feminina o blonduta destul de simapatica, comunicativa (fara initiativa), inaltime undeva pe la 1,6m (genul slim), sani mici. Masajul in sine s-a transformat mai mult in magaiat decat masaj, accepta atingeri, body masaj-ul aproapre inexistent, finalizare fara graba. De revenit doar daca mai capata ceva experienta. Cadoul a ramas acelasi.
 14. La ultima tentativa de programare (cand nu ne-am sicronizat ca program) am aflat de la Alina (maseuza noua) ca in salon nu mai lucreaza nici Elena nici Eva. Poate ne mai da careva mai multe detalii.
 15. Ultima data când am trecut pe acolo nu era decât Elena și Eva. Se pare ca a apărut ceva nou in peisaj. Revin cu recenzie după următoare vizita.
×
×
 • Create New...