Sari la conținut

porkypig

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    164
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre porkypig

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

porkypig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Dedicated Rare
  • One Month Later

Recent Badges

186

Reputație

  1. Salutare! Am indraznit intr-o seara sa apelez la serviciile domnisoarei. Convorbirea a inceput pe whassapp unde am stabilit ce era de stabilit. Mentionez ca am apelat la varianta outcall. Totul in regula, a ajuns la ora stabilita, am facut cunostinta si ne-am asezat la o tigara. Dupa, la initiativa ei am mers in camera unde am fost rasfatat cu un ONp din partea Izei foarte ok cu grija si rabdare... S-a montat "cauciucul" de rigoare si am fost "invitat" peste ea... unde foarte mult nu am rezistat... Se uda natural si se implica foarte bine. Data fiind ora la care ne aflam si starea mea... nu am insistat pentru nr.2 Iza, o prezenta placuta cu implicare in ceea ce face.
  2. Dupa o pauza destul de lunga pricinuita de diverse motive am revenit la Cristina. Zis si facut, programare pe whatssap, confirmare din partea mea cu 1h inainte pt ca stiu ca tine la chestia asta desi ne cunoastem de ceva vreme. Ajuns in zona si un mare plus remarcat fata de ultima data e ca poti parca linistit chiar in fata blocului, locurile de parcare ne mai fiind de resedinta ci cu plata. Criss m-a asteptat pe tocuri cu body negru, cu ochelarii de sexy-teacher si cu zambetul din dotare. Dupa ce am fumat o tigara si am stat ceva la palavre am primit prosopul si am plecat spre baie. Dupa mine a mers si ea pt un refresh iar eu am asteptat-o cuminte in camera . Intoarsa de la baie am luat atitudine impins fiind la vederea sanilor mi-am infipt buzele un timp in sfarcurile apetisante,care se intareau de cate ori incepeam sa-i ling, Cristina raspunzand corespunzator la stimuli, cu gemete usoare de satisfactie. In timpul asta ea imi mangaia soldatul dupa care s-a lasat usor spre el si a inceput un ON in stilul ei... cu schimbari de ritm, atentie in egala masura la imprejurimi. Am terminat glorios in gurita ei, unde a asteptat pana la ultima picatura. Am mai stat la o poveste si o tigara dupa care am trecut eu sa o alint putin stiind ca ii place lucrurl bine facut... gemete, arcuiri...etc Montat cauciucul si am ramas peste ea. Picioarele ei lungi sunt perfecte pentru iubitorii de umeri/craci. Finalizare in sincron cu ea, lucru foarte placut. M-am dus la baie pt igienizare dupa care am stat la o ultima tigara si o apa. 50 min perfecte intr-o companie super-placuta. 250lei lasati la inceput din proprie initiativa. Te pup Criss!
  3. Salutare! Long story short: Tocmai ce am iesit de la Criss. Iertare pt. unele greseli, scriu pe la semafoare... Revenind, am anuntat'o ca vreau sa o vad astazi si ne-am potrivit la program, chiar am ajuns putin mai devreme. Am stat putin la discutii... dupa care si-a doat jos body-ul si am inceput un program cu frumosii sani care sunt pe gustul meu. S-a asezat langa mine si a inceput un oral deep senzual... cu sunt sunete specifice. Nerezistand prea mult am schimbat repede tematica si am coborat sa ii intorc gestul... se simtea ca ii place, isi incovoiase picioare in jurul meu parca sa ma tina mai mult acolo. Cu amandoi eram in punctul de fierbere am trecut la un doggy unde ea se tinea de sani cu o mana si intorcand uneori capul spre mine.... Cam 5 min a durat ultimul act... am explodat efectiv. Una peste alta o intalnire pe cinste unde Cris e mereu la inaltime. O tipa de 10.
  4. Foarte buna decizia!!! De mult timp trebuia luata decizia. Cu ocazia asta poate se mai curata putin forumul. In ambele tabere.
  5. Eu ma bucur daca te pastrezi si gasesti ceva liber si pentru noi..."astia mai retrograzi". "Aristocratii" sa dea un Google sa incerce la fetele crescute cu guvernanta si copilarie petrecuta pe Champs Elysees...
  6. Sper sa gasesc un loc la tine mai pe seara...🥰
  7. Incearca analul!! Garantez 😉
  8. Salutare!!! Zilele trecute am prins o fereastra libera si am zis sa bag o vizita Cristinei pe anul asta. Am contactat-o si am stabilit toate cele necesare. Odata ajuns surpriza... Cris s-a mutat la alt etaj intr-o apartament mai misto si fara colega. Nu pot spune ca inainte ma deranja dar faptul ca nu exista posibilitatea sa dai ochii cu alt coleg de breasla al colegei e un plus. Am stat putin la povesti si am fost fiecare la igienizare dupa care am inceput in FK sustinut timp in care ea se juca cu mana la soldat la care a coborat usor si a inceput in stilul caracteristi un joc nebun... cu usor deep, priviri... nu a neglijat nici vecinatatile... Simtind amenintarea am tras-o peste mine si am inceput un lady-on-top de toata frumusetea...dupa cateva minute, a demontat cauciucul si la executat pe cel mic intr-o stil de zile mari. Am mai stat la o apa si o tigara dupa care ne-am vazut fiecare de ale lui. Ca de fiecare data, o placere vizita la Cris.
  9. Ehh... daca nu sunt peste sau clona sau nu sunt pus la comanda de X, Y.... n-are farmec. Tu zici si eu spun: rece, cald... caldut... fooc... Hai sa ne jucam.
  10. 🤣🤣🤣 stai m-ai pierdut. Tu o fire deschisa spune cu subiect si predicat cui sa "ii pup mana" si cine "se fute moca"... nu de alta... dar daca e circ, sa fie pana la capat.
  11. Nu e rautate viscerala. Faptul ca ti se dau pe fata niste situatii concrete nu cred ca e o chestie nefondatat. Ce e ilogic in ce am spus. Inregstrarea unei conversatii e un lucru, volcalele trimise sunt alt lucru. Se redurectioneaza ca si mesajele scrise. Unde e bizareria in ce spun...?? Iti e strain termenul de "vocal" si aberez visceral eu???
  12. Nu mai zice ca te inregistreaza cineva.... tu dai vocale la clienti. Alea se numesc inregistrari?? Cand tu te dai in primire singura???
  13. Nu e ideea de "va dau eu peste nas proastelor..." "sa vada fraierii cine e Top". Miza iefitna.
×
×
  • Creează nouă...