Jump to content

super

Serious Contributor
 • Content Count

  264
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

32 Reputatie Excelenta

About super

 • Rank
  Serious Contributor

Profile Information

 • Sex
  Male

Recent Profile Visitors

6,600 profile views
 1. https://www.anuntul.ro/anunt-katy-25-ani-ZnzzY0#zDdED6 Katy, 25 ani Noua in zona si in loc. Te astept intr-o loc discreta pentru a-ti oferi un masaj de relaxare combinat cu reflexogen, body to body masaj prostatic, inghinal etc. Zona Soseaua Mihai Bravu, bloc BCR A fost cineva la ea ?
 2. Posibil sa fie doar o romanca ce a prestat in Spania si acum se da spaniola sperand ca in felul asta sa castige mai multi bani profitand de faptul ca unii ar fi curiosi sa futa o spaniola. "Pozele imi aparțin în totalitate sunt REALE, vino sa te convingi Igienă, discreție intimitate și bun simț sunt pe primul loc! Nu accept persoane în stare de ebrietate sau cu bile, silicon." Suna prea romaneste mesajul. Dar cel mai bine ar fi sa o sune cineva si sa o roage sa vorbeasca atat in engleza cat si in spaniola. Dupa accent iti dai seama imediat daca e romanca sau chiar e spaniola.
 3. E spaniola sau doar vreo conationala care a prestat prin Spania ?
 4. Care este numele domnisoarelor care apar in poza ? (de la stanga la dreapta)
 5. Nu s-a mai logat din 12 septembrie.
 6. Daca ii oferi 1000 de euro poate o sa vina special pentru tine pana la Pitesti dar iesi mult mai ieftin daca o iei pe autostrada si vii tu pana la Bucuresti.
 7. Puteti pune aici si postati link-ul https://imgur.com/
 8. Care dintre fete efectueaza masaj cu dominare&prostatic la 200 lei ?
 9. Hard extrem ce presupune fata de hard ?
 10. Accepta. A precizat in paginile anterioare
 11. Cand intri tu pe propriul tau cont, poti vedea pozele si albumele pe care le-ai adaugat. Cand intram noi pe contul tau, nu putem vedea pozele si albumele. https://nimfomane.com/forum/topic/141863-mqt-salon-masaj-erotic-bucuresti-wwwmqtro/page-4?do=findComment&comment=6085292
 12. Pozele si albumele sunt disponibile doar pentru tine ca detinator al contului. Poate exista vreo setare ca sa le faci vizibile si pentru restul. In momentul de fata nu apare vreo galerie sau vreo poza.
 13. Maya accepta sa fie penetrata anal de partener ? Ar fi interesant ca Maya sa ma penetreze anal iar in acelasi timp partenerul sa o penetreze anal pe Maya si sa ejaculeze in anusul ei.
×
×
 • Create New...