Sari la conținut

biencutz7

Serious Contributor
  • Număr conținut

    608
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

9 Urmăritori

Despre biencutz7

  • Dată Naștere 29.07.1998

Informatii Personale

  • Sex
    Female
  • Oras:
    Constanta
  • Interese
    Fii o scârbă, pentru că de bun nu te-a luat nimeni în considerare😋😘

Vizitatori Recenți Profil

6.941 citiri profil

biencutz7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

619

Reputație

  1. Nush, intreab-o pe ma-ta si 2, sunt probleme de la site--de aia s-a postat un mesaj de 2948492 ori
  2. Si dupa mi-ai spus ca nu mai vii la mine, ai intrebat daca am wtp sa iti trimit o poza ca vrei sa ma vezi acolo, esti pus pe vrajeala tu, nu te mai preface ca esti interesat, da?
  3. Si dupa mi-ai spus ca nu mai vii la mine, ai intrebat daca am wtp sa iti trimit o poza ca vrei sa ma vezi acolo, esti pus pe vrajeala tu, nu te mai preface ca esti interesat, da?
  4. Si dupa mi-ai spus ca nu mai vii la mine, ai intrebat daca am wtp sa iti trimit o poza ca vrei sa ma vezi acolo, esti pus pe vrajeala tu, nu te mai preface ca esti interesat, da?
  5. Nu umbla cu minicuni, nu te intereseaza serviciile, tu mi-ai specificat clar in mai multe mesaje ca vrei doar sa vii sa bei o cafea, sanchi sa ma privesti in ochi, iar apoi si sa pleci, deci nu mai umbla cu "ocaoa mica" la mine si cu șuste sau vrajeli ca nu esti interesat de servicii si preturi.
  6. Nu umbla cu minicuni, nu te intereseaza serviciile, tu mi-ai specificat clar in mai multe mesaje ca vrei doar sa vii sa bei o cafea, sanchi sa ma privesti in ochi, iar apoi si sa pleci, deci nu mai umbla cu "ocaoa mica" la mine si cu șuste sau vrajeli ca nu esti interesat de servicii si preturi.
  7. Nu umbla cu minicuni, nu te intereseaza serviciile, tu mi-ai specificat clar in mai multe mesaje ca vrei doar sa vii sa bei o cafea, sanchi sa ma privesti in ochi, iar apoi si sa pleci, deci nu mai umbla cu "ocaoa mica" la mine si cu șuste sau vrajeli ca nu esti interesat de servicii si preturi.
  8. Nu umbla cu minicuni, nu te intereseaza serviciile, tu mi-ai specificat clar in mai multe mesaje ca vrei doar sa vii sa bei o cafea, sanchi sa ma privesti in ochi, iar apoi si sa pleci, deci nu mai umbla cu "ocaoa mica" la mine si cu șuste sau vrajeli ca nu esti interesat de servicii si preturi.
  9. Nu umbla cu minicuni, nu te intereseaza serviciile, tu mi-ai specificat clar in mai multe mesaje ca vrei doar sa vii sa bei o cafea, sanchi sa ma privesti in ochi, iar apoi si sa pleci, deci nu mai umbla cu "ocaoa mica" la mine si cu șuste sau vrajeli ca nu esti interesat de servicii si preturi.
  10. Nu umbla cu minicuni, nu te intereseaza serviciile, tu mi-ai specificat clar in mai multe mesaje ca vrei doar sa vii sa bei o cafea, sanchi sa ma privesti in ochi, iar apoi si sa pleci, deci nu mai umbla cu "ocaoa mica" la mine si cu șuste sau vrajeli ca nu esti interesat de servicii si preturi.
  11. Eu stiu cum vrei tu sa vorbim: non stop la telefon dar nu se poate sa stii, ma tii in mesaje de cateva zile, asa nu
×
×
  • Creează nouă...