Jump to content

sprite0914

Maistru Curvar
 • Content Count

  94
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

44 Reputatie Excelenta

About sprite0914

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

557 profile views
 1. @Zeyaaa nu știu dacă vorbești cu mine sau nu, dar eu doar i-am răspuns băiatului că nu ajungi prin Tg. Jiu. Cred că mă confunzi, eu n-am două numere de telefon, imi pare rău să te anunț. Din nou, nu știu dacă vorbești cu mine.
 2. Cam exigent cu aspectul fizic 😂. Cred că merită un 8 - 8.5 având în vedere faptul că fata a zis că face sală, iar pozele nu sunt așa rele. M-am înșelat în privința lor, sorry :))
 3. Ce pretenții pe voi, vreți și recenzie completă, auzi la ei :)) Păi nu știați băi băieți că sunt de ajuns 5-6 rânduri ? Asta e recenzie adevărată, scurt pe doi 😂😂 "Poze reale" 100%. Fata uneori are tatuaje pe mână, alteori nu, sunt d-alea de se șterg cu scuipat probabil. Cred că aveți istoricu de la google plin de "top models on insta". Bine ar fi să mă înșel în privința pozelor, dar mă îndoiesc.
 4. @carina2020in Craiova mai ajungi ?
 5. Am înțeles. Din ce am văzut pe aici nu e urâțică nici la față. Cred că o să-i fac o vizită când revine. Merci!
 6. Pozele sunt reale, nu vă mai agitați atât de mult. Nu e singura fată care își acoperă tatuajele și mi se pare firesc să o facă..
 7. 🤷‍♂️😁 am avut puțin noroc 😆
 8. Va salut, azi am fost si eu la Andra si pot spune ca nu ma asteptam sa fie chiar asa draguta la prima intalnire. Am sunat-o inainte cu o ora, i-am mai cerut niste detalii in legatura cu preturile si serviciile, (100 fin, 200 ora, 69, 50 extra pentru FK) si i-am zis ca in jumatate de ora pornesc spre ea. Mi-a dat acordul sa urc, bat la usa si imi deschide usa o roscata frumoasa in curuletul gol Facem cunostinta (nu am pomenit nimic de forum), ii inmanez banii pentru o finalizare (150 de lei) mai schimbam 2-3 vorbe, aflu ca locuieste chiar aproape de mine 😂 si trecem la treaba. Incepem cu FK, s
 9. boss, vezi că ăsta e topic din Cluj nu din Craiova
 10. Mara, ai idee când revii in Craiova ?
×
×
 • Create New...