Jump to content

valikand

Maistru Curvar
 • Content Count

  63
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

35 Reputatie Excelenta

About valikand

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Brăila

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ce am avut de spus am.spus în celălalt tipic cine vrea sa o viziteze si sa pateasca ce am pățit eu sa meargă sănătos.
 2. Am fost si eu la titulatura topicului,din pacate experienta mea a fost foarte neplăcută, după un oral cat de cat bun a urmat un normal sub orice critică, statea lemn si bineinteles mi-a murit, când i-am spus să mă ia la oral a spus că mai trebuie sa dau 50 de lei în plus, i-am spus că nu vreau finalizare orala dar ea a spus că nu contează. M-am îmbrăcat si dus am fost mi-am băgat pula în ei de 100 de lei. În concluzie vedeti-va de treaba cu fata asta. Mai bine faceti o laba ca e varză
 3. Buna! Mai revii in Brăila?
 4. Mulțumim colegu, de ar fi mai mulți ca tine sa specifice teparele ar fi excelent.
 5. Bună! Astăzi lucrezi?
 6. Salut! După faza de ieri cu Lory am zis astăzi hai sa mai încerc azi o data, adevărul este ca mi se cam pusese pata pe ea ca tare bine arată, am sunat mi-a răspuns am spus cine sunt și am stabilit o întâlnire în același interval de timp adică 15 minute. În fine am reușit sa întru la ea, arata foarte bine și cu ochelari și fără, oral foarte bine executat cu atenție la zonele adiacente, normal bun dar este loc de mai bine, poate data viitoare o sa se implice puțin mai mult, per total o experienta plăcută de data asta. Ca și note la oral un 9+, normal cam de 7-8, sper sa nu se supere și sa ma las
 7. La convorbirea de după nu ai spus nimic precum ca aveai pe cineva dar în fine a fost o experienta neplăcută pentru mine, cât despre tine nu dai 2 bani ca și asa ești foarte căutată. Succes în continuare și asa cum am spus și mai devreme putina seriozitate nu strică.
 8. Eu sunt cel în cauză la care te referi, eu am fost corect și ți-am spus ca ajung în 15 minute și ai spus ok, ce trebuia sa fac sa sun din 5 în 5 minute pentru confirmare? Nu e corect dar în fine nu spuneam nimic dar dacă tot ai adus tu vorba sa știi ca putina seriozitate nu strica.
 9. Mulțumesc! Maine dacă reușesc sa îmi fac timp te sun și ne întâlnim.
 10. Lory sau profesoara, spune aici tarife și servicii te rog!
 11. Salut! Pune te rog un link ceva sa vedem despre cine este vorba sa știm. Mulțumesc!
×
×
 • Create New...