Sari la conținut

vdancila

Serious Contributor
  • Număr conținut

    222
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre vdancila

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vdancila's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well Rare
  • Dedicated Rare
  • Very Popular Rare
  • First Post Rare
  • Collaborator Rare

Recent Badges

84

Reputație

  1. E posibil sa greșesc dar pozele asta par cunoscute. Mai cercetez și revin. Pana atunci ar fi utile mai multe detalii din partea domnișoarei.
  2. Ți-e teama sa nu superi divinul,așa-i?😊
  3. Evitați zona centrală! E plin de babe venite la Parascheva. Sunt niște nimfomane nebune care abuzează de tineri inocenti ca noi…
  4. Sa moara mama lui Gelu! Aratati foarte bine, a fost cineva? O sug fetele amândouă odată? Se schimba prezervativul de la una la alta? Ceva detalii din partea fetelor ar ajuta mult. daca reușesc sa ajung fac eu o recenzie. Vreau sa încerc cu amândouă.
  5. Din cauza unor dobitoci ca tine am ajuns așa ca nație…. Futu-te-n-gura de înfrânt, v-ați futut in cur prin orfelinate și acum vreți senzații tari.
  6. Trebuie sa fie greu tare de va dați interesul așa tare…. Ăla simte ca bubuie!!!!! 😂😊😂😂 pescobar ar fi gelos pe voi…
  7. Ce sa te lămurească frate? Asta nici nu știe unde e iasul pe harta. E in goana după reputație pe forum. A fost cineva la ea???? Uita-te la escortele serioase de pe forum! Răspund la întrebări, oferă informații, răspund la telefon, anunța când e disponibilă/indisponibilă. lemn Tanasa și muie in popușoi! Sunt foarte afectat ca nu m-ar primi….
  8. Radem, glumim! Futem, plătim! Mi se pare ca ai chef de glume fără gust. Avem și noi ceva experiența pe aici, evident nu câta pula ai supt tu, dar o muie am mai dat și noi. Era normal sa anunți venirea ta aici, sa ne faci cunoștința cu, colega. In rest arfe de Rahova. sayonara!
  9. Ai început sa faci lista? Ferească Dumnezeu Paraschevo! Sa moara van buren de ciuda! Vrem Și noi!!! sa moara Ramona dacă nu ne zici cine e colega ta! Am și eu niște filme in cap și vreau sa văd dacă am cu cine sa le fac. power! Cozonacii!
  10. Va asteptam corespunzător, cu toate pulele sculate! Ar fi utile ceva detalii despre colega. Mulțumim!
  11. E posibil sa pleci futut de acolo…. Au fost situații când avea poola mai mare de cât clientul. 😂
  12. Rozeta pare sa se fi lovit de greutățile vieții… faci și anal?
  13. Eu zic ca un anal ar fi senzație…. Părerea mea! 😂
×
×
  • Creează nouă...