Sari la conținut

karaemir

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

2 Urmăritori

Despre karaemir

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Pe unde apuc

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

karaemir's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

81

Reputație

  1. M-am tot uitat să găsesc oferte de Black Friday pe Nimfomane.com. Pututu-m-am uita. Nimimc, băăăă! La ce nefutut sunt, aș fi sărit la prima ofertă, chiar dacă ar fi fi fost țapă, ca toate Blec Fraideiurile. Dar fetele noastre nimic. Nimic, băăăă!!! Sau?!
  2. Hai Ana, nu te supăra ca văcaru pe sat. Sunt niște futaci redutabili aici în Oradea. Hai la ei dacă măcar ai vrut, merită. Hai la Oradea! Ana! Ana!
  3. Izzabell, unde ai locația? Și care e oferta, ce conține 200 finalizare și 300 ora. Pune în smnătură, zic. Hai că abia astept să te văd....
  4. Bryanna m-a făcut să mă simt foarte bine astăzi Nu știu alții de ce au nevoie ca să se simtă foarte bine. Eu am nevoie de o pulă semeață, de un cur mișto pe care să penetrez, de un sex oral de mare clasă și de o tânără frumoasă care să se comporte natural, firesc, dornică să îmi fie pe plac. Bryanna mi-a oferit astăzi toate aceste lucruri. E tânără și frumoasă. Are carnea tare pe ea, țâțe faine, naturale. A fost veselă, binevoitoare, prietenoasă pe tot parcursul acțiunii, a vorbit cu mine, m-a întrebat de mai multe ori dacă sunt bine, dacă e okay ce face, m-a întrebat cum vreau. A dat tonul, acolo unde a trebuit, a zis ce nu i-a plăcut. Per ansamblu am fost o comunicare bună, un sex grozav și o experiență foarte reușită. De la început am comunicat bine cu ea pe WhatsApp. Fata a răspuns pronto, a făcut programarea, mi-a sugerat ea să vin puțin mai repede ceea ce eu am făcut. Am decartat 400 RON pentru o oră de vis. Banii ăștia sunt mulți, nu-i vorbă, dar în context, am apreciat value for money. Am avut parte de un FK frumos, de o stimulare pe la sfârcuri și pe la oo, de niște mângâieri cu mâna, în timp ce o penetram pe la spate, toate foarte profi și satisfăcătoare. Cea mai tare fază a fost celebra, deja, poziție cu sex oral, eu în picioare, ea în genunchi în fața oglinzii făcând gâl-gâl-gâl, apoi un deepthroat, eu Oaaaai, ea gâl-gâl-gâl, apoi încă un deepthroat, eu din nou Oaaai și tot așa, de câteva ori. De la postura asta am pornit dansul și tot cu această poziție s-a încheiat frumoasa noastră poveste împreună. Na, ce îmi pare rău că nu i-am băgat-o și la fofo, curul ăla a fost prea atractiv. M-am simțit ca la all inclusive când te servești cu ce îți place mai tare și apoi îți aduci aminte că nici din aia nu ai servit, nici din cealaltă. Poate data viitoare când o voi mai vizita, căci cât stă la Oradea e păcat să ratez așa ceva. Mulțumesc, Bryanna, pentru că m-ai făcut să mă simt foarte bine astăzi. Toată ziua de mâine, pardon, astăzi, mă voi gândi la tine.
  5. Andreea face toți banii, e o meseriașă Am fost la ea, mai demult. Nu am uitat-o, mi-a rămas printre favorite. Nu este tânără, slim și sexi. Ea se descrie ca fiind mai micuță, grăsuță. Andreea, acesta este farmecul tău. Hey boys, guys, fiți atenți la bătrânu. Doamna este o meserie cu tehnologie de supt memorabilă, modestă, prietenoasă, binevoitoare și … caldă. Asta am simțit când am fost pe la ea, prietenie, acceptare și căldură. Ce altceva poți să vrei? M-am simțit foarte bine cu ea. O singură dată am întâlnit-o dar mi-a picat cu tronc. Abia aștept să o mai întâlnesc. Dragi timișoreni, căutați-o, plătiți-o că nu vă va părea rău. Femeia face toți banii. Încurajați-o să rămână! Săriți cu recenziile!
