Sari la conținut

narcism

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre narcism

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

narcism's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Reputație

  1. Mulțumesc pt update-uri. Toate cele bune, o zi frumoasă!
  2. Păcat că din cauza unor comentarii răutăcioase, domnișoara are tel închis, probabil descurajată de aceste vb aiurea. Eu personal am fost acum 2 luni și a fost de vis și acum că vreau sa o revizitez, nu mai reușesc să dau de ea.
  3. Buna Lore! Pe la Iași când mai revii? Ne e dor de tine...
  4. MEA CULPA ! Imi cer scuze, am greșit eu....200 a fost finalizarea, am stat o jumătate de oră, nu am fost grăbit, nu a stat cu ochii pe ceas. O zi bună va doresc!
  5. MEA CULPA ! Imi cer scuze, am greșit eu....200 a fost finalizarea, am stat o jumătate de oră, nu am fost grăbit, nu a stat cu ochii pe ceas. O zi bună va doresc!
  6. Salutare ! Am vizitat aceasta faptura minunata vineri, dupa ce in prealabil am stabilit o intalnire de joi prin mesaje, pe nr de tel prezentat de domnisoara. Tin sa previzez faptul ca a fost prompta, eu venind chiar cu 10 min mai devreme. Locatia - zona Palas -Lazar residence, arhi cunoscuta. M-a intampinat o frumusete de femeie voluptoasa, inalta, cam 185, cu un zambet strengaresc care m-a cucerit instant. Am servit impreuna un pahar de vin si dupa dusul de rigoare, am inceput actiunea. Apropo, daca ar fi dupa mine i-as trage-o de 3 ori ziua si 1 data noaptea (adânc) la cat de buna e. Atitudinea e de GFE, submisiva, dupa un oral protejat am continuat actiunea pe care nu as vrea sa nu o detaliez, ramane intre noi 2 😉 La catalog : - locatie 10 - oral 9, atenta la sateliți - normal 10, am schimbat m multe poziții, e ft strâmtă - GFE 10 m-am simțit parca mi-aș fi tras-o cu amanta mea...apropo as ține-o numai pt mine, dar vreau sa fiu fair play cu comunitatea. Tarifare - 150 o finalizare, data viitoare stau o ora sa mă bucur din plin de o întâlnire cu o așa femeie!
  7. Si eu la fel. Am dat msj de dimineata, din pacate niciun raspuns....
  8. Frumusețe pe la Iasi pe când ai planificata o vizita? Te așteptam cu drag.
  9. Ne poate spune cineva ce inaltime are, aproximativ? Mulțumesc anticipat, o zi buna!
  10. Buna Lore! Daca esti in Galați, poate ne faci o surpriza plăcută si vii la Iasi? Te asteptam cu drag.
  11. Draga Lory, pe la Iași când intenționezi sa mai vii? Te așteptam cu drag :)
  12. Buna Lory ! spune-ti mi te rog pana cand in Iasi ? Maine mai esti in zona ?
×
×
  • Creează nouă...