Sari la conținut

lin018

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre lin018

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

lin018's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

27

Reputație

  1. Tocmai ce am iesit de la Lory. Stau si ma gandesc, dar nu am cuvinte sa descriu. Ar trebui sa deie lecti la fetele din Oradea. "E nebuna rau 😁" Atitudine de nota 10+ Oral asa cum ne visam cu multi. Pentru mine este Kim2, pentru cei care va mai aduceti amint de minunata noastra Kim. Note nu are rost sa scriu, este clar 10 pe linie. Multumesc Lory 😘
  2. Salut colegi. Acuma am iesit de la Gulia. Programat in telefonic 30min,sa tinut de programare.Ajuns la locatie ma astepta in lenjerie sexy pe tocuri ca la carte. Fata blonada slim, silicoana, machiata. Are un corp misto pentru gustul meu. Locatie Prima Onestilor, ap. nou curat, baie curata cu prosoape curate. Singura in locatie Oral bun, nu ie top dar chiar bun. Fata curata, parfumata, machiata, a facut dus inainte sa intram in camera, la fel si eu. Am schimbat 2 poziti fara comentari se misca bine, ai impresia ca i place, dar nu exagerea ca altele. Comunicativa si vorbeste fórumos, simti ca esti respectat. Pret 150 fin sau 300 ora O.N. se plateste extra 50 De recomandat da.
  3. Am reusit satrec si eu pe la ea cu ce a timp in urma. Tipa e foarte ok dragutica la fata, niste urme de celulita far nui exagerat, sani misto ca in filmele porno.Programat telefonic, sa tinut de programare, locatie ok pe Onestilor.Am avut parte de un oral pervers cu priviri si deep.Ma si finalizat glorios.mica pauza si inapoi la joc schimat niste pozitii apoi hai peste mine sa ma bucur de sani acelea minune. Locatie: Ok. Cunoscutul bloc pe Onestilor. Oral 9 fara prez.umed Normal protejat sramta curata 10 Gf 10cu mine Amenda 200 ron o ora nu te grabeste de loc De recomandat da dati pentru sani aia bestiali.
  4. lin018

    0761129848 Emy

    Am reusit sa o bifez. Atras de poze am trecut si eu pe la fetita. Am sunat,m-a programat in 15m.Programare respectata. Locatie pe moisil,balcona colorate.Sta doar 3 zile la noi,dar revine si va avita acea zona a orasului. Despre ea: fata frumoasa,zambareata si comunicativa,dar in realitate este mult mai micuta decat pare in poze. Eu mam simtit bine la ea deoarece de mult vroiam sa testez si a fetita asa micuta si slim. Colegi care spuneti ca nu va lasa adanc ganditiva unde ar intra in ea mai mult.Cei care nu ati fost va spun fata este foarte foarte micuta si slim. Recomand pentru fantezii. Locatie: 8 curata dar zona pentru mine un mare minus OP: 9 NP: 9 Atitudine 9 Igiena: 10 Note mari pentru ca o incadrez ca si fantezii!!! La final pret 150 fin 250 ora Recomand pentru fantezii. De revenit nu prea cred pentru ca fantezia asta am bifat,trecem la urmatorul.
  5. lin018

    0761129848 Emy

    Am sunat eu ieri dar nu mai era in Oradea
  6. lin018

    Ella 0791199372

    Am reusit sa ajun si eu odata la ea,din pacate a doua oara nu ne am putut sincroniza,dar sigur o sa mai incerc.Zona ok penteu mine,accesibil,loc de parcare si linistit. Sa tinut de programare. Am ajuns sus unde ma astepta o fata frumoasa,genu slim dar avand de toate ,exact cum imi place mie.Din punctul meu de vedere mai frumoasa in realitate decat in poze pare.Foarte amabila zambareata,parfumata,piele fina Din pacate nu am avut suficient timp deci am stat doar o finalizare pret100+50 din partea mea pentru ca merita :) Aspect: 10 draguta, slim, piele fina Locatie: 10 OP: 10 NP: 10 Atitudine: 10, probabil cine cum merita,din cate am citit se la colegi,dar eu nu am nimic de reprosat O sa revin cu siguranta. Aveti grija de ea pentru ca astfel de fata nu prea se gaseste la noi.
  7. Salut. Am fost la ea inca cand a aparut la noi in oras. Sunat programat totul ok. Locatie Prima Onestilor apartament nou. Fata nu-i fotomodel dar nici urâtă nui. Un plus ca are o privire perversa. Un mare minus cum am intrat la ea direct ma intrebat daca primeste ceba cadou,asta pe lanaga cele 300 înmânați deja. Notele: Locatie 9, apartament nou, Aspect 8 , in realitate arata un pic mai bine decat in poze Igiena 10 nam observat nimic suspect GFE 10 FK Atitudine 7 asta pentru ca ie obraznica ca la piata,in rest vorbăreață ON 9 destul de placut,cu priviri perverse NP 8, am incercat doar LOT, Halat 150 --finalizarea /300 ora. De recomandat ca si trofeu Da De revenit eu nu
  8. Când vă întoarceți fetițelor?
  9. lin018

    Diana 0743978240

    Program? De la cat pana la cat va putem deranja?
  10. Salutari. Am avut placerea sa o vizitez de cateva ori pe minunata Kim dar abia acum am apucat sa fac cont si sa scriu o recenzie pentru ca ea merita. Programare prin sms dupa ce am citit atatea lucruri bune despre ea. De la inceput avea un plus ca se tine de programare. Cat este ea de frumoasa nu trebuie sa va explic ca ati vazut pozele. De fiecare data mam simtit super bine la ea. Ca si note 10+ pe linie. Iar acel oral de vis ni se poate descrie in note. Multumesc Kim,abi astept sa te revad.
×
×
  • Creează nouă...