Sari la conținut

rremember1

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    26
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre rremember1

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Ardeal

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

rremember1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

4

Reputație

  1. Gresit. Lorenei nu i-am adus reprosuri pe Forum, am avut o singură intervenție la comentariul unui utilizator pe care l-am apreciat de-a dreptul ridicol. Pe Lorena am vizitat-o de mai multe ori și am doar cuvinte de apreciere pentru ea. La fel și pentru Lidia, așa cum am arătat mai sus, prestația ei este ireproșabilă, remarca mea vizând exclusiv ultima ei postare, pe care am găsit-o nepotrivită, fără ca asta să însemne că nu ar avea dreptul de a-și seta ,,standardele". Cred că Forumul e și pentru asta, să semnalăm lucrurile care ni se par nepotrivite, fiecare cu nivelul lui de înțelegere și apreciere. De acord, nu am avut pe Forum o activitate iintensă. O veni și vremea asta
  2. Era o remarcă la critica adusă de colegul mysterio, comentariul de mai sus, stimabile domn. Altfel, nu vreau să poluez topicul fetei și oricum, nivelul discuției sugerate de tine corespunde probabil nivelului de servilism care te caracterizează în relația cu femeile din viața ta, altfel, nu înțeleg reacția agasantă, de adolescent iubitor de femei plătite. Și eu credeam că forumul ăsta e și pentru critici, despre cerere și ofertă și chestii deastea. Te pupă baiatu' și te asigură de toată dragostea femeilor din viața ta. Hai Universitatea !
  3. Acordul stimabile, ia mai verifică odată cu profu' de gramatică. Prestatorul de serviciu e un el, chiar dacă e o ea
  4. Nu mai amestecați pizza cu faianța. Discutam de abordarea profesionistului prestator de servicii (că îl cheamă Lidia, Spălătoria Jeni sau clinica medicală Spârlu Mic), nu de cea a consumatorului neprofesionist . Evident că e de bun simț să trimiți un mesaj să spui că nu ajungi, asta dacă nu intervine ceva care te împiedică să o faci. Dar soluția ,,bock direct" e de adolescent supărat pe viață. Sunt sigur că ăștia cu ,,block direct" vor avea interdicție de la Vodafone să-și ia alta cartelă.
  5. Comentariul meu nu a fost făcut cu intenția de a genera un scandal. Dar asta cu ,,direct block" dacă nu confirmă cu o oră înainte e o tâmpenie. Păi evident că dacă nu confirmi în condițiile expuse, se anulează programarea. A, că nu vrea gagica să aibă de a face cu oameni neserioși, de acord, pentru asta cred că dialogul și explicarea situației la următoarea încercare e soluția normală. Mai știti vreun serviciu în lumea asta prestat de cineva care sanctionează neconfirmarea cu ,,block". Altfel, uite, bag o recenzie scurtă. Am fost la Lidia de multe ori, fată faină, igienă impecabilă, servicii ireproșabile, comportament adecvat, discuții plăcute. Sper să nu iau block să mai pot merge..
  6. Hai că s-a făcut divă si gagica asta. Auzi, in caz de neconfirmare, numarul va fi direct blocat. Păi divă, neconfirmarea inseamna ca nu mai ramane programarea, asa incat sa nu ramai incurcată, nu asta ii rostul confirmarii cu o ora inainte? Ba, reveniți-va și funcționați ca pe o piată de servicii normală, dacă vreți sa fiți respectate. Sunt sigur ca daca imi programez masina la spalatorie si sun cu o ora inainte, sa anulez, imi dă block. Cred ca asa e peste tot, nu? Fă divelor, reveniți-va !
  7. rremember1

    .

    Vai de pula milionarilor tăi... Bă, revino-ți
  8. Vizitat frumoasa Alessia ieri. Scurt că nu e timp Colega cu Betty Aspect: 9.8, una dintre cele mai frumoase escorte la care am fost, are și un corp minunat, genul slim. M-a așteptat aranjața, parfumată, toate cele. Igienă: 10 ON: 8,5, destul de bun, fără multe șmecherii NP: 9, se implică, schimbat poziții, toate bune
  9. Mda, programat cu 30 min înainte, ajuns la locație exact la ora fixată, duduia închide și nu răspunde. Hidoasă formă de viață. Çând ziceai că pleci și nu mai vii?
  10. Rectific, am notat eu nr. gresit
×
×
  • Creează nouă...