Jump to content

valikand

Maistru Curvar
 • Content Count

  120
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Reputatie Excelenta

About valikand

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Oras:
  Brăila

Recent Profile Visitors

1,055 profile views
 1. Salutare! Nu fac prea multă introducere, am fost azi la Cristina, dimineață primul client , datorită programului. În fine , nu vreau sa spun prea multe pentru ca ar fi de prisos având în vedere recenziile colegilor de dinaintea mea. Am avut parte de o experiență unica în materie de escorte, eu nefiind din București , totul la ea e la superlativ și nu folosesc cuvinte ca să ma aflu în treabă. E frumoasa foc, oral 10+++, normal la fel, anal bestial. Ca sa nu mai lungesc vorba , pentru cei care nu au fost la Cristina nu pot sa va spun decat: FRATILOR NU E DE RATAT ASA CEVA. Cristina îți mulțumesc
 2. Preturile sunt alegerea fiecăruia ca și alegerea noastră dacă mergem sau nu dar eu am un singur amendament, la 150 lei finalizarea poate găsește o locație mai bună, aia în care este acum cu canapeaua aia.......
 3. Salutare colegi! Am fost ieri la domnișoara Emy ,mai ales din curiozitate după cele spuse aici, am sunat am spus ca doresc numai un oral și totul a decurs normal, mers la adresă, fata arată foarte bine, tânără, frumoasă, atitudine ok. Oralul a fost super șmecher, umed și cu atenție în împrejurimi și mai ales calm asa cum îmi place mie, finalizare pe sâni, nu sunt adeptul finalizării orale și la sânii aia mari și frumoși se merită. În concluzie eu personal o recomand, colegul nemulțumit e cu treaba lui, dar repet eu o recomand 100%. Spor sa aveți!
 4. Salut! Am revizitat-o azi pe brunețica frumusica, programare făcută pe whatsapp respectată și de mine și de ea. Serviciile aceleași de foarte bună calitate, mai fusesem la ea în trecut, nu am putut rezista prea mult am terminat din oral, abia aștept sa merg și data viitoare cu siguranță facem și normal. E blondă acum și ii sta foarte bine. În concluzie e super fata din toate punctele de vedere.
 5. Dacă vrei poți sa ne comunici și un update la.preturi și servicii. Multumim
 6. Am înțeles, păcat, eram curios sa facem un show smecher
 7. Jucăriile le folosești numai pe clienți? Tu te joci cu ele dacă e cazul?
 8. Asa ca nimfoman nu prea exista draga mea.
 9. NIMFOMANÍE s.f. (Med.) Dorința irezistibilă și insațiabilă pentru actul sexual la femei sau la animalele femele; estromanie; metromanie (2) [în DN]; satiriazis. [Gen. -iei. / < fr. nymphomanie, cf. it. nimfomania, cf. gr. nymphe – nimfă, mania – manie].
 10. Mulțumesc! Ne auzim la telefon, te pup!
 11. Nu o confundă, am fost și eu la noua locație e chiar lângă linia de tramvai, etaj 4. Nu mai e în Viziru.
 12. Bine ai revenit! Ne poți face un update cu preturi și servicii? Multumesc
 13. Nu fii asa de supărată, aici noi spunem experientele plăcute sau mai puțin plăcute și țepele. Despre tine nu a spus nimeni nimic de rău, iar despre preturi ,tu știi mai bine . Personal ma intereseaza dacă oralul îl faci neprotejat cu igienă corespunzătoare desigur.
 14. Mulțumim colegu sper sa ia exemplu și alți membri și sa anunțe astfel de petarde.
×
×
 • Create New...