Sari la conținut

bb4fun

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    118
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre bb4fun

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

bb4fun's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputație

  1. Buna. Se poate ceva axat asupra testiculelor? Masaj, supt... Combinat cu ballbusting. De exemplu sa strangi testiculele in mana, sa le lovesti cu pumnul, sa tragi tare de ele, si sa musti de ele un timp indelungat.
  2. Buna. Se poate ceva axat asupra testiculelor? Masaj, supt... Combinat cu ballbusting. De exemplu sa strangi testiculele in mana, sa le lovesti cu pumnul, sa tragi tare de ele, si sa musti de ele.
  3. Buna. Se poate ceva axat asupra testiculelor? Masaj, supt... Combinat cu ballbusting. De exemplu sa strangi testiculele in mana, sa le lovesti cu pumnul, sa tragi tare de ele, si sa musti de ele.
  4. Da, inteleg ce vrei sa spui. Dar ceva ca in acest video? htt ps://www.pornhub.com/view_video.php?viewkey=ph5e274189d756d Cum ti se pare?
  5. Da, imi doresc sa incerc asta. Desigur ca nu as vrea sa raman fara ele :)) Dar mi-ar placea sa te las sa le torturezi cum vrei tu si cat de intens crezi ca e suficient, si sa incerc sa rezist.
  6. Nu ma deranjeaza :) Mi-ar dori de exemplu sa strangi testiculele in mana, sa le lovesti cu pumnul, sa tragi tare de ele, si sa musti de ele un timp indelungat, ca si cum ai mesteca ceva. M-ar interesa sa vad daca pot finaliza doar de la asa ceva. Ai vrea sa incerci asa ceva? Cum ti se pare?
  7. Ok. Dar dominare soft, concentrata tot asa asupra testiculelor?
  8. Ai mai torturat testicule? Sau ti se pare interesant?
  9. Ai mai torturat testicule? Sau ti se pare interesant si vrei sa faci asta?
  10. Super. Tu ai mai torturat testicule? Sau ti se pare interesant?
  11. Buna. Se poate un masaj mai intens axat asupra testiculelor? Dar combinat cu ballbusting?
  12. Buna. Se poate ceva axat asupra testiculelor? Masaj, supt... Combinat cu ballbusting. De exemplu sa strangi testiculele in mana, sa le lovesti cu pumnul, sa tragi tare de ele, si sa musti de ele un timp indelungat, ca si cum ai mesteca ceva. M-ar interesa sa vad daca pot finaliza doar de la asa ceva.
  13. Buna. Se poate un masaj mai intens axat asupra testiculelor? Combinat cu ballbusting. De exemplu sa strangi testiculele in mana, sa le lovesti cu pumnul, sa tragi tare de ele si sa musti de ele. M-ar interesa sa vad daca pot finaliza doar de la asa ceva.
  14. Buna, Faci si ballbusting? Si daca da, am putea incerca aceasta fantezie si anume sa vad daca pot ejacula doar prin torturarea testiculelor?
×
×
  • Creează nouă...