Sari la conținut

prometeubv

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre prometeubv

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Brasov

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

prometeubv's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Salutare , ceva recomadari pentru ts in Brasov ?
  2. Reviztat de curand , aceleasi servicii de exceptie . Locatie curata cu absolut tot ce e nevoie. Prestatie la fel ca prima data , niciodata nu da semne de plictiseala sau altceva , oral neprotejat de 10 , normal cu implicare , gfe nota 10 .
  3. Dupa multe incercari si nesincronizari am reusit sa ajung la Andreea . Locatie Coresi , locuri de parcare suficiente . Indicatii exacte suplimentare . Urcat in apartament , ma astepta in bikini discret parfumată , zambitoare. Socializat un pic , mers la duș toate necesare acolo( prosop, multitudine de geluri etc ) . Trecut la actiune , totul la superlativ , detalii le pastrez pt mine Concluzii : - daca esti refuzat sau nu iti raspunde , ai rabdare că merită . -de revenit cu siguranță pentru mine -pentru cine cauta fast fuck nu recomad , trebuie sa savurezi clipele GFE: 9 ON : 10 cu all inclusiv NP: 9 , contre , geme natural nu forțat Spor la ciocane .
  4. Confirm si eu ca pozele nu au treaba cu realitatea . Fermecat de poze zic , hai sa incerc chiar daca nu avea recenzii inca . Contactez pe wats up , raspunde programam , respectam prograrea si ajung la ea . Locatie pe egretei . Este inalta , dar corpul exact ca colegul spus " diform ": burtica cam multa , iar la fata zici ca avut toate operatii estetice posibile . Ori e bronzata in exces ,ori e sub acoperire ea bruneta la piele ,. Prima senzatie a fost sa ies dar mi-a placut cum vorbea si am spus sa ii dau o șansă . Fac duș si merg in camera. Achit cadoul dupa care imi zice ca restul la final .zic ok hai sa trec treaba . Specific ca doresc un preludiu mai lung si mă așez pe pat sperand sa fie ceea ce trebuie . Din păcate nu a foat . Fk inezistent , gfe la fel inexistent .degeaba e trecut la servicii , abia s-a trezit gogu . Intr-un final se apuca de oral ( crezand ca preludiu insemna sa se uite la tine si sa te mangaie ) ca nota 5 cu indulgenta . Imi recomanda sa ma termine oral pentru a mai da rest dar din paate gofu nu reușea sa stea drepti . Pus caciula pana la urma, finalizat misionar cu greu pt ca deja nu mai aveam chef de nimic . Sincer o laba era mai buna decat tor ce s-a intamplat acolo . Unul eu nu recomat . Repet pozele nu au treaba cu realitatea , iar serviciile pe mine nu m-au convins .
  5. Comfirm si eu , domnișoara e mai mult o amanta decat o escortă Locatie foarte curata, dotată cu tot ce e nevoie, locuri de parcare la discreție . Fata minionă , tot timpul cu zambetul pe buze , niciodată nu m-am simtit presat de timp sau grabit . Gfe e de nota 11+ Serviciile la fel , ireprosabile .
  6. Chiar nimeni nu poata lasa o recenzie despre domnișoara ?
  7. Vizitat si acesta domnisoara . Contact wats up , raspuns promp stabilit programarea respectata din ambele parti. Ea miniona , simpaticuta , pro client , implicată total . Ceva peste amanta :) Actiunea ramane intre noi , dar totul ok oral neprotejat , normal protejat . TImp o finalizare , fara sa fiu presat de timp sau sa simt vreun moment ca ma grabeste . De revenit cu siguranță .
  8. Chiar nimeni nu a mai ajuns la ea, tot incerc sa o contactez dar fara succes.
  9. Subscriu si eu , contactată pe wats up si telefonic , nici un raspuns
  10. Pai , cam ce ar vrea toată lumea . O reenzie ar fi binevenită . Daca ai fost pe la ea .
  11. A mai fost cineva la domnișoara? O singura recenzie
  12. Vizitat si eu domnișoara dupa recenzia colegului . Locatia vis a vis de Casa venus usor - usor peste mana ( suni cand ajungi in fața portii si astepti sa iasa sa te pofteasca înăuntru - si daca ai noroc sa te mai intalnesti cu vreun cunoscut e minunat ) .Locuri de parcare se gasesc pe străduțele adiacente. Intram in locatie - fum de tigara , dezordine usor neprietenos locul trecem peste . Ma poftește la dus ( am optat pt on ) surpriza nu are prosoape curate :)) . Socializam putin pana ma usuc cat de cat dupa care trece la actiune . Aici totul se schimba - si uti rpd de tot ce era negativ înainte , a execut un oral de exceptie . Amenda 150 cu Cim . De revenit pt oral cu siguranță , doar ca locatia nu ajuta deloc .
×
×
  • Creează nouă...