Sari la conținut

robysado

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre robysado

Informatii Personale

  • Sex
    Male

robysado's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputație

  1. ) esti foarte funny !!! m-ai amuzat teribil ! sa isi vada baietii de treaba...dar totusi numai vad rostul acestui thread !!! spor la treaba bajeti !!!
  2. alaltaieri pe la 23:00 am vorbit cu domnisoara pe messenger !!! acum am aflat k are si locatie...ceea ce este sigur un plus !!! discutia a fost scurta....am optat pentru un nr 80 de lei !!! am ajuns la fata locului si a raspuns imediat la telefon ... micuta...slabuta....si extrem de timida...dar foarte amabila si docila !!! oralul (doar asta am vrut ) a fost ok !!! atenta la toate detaliile...cel mai umed oral ever...finalizat cu CIM !!! Note: locatie : 8 Aspect: micuta si dragutza !! cunoscatori apreciaza ! Atitudine: 7 dar se poate lucra usor la asta ! Oral : 8 de revenit Normal : nu a fost cazul GFE:nope Halatu: 80 di roni !!! E o fata ok....fara prea mari pretentii si figuri !!! de apreciat !!! recomand !
  3. da continuati cu recenziile...faceti in ciuda celor care nu se ridica la pretentiile domnisoarei....eu nu vad rostul topicului asta !!! avand in vedere ca e pe alese.....parka alege ciresele de pe taraba !!! wtf ?
  4. ps: am reusit sa vorbesc pe messenger cu domnisoara !!! Mi-a spus ca se intalneste doar cu persoane pe care deja le cunoaste....!!! Mentionez k am peste 30 de ani !!! Numai inteleg absolut nimik !!! trebuie recomandare sau scriso
  5. salut !!! numarul de la titlu e inchis de cateva zile.....stie cineva vreo ceva de Andra?
  6. Buna tuturor nimfomanilor !!! am incercat sa dau la id-ul din titlu si nu merge !!! ma poate ajuta cineva cu datele de contact pentru simpatika domnisoara? as vrea sa ajung azi pe la ea !!!
  7. merci guest 12 ......alexandru...m-ai inteles total gresit ? sunt departe de.a.fi arogant...nu ma prea descurc...si am cerut ajutorul...merci inka o data
  8. alexandru69 atunci fii amabil...marite internaut si recenzor....si ajuta si pe cei mai slabi de tastatura...astept cu mare nerabare niste recomandari din partea ta....iti multumesc anticipat
  9. JUNIORMORAIS....nu mai certa lumeaaa...si eu sunt membru demult dar nu am vocabularul necesar unei recenzii explicita !!! nici nu am avut experiente senzationale pana akum.....totusi unde as putea sa gasesc fetele enumerate de tine ? ps:folosesc varianta ptr mobil !
  10. robysado

    Jale mare !

    te inteleg pefect...toata saptamana am aruncat cu bani aiurea...hormonul e de vina...cum se face ca avem doar 3 top excorte in galati ?
  11. pana la urma e ceva pe la sovata ? sunt aici si dupa lungi cautari nici urma d fete
×
×
  • Creează nouă...