Sari la conținut

zeulpizdelor

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    31
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre zeulpizdelor

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

zeulpizdelor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. Foarte corect spus! Persoana unei curve nu contează! DELOC! Pe noi ne interesează cum suge, cum se fute, cum înghite. Și sa fie umila în fața clientului CARE II ASIGURA EXISTENTA. Părerile ei, sentimentele ei, suferințele ei din viata mizerabila de zi cu zi NU PREZINTĂ INTERES! În aceasta industrie ea este un robot, o unealta!
  2. Recenzie reala de la un user cu reputație bună, rhadoony. Minte clienții ca arata decent și apoi când vede omul ca e o baba rablagita și expirata care pute a parizer și vrea sa plece, ea îl înjura și îl blestema urlând pe toată scara blocului. Apoi îl terorizează cu telefoane. Când îți e foame și pierzi un client e trist dar nu faci asa ceva. Eu am sunat-o 1 data și apoi m-a sunat non stop 1 săptămâna sa ma înjure.
  3. Siana, fosta Consuela, baba screlozata cu neuronii descompusi și dezumanizata în Ucraina și Japonia prin bătaie și umilințe degradante a ajuns la vârsta pensiei dar IOC PENSIE ca la trotuar nu a avut carte de munca. 😂😂😂 Acum postează POZE FALSE pe 710 pagini și scrie poezii care demonstrează ca are nevoie sa consulte niște psihiatrii. Nu are niciun client de ani de zile și vorbește singura pe topicul ei. Cand are dialog cu cineva BLESTEAMA ȘI JIGNEȘTE CÄ‚ LA USA COORTULUI. Mai nou își scoate fiica la produs, cel puțin asa spun useri credibili ca Pipilică și pvg. Săraca...
  4. Face Siana, fosta Consuela. Ea face pasiv. Ii place sa suga Nutella din curul clienților, bea pisatul și face gargara cu sperma. Iubește sa suga pula cu căcat proaspăt scoasa din cur. Tu ce cauți? Activ sau pasiv?
  5. De fiecare data când deschide gura, bătrână Consuela umple camera cu miros de sperma și CONFIRMA TOATE RECENZIILE ACESTOR BĂIEȚI. Pe alte topice ma înjura și ma jignește ca ultima stoafta drogata care face trotuarul pe Ferentari.
  6. Iete mamaie, s-a umflat tarâța în ea. Cum îți permiți ma sa vorbești în halul asta, ca ultima boarfa centurista drogata și sa ai pretenția ca ești curva de lux? Ți s-au atrofiat neuronii de sărăcie și umilințe de la pești. Tu ești prăjită. Zi de aia mica, cât e tariful și ce număr de telefon are?
  7. Deci e clar ca prestează și sclava extrema și suge Nutella din gaoaza. Daca astea sunt servicii pe care LE PRESTEAZĂ, de ce nu recunoaște și sa ne spună preturile? Chiar asa de mult s-a prăjit babeta la cap ca refuza clienții? Spun băieții ăștia pe recenziile vechi ca și-a băgat și fata la treaba. Probabil o peștește doar pe aia și ea postează la mișto, caca 700 de pagini de forum de poezii tembele și ÎȘI BATE JOC DE USERI ȘI II JIGNEȘTE. E caz de psihiatrii mamaie.
  8. Și eu am auzit din recenziile userilor serioși cu puncte multe de reputatie și credibili ca Sfântul Părinte Pipilica și ceilalți ca ai o fata pe care urmează sa o bagi la treaba. Asa ziceau ei, plm. Deci a întrat pe produs? Ca tu e clar ca ești prea bătrână. Ce tarife are?
  9. Eu nu te contrazic. Dar și userii aia care au scris celelalte postări despre baba asta nebuna au reputație bună și credibilitate. Postează azi aceleași poze pe care le punea la deschiderea topicului acum 1000 de pagini. Din toate informațiile reiese ca are bine peste 50 de ani. Și articolul ala de ziar este clar despre ea. Si uite cum jignește ca o maidaneza turbata. Vomită mizerii despre noi clienții mai rău ca ciorile de pe Ferentari.
  10. Mulțumesc Consuela pentru poeziile create special pentru mine din mintea ta tulbure de mamaie turbata. 😜😜😘😘😘😘😘😘
  11. Cam astea sunt recenziile lui mamaie: "Cand ajung in fata blocului o vad pe babornița cu o plasa de rafie stătea miloaga la usa, nu nimerea sa deschida. M am retras puțin să o las sa intre sa nu fac vreo gafa si dupa intru și eu. Intru in scara ce sa vezi, babeta înfuleca parizer cu pâine în casa scării, pe trepte. S a scuzat că e ruptă de foame, că peștele ii da procent. M-a întrebat dacă vreau și eu. Am refuzat-o"
  12. De ce jignești ma loaza? Vezi cum te mănâncă în cur. Aveau dreptate băieții aia când scriau ca ești o scursura. DA, Japonia, scrie clar în articolul ala ce ai făcut. Baba dementa cu viermi în cap ce ești. Sugi căcatul din cur pe 50 de Lei cum scriu băieții. De când nu ai mai avut fa un client? Curentul tot tăiat îl ai pe neplata?
  13. Se comporta asa pentru ca sunt prea multi care habar nu au ce înseamnă o femeie și cum se negociază cu ea și accepta toate mizeriile de la fel de fel de curve pârlite cărora li s-a urcat la cap. Și ele s-au învatat sa fie golanci și o ard aiurea...
  14. Ar fi de ras dacă nu ar fi trist ce viata grea și plina de umilințe a avut tanti.
  15. Consuela, asta e poza înainte sau după ce ai fost în Japonia. Vezi, m-am documentat mamaie. 🤣🤣🤣 Oricum e poza tare veche. Pune una de azi cu ziarul și talonul de pensie în mână. Postezi singura sute de pagini. Noroc ca mai apare unul ca mine sa scrie câte ceva sa ai și tu un dialog. O recenzie ceva exista?
×
×
  • Creează nouă...