Sari la conținut

revers3

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre revers3

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

revers3's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Daca cereai pe la 21 de ani, iti vindea Randunica sticluta cu pipi. Acum e 100 lei.
  2. Exista o Mistress Matura, peste 40 de ani care sa stie bine ce face? Am 0.03% experienta, insa cred intr-o dinamica de acest gen.
  3. Nici eu nu am inteles. Adica ce inseamna asta, sa iti scriu dimineata din moment ce am propus o ora? Pentru mine a insemnat ca ma accepti. Pentru tine a insemnat "poate". Nu e clar cand omul vrea ceva. Foloseste mai multe cuvinte daca nu le poti citii printre cod (apropo ce vezi mai sus e incompatibilitate de browser).
  4. <p> </p><p> </p> <p>Pot face o programare? Am scris deja, insa dupa ce am citit postarile tale din luna August, simt ca voi fi pus pe "lista de ciudati".</p> <p> </p> <p>Intr-o seara mi-ai spus sa iti scriu dimineata. Am facut insa pana in pranz nu mi-ai vazut mesajul. Eram atat de excitat in seara acea incat eram decis 95% sa ajung in Titan si apoi sa iti scriu. Nici nu m-am gandit ca am posibilitatea sa sun, pentruca din anunt insisti "prin sms sau WhatsApp". Cum facem mai bine? Mesaj pe WhatsApp, iar dupa ce il vezi, sa te sun? </p> <p> </p> <p>Rev</p>
×
×
  • Creează nouă...