  6. Brunete dar frumoase: Ana și Alina Am fost la Ana, în Prima Universității. Programare, repede. „Să vin? Vino!” Intru în apartament, Ana Slim m-a primit, Alina era pe pat, tolănită, ținută sexi, cu cățelul în brațe. Cățelul, un drăguț. Ana, slim și brunetă, drăguță, acvilină, părul ca pana corbului, corpul, tras printr-un inel. M-a primit, m-a pupat. Cu ce te servesc? Drăguț. O apă, okay. Eu: Colega ta, ea e Alina? Da. Faceți și în trei? Da. Vrei? Stau pe gânduri, să mă bag, să nu mă bag. Brunete, fetele, dar drăguțe, scriu corect pe forum, Mă bag. O întreb pe Alina, „te bagi?”. Ea râde, da, imediat sunt disponibilă. Merg la baie, când ies, fetele în dormitor. Intru și eu. Fetele deschise, drăguțe, disponibile, dornice. Nu știu exact ce s-a întâmplat dar a fost ceva mui, care pe care, fisting, licking, schimb de dame. M-am întins pe pat, fetele pe mine. Una într-un fel, alta în alt fel. Laser frate. Am terminat repede, în timp ce Ana era cu gura aproape de juniorul meu. Alina, care era o trage de cap și o trage către junior, să facă CIM. Asta mi-a plăcut. Se vedea că se străduiau să ofere clientului o experiență de neuitat. La un moment dat, după finalizare, când încă eram amețit, mă trezesc cu cățelul în pat. Alina mi-a spus: e un drăguț, nu te atinge. Nu m-a atins. Alina l-a îmbrățișat, l-a pupat, a vorbit cu el. Cățelul, un drăguț. Banii i-am scos eu din buzunar, la început, i-am pus pe masă. După act, erau tot acolo. Un număr, două fete. Brunete dar frumoase, civilizate, dedicate, prietene, consătene. Sunteți surori? Nu, suntem prietene, și consătene. Din Sibiu? Da, din Sibiu. Vă place la Oradea? Până acum da. Aceasta a fost experiența mea. Ciocane tari și portofele pline, șogori și confrați!
  7. M-a futut până m-a prins cârcelul Alis asta e o bombă! Am fost ieri la ea, am vizitat-o a doua oară. Data trecută avea colegă, acum a fost singură în locație. Programare pe WhatsApp, respectată, mi-a dat detalii referitoare la adresă, urc la ea, găsesc aceeași gagică mișto, o tânără bine făcută, cu carnea tare pe ea, sâni faini, naturali, prietenoasă și super de gașcă gagica. Din proprie inițiativă am scos bănuții, 300 RON pentru o oră de șaorma cu de toate. M-a servit cu un pahar cu apă dar eu voiam să începe repede programul de divertisment. Vreau în bucătărie, am spus, după cum am citit la un confrate cu imaginație. Ce, în bucătărie? Se faace! Cum am vrut așa a stat. Am început cu oral, și tot cu oral am terminat, no.1 adică. Dar ce oral! Ce poftă de sex avea gagica, ce naturalețe la supt, ce forță de aspirator Philips, ce dornică să mă facă praf și pulbere a fost. Am ținut eu steagul sus cât am putut dar când am terminat glorios în gurița ei m-a prins un cârcel la abdomen, că m-am chircit de durere. Episodul doi în dormitor. Din nou, ON, apoi 69, apoi pus gumița și dat din fund, la final din nou ON și din nou CIM glorios. La momentul culminant a făcut ochii mari și m-a privit cu bucurie. Eram oricum praf dar când am văzut privirile acelea adevărate m-am mai făcut încă o dată praf și pulbere. Am vorbit, am râs, ne-am simțit bine. Am devenit Fan Club Alis și vă recomand și vouă dragi confrați futaci să intrați în Fan Club Alis, aka în găuricile acestei minunate fete. Nu veți regreta. Pe pariu.
