Sari la conținut

eric1111

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre eric1111

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

eric1111's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Mai stiti ceva de doamna asta?
  2. Ce s-a intamplat , ce ai patit cu ea?
  3. Cum este? Se fute bine? Spune-ne si noua o partida cum decurge?
  4. Mai ai poze si cu fata? Cand ai foat la ea si cum a fost?
  5. Cat ai platit si cum a fost? Ai poze cu ea?
  6. Ai fost la ea? Cum e , povesteste -mi si mie , te rog
  7. Ai mai fost la ea? Cum e?
  8. eric1111

    Liliana

    Adica ce gluma, este o femeie care era pe placere si e si instructor de biodanza. Face masaj la ea acasa, dar baza este sexul. Adica se fute pe bani.
  9. eric1111

    Liliana

    Pai am stat sa o cantaresc si sa o masor , dute sa futi ca vrea orice . Daca tot intrebi dute si rupe-i pizda , mai ia pe cineva cu tine, vrea cu femei, barbati , cupluri, mai multi barbati odata, femeia e nimfomana. Daca te tine pula dute si fa-ti talentul.
  10. eric1111

    Liliana

    Bai frate , am futut-o de 2 ori si mi a facut masaj o ora , in total vre-o doua ore si ceva. M-a invitat femeia la masa, facuse mancare. Mi-a fost rusine , cat sa ii dau?! In plus de asta, a inghitit tot , m-a lasat sa imi dau drumu in gura ei, ma supt pana am vrut eu. E cam urata ea, da se poarta frumos poti sa te pisi si pe ea daca vrei.
  11. eric1111

    Liliana

    Acum vre-o 2 saptamani am fost si i-am dat 250 . I-au sters contul de pe placere, deoarece a avut multe raporturi ca e cu bani
  12. eric1111

    Liliana

    Am fost eu la ea. Arein jur de 47-49 ani. Sta aproape de mall plaza intr un apartament micut. Zice ca e sotul ei este plecat. Masaj ok, il face in chiloti. Se fute din prima, e inebunita dupa pula, problema este ca e cam larga. Vrea clienti , te intreaba daca mai ai pe cineva. O face si cu mai multi si cu cupluri. Este intradevar nimfomana. Nu stiu daca m-as mai duce , ca nu prea e frumoasa la fata.
×
×
  • Creează nouă...