Sari la conținut

elyela

Neverificata
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre elyela

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

elyela's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputație

  1. Disponibili in weekend si de noapte cu programare prealabila. Kiss!
  2. Nu se poate numai cu "mine". Se poate doar cu "noi".
  3. Acceptam barbati si cupluri. El 31 ani , ea 29 ani. Sunt domni pe aici care sunt straini si inteleg romana f putin.
  4. Hi, we are a cute couple, with her bisex and he is hetero. We never enter separately and we don't have our location. We request that a schedule be 2-3 hours in advance, schedule between 12.00-20.00. The photos are 100% real. The services are as follows: French kiss (if hygiene allows), Oral sex without condom (if hygiene allows), Normal sex with condom (obligatory), is not accepted CIM and COF. She does not perform anal sex. The price of services is 150 euros / hour (we do not keep an eye on the clock). Contact no. 0785443699, preferably WhatsApp. We hope we haven't missed anything, we don't have time to stay in the forum. Kiss !!
  5. Nu refuz , dar imi e frica ca nu ma satur! :)
  6. Ai dreptate , fiecare cu serviciile si tarifele lor. Pe de alta parte am specificat ca era o gluma. Noi nu contestam pe nimeni si nu ne uitam in ograda nimanui.
  7. Noi facem sexul cu pasiune, ne implicam amandoi, nu este nimeni pe post de "paznic" sau "voyeur". Ce anume nu este de inteles, daca sunt explicate serviciile
  8. Asa se face selectia naturala. Taranii si mitocanii se auto-afiseaza. Glumim, cine isi permite este bine-venit sa ia legatura cu noi.
  9. Noi o sa luam 1 programare , maxim 2 pe zi, din cauza lipsei de timp (nu facem din asta o afacere) si nu se merita sa tinem o locatie pentru 1 programare. Sa zicem placere cu beneficii.
  10. Buna, suntem un cuplu dragut, cu ea bi si el hetero. Nu intram separat niciodata si NU avem locatia noastra. Avem rugamintea ca o programare sa fie cu 2-3 ore inainte, program intre orele 12.00-20.00. Pozele sunt 100% reale. Serviciile sunt urmatoarele : French kiss (daca igiena permite), Sex oral fara prez (daca igiena permite), Sex normal cu prez (obligatoriu), finalizare oriunde cu exceptia fetei si gurii (fara CIM si COF). Partea feminina nu presteaza sex anal. Pretul serviciilor este de 150 euro/ora (nu stam cu ochii pe ceas). Nr de contact 0785443699, de preferabil WhatsApp. Speram ca nu am omis nimic, nu avem timp sa stam pe forum. Kiss!!
×
×
  • Creează nouă...