Sari la conținut

falcon60

Serious Contributor
  • Număr conținut

    214
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de falcon60

  1. cum s-a mai scris, o noua categorie poate fi: "hartuitorul anului 2019", sunt deja 4 useri arhi-cunoscuti pentru asa ceva. Asa are si Paulica concurenta reala :))
  2. Flacon ? Iti da pecoaie ochelarii lui de cal amuzantule ! De asta s-a pisat Vanessa pe mecla ta, cand a vazut ce mos disperat esti, care n-a vazut pizda in viata lui. Oricum nu aveai tu ce fute la 11 cm ai tai =))
  3. E cretin picon, nimic nou sub soare, numai la pula lui Daniel ii sta gandul 'defapt' :laugh2 :laugh2
  4. Tu ai recunoscut vreodata o escorta pe strada ? Dupa criterii de tine definit. Daca da, ai strigat dupa ea ?
  5. Multumim tataie picon, ai futut si topicul asta :hihat
  6. :clapp :clapp :clapp o sa vina si ziua cand isi va lua bataie sora cu moartea si voi fetele veti avea o viata mai usoara. Asa s-a crezut si panoramic mare bestie si a stat internat in spital dupa ce a avut 2 coaste si mandibula rupta
  7. pai da, iti zic si cum arata tiganusul de sangre, vai mortii lui de sclav, la comanda lui Duba cu apartamentele. Ce nu e de crezut ? Are o fata de lake, libidinos, e de inteles de ce nu il primesc fetele si il trateaza cu curul altele, cur la cur trage :laugh2 . Cat despre aspectul fizic dezolant, e un schelete ambulant, daca ii tragi o basina il aduni de pe jos. Ii place sa bea pisatul la curve si sa se pise curvele pe el. Noi curvarii cu sange in pula ne pisam pe el, nu inteleg de ce e suparat ca facem asta, ca tot pisat este. Cu ce difera pisatul barbatilor de cel al femeilor ? :thinking Umbla sclavul cu 2 idioti daca nu ma crezi tii zic si de aia. N-are ospatarul bani de masina, nici macar de o dacie chioara la 4000 roni, cat despre dormit, doarme cu bunica'sa intr-o cocioba. In loc sa ii asigure femeii un trai mai bun, uscatul se duce la curve si apeleaza la gainarii si santaj. Pai sa nu iti bagi pula in mortii masii si in tot neamul lui de lichele ?
  8. Fariseul si jigodia puturoasa nesimtita picon Q.E.D.
  9. Si da, esti offtopic pecoaie, complet impotriva regulamentului, motiv de warning si banare in contextul in care ai deja 2 warninguri ;)
  10. Ai fost la ea mos senil ? Ca asa ai zis si de Antonia si e forta mondiala fata :x
  11. Delia Piata Progresu a avut sifilis si a dat si la altii ? Pai Mihaita da pa Targovoste stia ?
  12. Culmea e ca are sala la 2 pasi...Ce note dai la pat, pardon saltea ?
  13. In curand vor apare dezvaluiri senzationale, un cuplu dragut, categoria extra large in fata la Shaorma Dristor infulecand
×
×
  • Creează nouă...