Sari la conținut

ecstaz2005

Serious Contributor
  • Număr conținut

    304
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre ecstaz2005

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

ecstaz2005's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

90

Reputație

  1. Ai dreptate laury. Maria, nu vreau limbi in cur, dar oferi?
  2. Scuza-ma ca sunt mai greu de cap, dar nu prea inteleg. FK in functie de compatibilitate inteleg, e modul voalat de a spune nu, dar de anilingus in functie de compatibilitate nu prea am auzit. Mai ales daca e activ...
  3. Buna Pozele sunt foarte atractive. Pe mine m-au convins. Poti detalia mai mult? Gfe cu FK sau fara? Anilingus activ sau pasiv? Ai whatsapp? Nu te regasesc in lista... Te pup si sper sa ne vedem curand.
  4. Multumesc antonia, retrag ultima fraza. 🤣🤣🤣 Back to business.
  5. Om hain si rau la suflet esti. Venise saracul sa bea apa minerala in liniste. Poate nu avea un loc linistit sa savureze un pahar....nuAntonia, looks and brain, double threat girl.
  6. Well put 👠You just made my job easier. End of story... love story 😠Mariuca, will you marry us, one at a time� 🤣🤣🤣🤣🤣
  7. Wow, colegu' deja intri in detalii si cel mai bine cred ca le stabilesti cu ele. Ca orice fata si ele cred ca se muleaza dupa client in timp. Poate la prima intalnire nu primesti prea mult, dar dupa cateva sedinte de terapie sigur iti intra mai bine pe sub piele. Si viceversa. Poate iti faci fantezii de paralele in cap dar trezesti cu exercitii la sol. Nu stiu daca ai fost la vreuna, dar iti recomand sa le testezi individual si abia apoi sa incerci compatibilitate in 3. Bineinteles, daca vor si ele. Sa nu iti treaca prin gand ca Roxana e escorta de duzina. Stii cum te refuza daca nu te incadrezi in "standarde"? Direct si cu zambetul pe buze. Iti arata si usa daca e nevoie.
  8. Si pe mine ma incita bilele alea, Roxana, cand le pui in valoare? Nu sunt cam mari pt. anal? Nu cred ca sunt pentru acea destinatie finala. Citind recenzia colegului care a suferit tratament inuman timp de 3 ore cu 2 fete minunate.... Imi dau seama ca trece timpul pe langa mine. Felicitari colegu' bravo Roxana si Ana, sunt convins ca ati facut un roman fericit. Puterea feminina la patrat se pare ca face minuni. 😙
  9. O faci in lift? Incep sa am deja fetisuri cu aceste incaperi la cat ti-au fost "promovate".
  10. Fair enough. Sa ne auzim si sa ne vedem cu bine in noua locatie. Ps: ce mai face Mariuca?
  11. Eu nu mai inteleg nimic. Ai schimbat-o cu cea veche? Sau ai schimbat-o cu o alta locatie noua? Rox, ne lamuresti un pic? Hai ca incepe curba sa se aplatizeze si ne pregatim sa iesim din barlog. La ce ne asteptam?
  12. Daca a trecut de 12 iti urez si eu la multi ani si tot ce iti dorestinsa se implineasca. 🎂
  13. Roxanica a ramas tot un fel de fata Morgana, o vezi, dar nu o poti atinge.... E ca un concert de Haydn in surdina oferit pe un geam de la etaj, cand mergi agale pe Mariahilfer Strasse. Wtf?! Bai nene, ce e cu noi, la futut care aveti de gand, care nu "flatten the curve".
×
×
  • Creează nouă...