  8. Dragi șogori și colegi, Spunea confratele x the impaler că el știe ... citez „ America ecuatoriala. 2 negrese la pachet si o creola... si acolo nu-i cu finalizare, cu extraoptiuni cu figuri. Te intelegi, iei femeia si cand termini o lasi sa plece sau pleci tu si nu intotdeauna vrea sa te lase. Invatati portugheza, spaniola sau va faceti prieteni locali (mai bine chiar) si aveti acces la sex incepand de la 2 euro/dolari.” Unde, frate, mai precis? Dacă mai aveți și alte idei de locuri de vacanță, de posibilități, ar fi interesant de discutat.
  9. Thanks, confrate, apreciez că și ce ai scris. Respect! Altfel, ce am spus, e true, nu mi le iau înapoi.
  10. Sunt răvășit, am fost la Emma Emma e o tânără frumoasă cu ochi mari și sâni obraznici. Avea pe cap o cordeluță cu două cornițe de drăcușor iar la brâu un șorț care nu îi acoperea decât partea din față, popoul era la liberă vedere. Și ce vedere! Așa m-a întâmpinat astăzi. Mi-a prezentat-o și pe colega ei, surpriză!!! Nu era singură. Mai era acolo o fătucă brunetă și goală, dar surpriza m-a făcut să-i uit numele colegei. O întrebare însă stăruia în mintea mea, la sfârșit am pus-o: „Faceți și împreună?” Răspunsul a fost da, dar ambele pe client, nu una pe alta. Să revenim la Emma, eu nu am avut până acum o astfel de experiență. De când sunt curvar, nu am mai avut așa ceva. Corpul este frumos, foarte frumos, cu sânii ăia ascuțiți care ÎȚI SCOT OCHII, o piele fină, o față frumoasă și ochii aceia mari și mirați, un zâmbet șăgalnic pe chip. Corpul, corpul, dar ATITUDINEA ESTE EXCEPȚIONALĂ. O combinație între PRIETENIE – „…stai liniștit, te ajut cu toate, cu ce pot eu” și SECRETE ÎMPĂRTĂȘITE- „lasă că știm noi ce vrei tu de fapt, nebunatecule, perversule, lasă pe mine”. Năcăjit și nefutut am cerut full option, o șaorma cu de toate, adică o oră cu anal. Am pus pe masă banii 450 RON, mulți erau hârtii de 10. Ei bine, fata mi-a oferit de toate dar eu, păcătosul și nevolnicul de mine, nu am putut servi tot meniul. Să le luăm la rând: Pasul unu, primit în locație, servit cu apă. Cred că îmi tremurau mâinile de emoție. Erau două fete frumoase și goale care m-au primit și mă întrebau ce doresc. Un fel de paradis. Emma a preluat leadershipul situației, mi-a spus unde să las hainele- „la mine în cameră”, mi-a dat prosop, am mers la baie, m-am freșuit și am venit în sala de operație. Operația a fost grozavă. Să detaliez: întâi m-a invitat să mă tolănesc pe pat. Pe mijlocul patului – pe care era un cearșaf alb, era și un prosop alb, m-am simțit ca la Business Class în avion, totul pregătit pentru fiecare client. Emma a fremătat când eu o îmbrățișam prinzându-i și frământându-i țâțuțele ei INCREDIBILE. Am întrebat-o câți ani are. 23. De unde este. Din Constanța. Mi-am adus aminte de zicala aceea: „Ca să o ai pe Gloria, trebuie să o fi avut pe Constanța. ” A pus muzică pe telefon, un playlist erotic. Apoi m-a muit de nu m-am văzut. Și dansa și cânta în timp ce mă muia pe mine. O făcea pe muzică, simțea ritmul. Îl simțeam și eu, normal. Am vrut 69. Ea a glumit: „-poartă în casă!”. Dar s-a conformat rapid. Oai, Doamne, avea niște labii ieșite puțin la plimbare, numai bune de molfăt, lins și supt. Încă ea mi-a spus: „-Poftă bună!” Am cerut să pună guma și să o fut. S-a executat, s-a urcat pe mine și eu am făcut tot ce am putut în timp ce molfăiam țâțele acelea obraznice și îi mângâiam gaura curului, sfincterul pe care urma să îl penetrez curând. Au mamă! Ce ritm, ce zvâcnet, ce viață în ea! Nu am rezistat mai mult. Am finișat în prezervativ în poziția lady on top în timp ce ea dansa pe mine, mă privea erotic