Sari la conținut

stiuca78

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre stiuca78

  • Dată Naștere 03.05.1978

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti
  • Interese
    Sa fiu sănătos

stiuca78's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

73

Reputație

  1. Simona, Crăciun linistit alaturi de cei dragi!!!
  2. Buna seara, Am vizitat-o si eu pe Simona, de curand. Este exact ca in poze, miniona, blonda, slăbuță dar cu vana multa, nu obosește repede, se vede ca merge la sala😜. Garsoniera in zona Obor, curat, îngrijit, cu bradul facut. Programare facuta pe whatsapp, confirmată cu o ora inainte si indicații prin telefon pana ajungi la locatie. Odata ajuns, m-a întâmpinat intr-un mini negru, foarte sexi, si cu o atitudine relaxata si vesela. Dupa ce am vorbit cateva minute, timp in care te omenește cu ce dorești de baut, suc sau apa, am cerut sa merg la dus, baie curată, îngrijită si cu geluri de dus la alegere. Intors de la dus, Simona te asteapta in pat, dornica de acțiune. Am inceput cu o sesiune prelungita de FK, dupa care un oral facut foarte bine cu DT. La final am schimbat cateva poziții, este comunicativa, te simte, se implica, cu finalizare in prezervativ in poziția ei favorita😜. Note: Locatie - 9, usor de gasit, loc de parcare, garsoniera curată, simpla, baia la fel, numai buna de acțiune; Aspect - 9, mie imi place! FK - 10 cu plus, foarte pasionala, chiar de la prima intalnire, daca exista chimie😜; ON - foarte bine executat cu DT destul de des; NP - 10, se implica, nu comentează la schimbarea pozițiilor, destul de strâmtă. Cadou de Moș 200 de lei 1 ora. Cu siguranța voi reveni😜😘
  3. Buna dimineata! Am vizitat-o pe Izabella saptamana trecuta, programare facuta pe whatsapp, respectata la secunda. Locatia este aceeasi, langa Mall Vitan, usor de ajuns, daca esti atent la explicații 😜. Ajuns in locatie, te întâmpina cu zâmbetul pe buze ( atat cele de sus cat si cele de jos) si îmbrăcată regulamentar, conform normelor in vigoare, cu o tinuta sexi din plasa. Dupa cateva minute de discuții, in care te destinzi, indiferent cat de stresat ai fi, iti da unul din zecile de prosoape, pentru a merge la dus. Dupa dus, incepe acțiunea cu un oral foarte bine executat, are o tehnica specială de supt. Daca vrei sa faci si normal, trebuie sa te focusezi si sa ii spui cand sa treceti la normal, pentru ca o suge cu asa o pasiune încât nu iti dai seama cand ti-ai dat drumul😜. Ii place sa iti dai drumul in gura ei. Note: NP - 9, se implica, atenta la ce iti dorești, nu comentează la schimbarea poziției; ON - 10 punct! GFE - 10, te asculta, ai ce vorbi, stie de gluma, nu te plictisești. Cadou de Moș - 300 lei / 60 min. De revenit!!!
  4. Seara buna domnilor! Azi am vizitat-o si eu pe Izabella, a fost o experiența minunata!!! Programare facuta pe whatsapp, respectata la minut. Zona Mall Vitan, usor accesibila si cu locuri de parcare la discreție ( la prima vizita primesti indicații precise si poza in care vezi scara si ce ai in stanga si dreapta plus indicații la telefon, daca nu te descurci😜). Ajuns in fata apartamentului, iti deschide usa imediat, te întâmpina cu zâmbetul pe buze si îmbrăcată intr-o tinuta sexi din plasa si cu tocuri inalte, pentru a stabili o anumită chimie, este foarte important pentru ea prima ta reacție, daca nu citesti postările ei inainte si nu iti plac fetele cu cateva kg in plus, bine proportionate( puse de la sucuri si energizante😜), mai bine nu suna la usa. Am intrat in apartament, este foarte curat, am vorbit un pic dupa care am cerut sa merg la dus( confirm ca are foarte multe prosoape, de diferite culori😜). Baia este curată, geluri la discretie, apa de gura cu pahare de unica folosință. Ce mi-a plăcut foarte mult, te asteapta ca o gazda primitoare la ieșirea din dus si te conduce in dormitor. Ajunși in dormitor incepe nebunia: - o.n. bine executat, cu atenție la oo; - n.p. In mai multe poziții cu implicare activa; - f.k. la discretie(in functie de igiena); - gf.e. face cu implicare emoțională( cel putin eu asa am simtit). Dupa toate astea, m-a invitat sa imi dau drumul in gura ei( are o tehnica de supt toata sperma pe care va Invit sa o testati😜) Note: O.N.- 10( cine a fost la ea stie clar ca am dreptate); N.P. - 9, se implica, nu comentează cand ceri schimbare de poziție, ba mai mult, vine cu idei; F.K. - 8, nu inițiază ea, daca iti dorești, este bine sa vorbiți de la inceput( aici este greseala mea); Gf.E. - 9, ai ce vorbi, nu sti cand trece timpul. In concluzie, eu voi reveni cu drag, ori de cate ori voi avea ocazia. Din punctul meu de vedere, trebuie sa fie in fruntea topului!!!
×
×
  • Creează nouă...