Sari la conținut

joker77

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre joker77

  • Dată Naștere 30.08.1995

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Oradea

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

joker77's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

  • Conversation Starter Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

21

Reputație

  1. Salutare. Din cate imi amintesc ea sta in Oradea adresa ei fiind Stefan colt cu Transilvaniei. Nu stiti daca mai activeaza?
  2. Si eu sunt curios, dar vezi ca nimeni nu da mai multe detalii, is curios si eu daca te lasa sa o atingi, sau altele..
  3. Si eu as fi interesat, ti-am trimis cerere de prietenie
  4. Salutari, se mai stie ceva de fata daca activeaza? Ps. Stiti cumva daca a fost in Cantemir locatia?
  5. Sefa respectiva nu este una mai mica la inaltime, cu forme, sani si fund imens, un tatuaj intre sani, si 2 tatuaje mai micute pe maini, blonda/bruneta?
  6. Buna, am vazut pe OLX un anunt cu acest numar, din pacate nu mai gasesc anuntul sa il pot posta. As fi interesat daca a fost cineva, si ne poate oferi mai multe detalii? Multumesc, zi faina!
  7. In anii trecuti am fost de cateva ori la ea, serviciile si cum se comporta mi se pareau mai ok atunci decat acuma. Ultima vizita aprox de 2 Luni. Posibilitate de Dus, vorbareata insa un - mare ca stau sa ascult cu ce client ai ce a facut, ai ce clienti are ca ii lasa mai mult, ca is fideli ca vin de nu stiu de unde, de parca asta m-ar interesa pe mine. Oral: 6/10, 15-20 de secunde e partea orala, dupa manual..... NP: 6/10, Mai mult vrea sa steie numa, posibilitate de NN. Apartament mega inghesuit. Tarif: 100 30 de min, sau 150 o ora. de revenit: Mie nu
  8. E o doamna mai invarsta, Blv. Decebal colt cu Blv. Dacia, bloc turn pe colt. Face doar masaj de relaxare, si terapeutic, dar un masaj foarte bun. Cred ca Gabriela, masaj Gabriela avea anunt pe OLX
  9. Perfect de acord, ceva da cu virgula ca e asa pret. Eram doar curioa daca a fost cineva la ea, si ne poate da detalii mai multe, sa stim pentru ce cere atata.
  10. https://www.publi24.ro/anunturi/servicii/alte-servicii/anunt/masaj/40i36f72de277171d70585hhf0hff569.html Hello, as fi curios daca a fost cineva la dansa pentru masaj, si poate sa ne ajute cu informatii?
  11. Salutari. Tot ma uitam pe topicele de masaj, insa se pare ca stam cam slab pe partea de masaj in Oradea. Pe Publi multe anunturi false, sau de la aceeasi persoana. As dori sa intreb, stiti sa recomandati vre-o persoana pentru masaj, eventual masaj erotic la final? Sa nu fie la salon.
  12. Eu umblu des la masaj la dansa, de cateva ani. Insa in afara de masaj nimic mai mult, sincer nu cred ca e genu de persoana care ar face mai mult la cum o citesc eu. Nu zic ca nu face, posibil sunt persoane la care a facut masaj cu finalizare, desi nu cred. Daca are cineva informatii sunt binevenite
  13. Am pus si eu acuma ... poate cineva ar avea nevoie 😂
  14. Salutari. Desi nu are nici o legatura cu Forum, dar ma gandeam poate cineve ar fi interesat sau ar avea nevoie. Hamuca, Balastru, Sorturi, Pamant Negru, Nisip, Transport moloz, asigur si transport cu basculanta 8x4.
  15. Salut. Nu gasesc asa ceva pe Badoom da un link la profil
×
×
  • Creează nouă...