și îmi trăgea cu ochiul. Fata asta știe, face, crede și îi place. Credeți-mă, frați, confrați, șogori. Mi-a spus la final că dacă mie mi-a plăcut, asta contează, nu contează cantitatea ci calitatea. Am recunoscut bulșituri motivaționale și tehnici de a peria clientul dar CHIAR și-au făcut efectul. M-am simțit bine. Bine spus, bine primit. Apoi m-am cerut la baie. Stai să văd dacă se poate… se putea. Am mers la baie, am revenit pentru noi și nebănuite aventuri. Din nou o muie cu dans pe muzică erotică. Să îți sugă pula o frumoasă în timp ce freamătă pe muzică, no eu nu am trăit asta până la matusalemica mea vârstă. Am vrut să o fut în cur, ea a zis bine, mi-a pus guma și a lubrifiat-o, mi-a dat instrucțiuni: „doar poziția capră și în pat, s-a întors în poziția de penetrat s-a frecat de mine corespunzător iar eu… PULA! Adică, muie, țeapă, moale pula. Eram în paradigma perfectă: „Ai de pula mea!” Ea mi-a spus. Nu se poate ca să putem face anal ea trebuie să fie BETON. Noa belea! Ne-am întors pe spate, mi-a dat prezervativul jos, m-a masat pe la părțile slabe cu ceva ulei… și gata. Apoi a zis, hai la duș! Timpul, dușmanul meu. Cred totuși că se grăbea puțin, nu am stat la ea decât vreo patruzeci și ceva de minute, dar dacă nu am putut să o fut în cur… hai pa! Lasă-l pe altul. A vrut să îmi dea 100 de lei înapoi, eu, galant am refuzat. Până la urmă a fost problema mea. Eu cred că fata a meritat banii prin tot ce a făcut, prin atitudine, prin servicii, prin disponibilitate, prin cum a fost. La ieșire, din cauza colegei care- probabil avea client, a trebuit să mai aștept puțin, până să merg la baie și afară. Dar nu contează. Eram praf, oricum. Pe Emma o iubesc. Dar cred că nu doar eu, mai sunt încă N bărbați pe lista celor care o iubesc. Merită topul cu vârf și îndesat. Iubiți-o fraților. Vedeți, guys, de aia cred eu că astfel de escorte au drum mai larg spre rai. Pentru că ele chiar iubesc aproapele, produc plăcere și sunt iubite de atât de mulți oameni. Men, bărbați, whatever. Fraților, un om frustrat vă roagă să o futeți pe fata asta în toate găurile până îi sar capacele - mai zic o dată să se înțeleagă: CU VÂRF ȘI ÎNDESAT. Și apoi să îi dați toți banii voștri. Fucking girl, îi merită pe toți. Eu i-am lăsat pe ai mei. Dar nu mi-a părut rău. Noa, asta îi definiția calității.
  11. Dragă Luisa, când revii? Publicul întreabă...
  12. Luisa este foarte tare! Descrierea acțiuniii: am făcut programare prin uațap. Trebuia să confirm cu juma de oră înainte, eu am confirmat doar cu 19 minute. Și-a cerut scuze fata, mi-a spus că tocmai a făcut o altă programare (mie să îmi cadă pula jos de necaz) și...dacă pot să aștept vreo patruzeci de minute. Și am așteptat. Bine am făcut. Mi-a plăcut la nebunie ceea ce am primit. O făptură foarte plăcută, prietenoasă, comunicativă, zâmbitoare, mi-a spus că îi place ce face (se și vedea), deschisă la a îmi testa fanteziile. Am luat o oră cu ON și NP. Oralul e făcut cu tragere de inimă, pe bune. Din păcate nu dă atenție la vecini, asta e ceva ce ea nu... Mă rog, fiecare cu regulile proprii. Iar NP e cum am vrut eu, nu a comentat deloc, era dornică să îmi facă pe plac. Locația e acceptabilă, un apartament într-un bloc mai vechi, mai oldies așa dar funcțional. Cel mai tare mi-a plăcut salteaua de pe pat, era cu spumă de memorie. Ce amintiri trebuie să fi avut patul acela!!! Luisa, tu ești noua mea mascotă acum. Îmi place de tine enorm. Parcă ai fi prietena mea din tinerețe
×
×
  • Creează nouă...