Jump to content

viomar

Maistru Curvar
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

9 Reputatie Neutra

About viomar

 • Rank
  Maistru Curvar

Profile Information

 • Sex
  Male
 • Locatie:
  Târgu Mureș

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vizitat recent d-soara, nu cred ca pozele sunt ale ei dar după părerea mea fata arată foarte bine, înaltă cu forme ,voce plăcută ,atitudine proclient (nu te simți grăbit de loc)150 fin,250 ora,50+ pt ON. Actiune per total 9+,eu sigur o sa o mai vizitez!
 2. Revizitatat pe simpatica Ema ,programare făcută prin telefon dar folosește și wp-ul.Despre întâlnire ce sa spun,Ema a rămas același persoană joviala si comunicativă pe care o știam din dățile trecute care te face sa te simți bine în prezența ei.Actiunea începută cu ON foarte bine executat urmat de LOT și terminat în doggy(fata se mișcă extrem de bine)Ema rămâi tot asa și abia aștept sa ne revedem, te pup!!!😘😘😘
 3. Bine ai revenit Ema,cât timp o sa stai pe la noi?
 4. Tina ,https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/bruneta-fierbinte/f6h18h9h1f1476212594065ddd6423fd.html A fost cineva?
 5. Vizitat ieri,programare făcută prin whatsapp cu o zi înainte și confirmată cu o ora înainte. Despre Byanna ce sa spun,o fată superbă cu un corp bestial și o atitudine proclient cum rar mai întâlnești .Cât despre partea din dormitor de la mine nu poate sa aibă decât 10+++.Bryanna,ești adorabilă,rămâi așa și sper sa ne vizitezi cât mai des orașul.Abia aștept sa ne revedem, te pup.
 6. Tocmai ce vin de la această superbă domnișoară. Luat legătura cu ea telefonic, o voce foarte plăcută, făcută programare peste două ore.Ajuns la locație cu o oarecare întârziere, recunoscând orașul foarte bine si indus în eroare de GPS,am avut plăcuta surpriză să îmi deschidă ușa o superbitate de fată îmbrăcată într-o ținută foarte sexi cu tot ce trebuie să aibă o femeie adevarata (fund ,sânii, atitudine).după ce am stat putin de povești am trecut la acțiune . Din partea mea are numai 10 pe linie, o recomand cu tărie, este o persoană care te face sa te simti bine in prezența ei.Mona din partea
 7. Am vizitato in urma cu ceva timp pe aceasta domnisoara simpatica si am fost foarte multumit de servicile prestate.Ce pot sa spun e ca e o fata foarte simpatica care te face sa te simpti in largu tau,nu te simpti grabit sub nici o forma iar despre sex de la mine are 10.Recomand!!!
×
×
 • Create New...