Sari la conținut

falcon86

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre falcon86

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bistrita

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

falcon86's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

72

Reputație

  1. Daca vi la Bistrita si ma cuceresti promit ca uit de toate fetele dinainte 😋
  2. Daca as freca lampa lui Aladin mi-as dori ca Mieuna sau Betty_betty sa fie in Bistrita,cred ca as fute doua ore in fiecare zi la ele daca ar exista. Asa frec doar pula ca e plin de retardate la noi in oras.
  3. Mno. Mda. Ducem lipsa de femei adevarate,poate te mai gandesti. Ne-am obisnuit deja.
  4. Mai sunt sanse sa ajungi pe la Bistrita?
  5. Am chef si pofta de pizda de nu ai idee, imi plac minionele,ai o savarina savuroasa in poze ,un fund foarte frumos si niste buze numai bune pentru ce imi trece acum prin cap, dar... stiu ca urmeaza hate,250 de lei pentru un numar cu oral nep la o fata neconsacrata cu recenzii medii nu as arunca.Am vazut ca a crescut pretul fata de Mures,la noi e zona metropolitana. Prefer sa astept sa vina ceva bun in Bistrita si ma duc la fata aia cate o ora sau mai mult ,zi de zi cat sta aici,sa o pompez cu patos si sa imi sopteasca in timp ce i-o bag :"Fute-ma,nu te oprii,mai tare!!!"pana imi dispare cheful de pizda o perioada buna de timp,ca rar vine ceva bun la noi. La banii astia vreau sa ma fut ca un nebun si sa fiu supt corect pana ma dezhidratez si mi se usuca degetele de la picioare. Stiu,am cam multe pretentii pe banii mei. Ok,poate am exagerat un pic,dar nu voi da raspuns comentariilor. Pari o fata ok, esti la inceput,vom vedea ce ne rezerva timpul si inflatia.
  6. Pacat. Erai fericita posesoare a unei pasarici superbe. 😛
  7. Din ce am vazut pe forum eati super,de mult doream o miniona. Vino
  8. Te primim bini di tat,tat bun.
  9. E pusa pe facut bani prin abonarea la onlyfans a fraierilor,are anunturi pe mai multe orase,inainte avea alt numar de telefon. Am contactat-o si mi-a trimis niste print screenuri la conversati inventate de whatsapp de la ,,clientii,, care vorbeau cu ea de locatie, si intalniri. Cica ea e persoana publica si nu face prostioare cu oricine asa ca daca platesti o suma pe fansly dupa aia stabileste o intalnire fata in fata. Am zis ca ofer pe ora mai mult de 400 cat cere ea mult chiar peste suma cat ar fi trebuit chipurile sa platesc pentru inscrierea pe fansly ca sa ne intalnim fata in spate, cand a vazut ca nu pun botu la vrajeala mi-a dat o replica acida si block. Recunosc ca m-am distrat un pic vorbind cu ea,ma plictiseam grav in ziua aia.
  10. 10 minute o fi probabil pauza ei de scolarita.... Nu doar tarifele cresc,dar si timpul se contracta mai nou.
  11. A fost acu doua saptamani si la Bistrita,m-a programat pentru intalnire pe whatsap si cand am confirmat ca vin ea nu mai raspunde,zic sa nu o ratez si sa ma duc spre locatie poate nu poate raspunde daca e infipta in alta pula,nu a mai raspuns,m-a tinut pe langa bloc. Dupa cateva ore imi da mesaj ca nu s-a simtit bine si cand isi revine ma contacteaza si ma programeaza,desi am zis sa mai incercam o data ca daca se simte bine si are chef de futai o sa iasa scantei, timpul a trecut,nu a mai programat nimic ,nici nu a mai raspuns la alte mesaje,si iata ca a ajuns si la voi. Eu cred ca e cu probleme la mansarda,nu prea are chef de lucru sau trage ceva. Colegii futaci de pe Arad anul asta spuneau ca daca o prinzi cu chef de pula, ai parte de o partida super,te fute de te rupe si o suge ca o zeita. Moldoveanca arata foarte bine,e gagica misto si as marca o data in viata la ea,dar sa stau ca sclavul sa fac ture pe langa usa ei,asta nu.
  12. O astept sa revina si sper sa o faca,nu a zis ca nu ar vrea sa nu ne mai viziteze. A fost cea mai faina fata din ce am vizitat in ultimii doi ani in Bistrita.
×
×
  • Creează nouă...