Sari la conținut

coiumare

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre coiumare

  • Dată Naștere 01.02.1986

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Romania

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

coiumare's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post Rare
  • Collaborator Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

41

Reputație

  1. Lasa frate Mamaia ca e vorba de altceva acolo. Eu ziceam de vanat ceva femei care ies si ele la distractie. inainte le gaseam usor in so what sau in silver church dar s-au schimbat vremurile. poate ma ajuta si fizicu ca bag sala zilnic dar inainte cand ieseam, reuseam cam 50% din tentative. dar le si luam pe alea puse pe distractie. acum nu stiu pe unde se mai aduna astea, de-asta intreb.
  2. Exact, colegu intelege ce vreau sa zic. E mai tare cand iesi la vanatoare. Asa ca va intreb pe voi. prin ce cluburi ati avut succes la caprioare? sa stiu pe unde sa mai ies si eu. mersi de orice sfat
  3. Fratica, eu intreb unde se mai agata bine, ca tine de fiecare cum stie sa vrajeasca fata si cum se scoate la final, cu sau fara plata. Hai noroc! Sper sa stie sa dea cineva un sfat 😶
  4. Mai baieti, hai sa vorbim de un subiect distractiv. Eu am fost un pic plecat din tara dar acum ca m-am intors as vrea sa intreb colegii din Bucuresti cum mai merge treaba in cluburi. Acum ceva timp, erau anumite cluburi pe centru unde puteai sa iesi si sa agati ceva faptura tanara, va futeati in baie, iesea de o seara misto. Problema mea e ca acele cluburi pe care le stiam eu, unde mergea chestia asta, s-au cam inchis. Era tare ca erau tipe bune si multe nici nu cereau bani, erau iesite la distractie. Imi ziceti daca mai stiti pe unde mai merge o distractie de-asta misto de seara? Eu am incercat cateva locatii din centru vechi dar fetele nu mai sunt asa dispuse cum erau odata. Sau poate nu ies eu unde trebuie. Asa pot sa ma duc la un masaj erotic dar e mai tare senzatia aia la vanatoare cand agati o tipa buna si se lasa cu distractie. Asa ca va intreb pe voi, puteti ajuta un frate cu o recomandare unde e un club mai distractiv in sensu asta? Hai noroc ci ciocane tari!
  5. Fratilor o mai siti cumva pe una care actiona langa Dovali? Singura chestie pe care mi-o amintesc de ea e ca avea vitiligo pe picioare dar era foarte talentata. Are cineva nr ei? Bafta!
  6. Colegu, Topicul se gaseste la sectiunea de masaj erotic si salonul e unul de masaj. Daca ai alte intrebari, poti vorbi in privat sau pe mail cu cei care l-au vizitat sa te lamuresti . Dar intrebarile ca cea de mai sus nu sunt de discutat pe topic - asta ca sfat prietenesc. La multi ani celor de la ADOR si colegilor de pe forum.
  7. Ultima mea vizita la ei a fost destul de nasoala. o frectie banala grabita. Daca nu s-a schimbat nimic, nu vad nici un motiv din care sa ma intorc. Poate ne spune vreun coleg care a trecut recent pe acolo cum se mai prezinta.
  8. Colegu, ti-am raspuns pe mail. Daca mai vor si alti colegi informatii, puteti sa imi scrieti pe mail si va dau datele pe care le am. Daca aveti si voi alte reusite si recomandari, nu refuz un sfat :laugh2
  9. Eclerul clar era inclus la masajul de 250. Ceea ce ma face sa cred ca probabil s-a schimbat ceva la management daca l-au scos. Mai ales ca vad si alte schimbari - inclusiv plecarea claudiei care a fost prezenta in salon de cand l-am descoperit eu acum ceva ani. Daca s-a schimbat conducerea si pleaca fetele 'de baza' ale salonului, s-ar putea sa fie trist. Pe de alta parte, s-ar putea sa ma insel. Daca a mai trecut cineva pe acolo in ultimele zile, ne poate confirma daca masajul cu ecler nu mai e in meniu. Hai noroc!
  10. Mai aveti oferta aceea cand anumite domnisoare incepeau programul din jurul pranzului? Sau a ramas programul doar dupa ora 18 seara?
  11. E posibil sa ma fi pacalit. Tocmai de-asta am zis sa intreb colegii, poate stiu sa ma ajute cu ceva sfaturi. Mersi oricum!
  12. Colegul care mi-a recomandat zona Bragadiru zicea ca a avut ceva experiente foarte bune la o escorta care avea locatie in Bragadiru si cu alta ocazie a gasit stradal niste fete care aratau foarte bine si aveau servicii bune. Ma enervez ca a plecat inainte sa imi dea toate informatiile. Tocmai de-asta am facut topicul asta. Eu nu cunosc bine zona (doar am trecut de cateva ori pe acolo cand aveam treaba) si nici nu stiu pe unde stau fetele stradal prin Bragadiru. Speram sa ma fie cineva care a avut success in zona si poate da ceva recomandari. Stiu ca Bragadiru e foarte mare, tocmai de-asta intreb colegii - cine ar putea sa ne ajute cu ceva recomandari. Multumesc pentru orice informatie sau contributie.
×
×
  • Creează nouă...