Sari la conținut

legendery

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    55
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre legendery

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    brasov

Vizitatori Recenți Profil

3.461 citiri profil

legendery's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

53

Reputație

  1. I don't fake it 'til I make it, I take it to the limit and break it Never timid, what I'm 'bout, I represent it Infinite just like Chace is, been a million places Conversation is how beautiful my face is People hated on how sophisticated my taste is Then I pulled up on these mothafuckas in a spaceship Pantomime, I'm made of elements you can't combine I'm at a level of intelligence you can't define Einstein, Shakespeare, Voltaire, Tesla Recording artist slash ps...

  2. salut, joi am fost si eu iar la Ines, si a fost o experienta si mai placuta ca prima oara. oral: mai bun! slow, oleaca de deep, o linge de jos in sus, nu se la si in jos la ''bijuterii'' in schimb se joaca cu ele cu mana in timp ce o suge, multitasking :) si prelungit.. chiar am schimbat doua pozitii, ea in patru labe, eu de pe spate m-am pus in genunchi sa o admir in oglinda.. priveliste? pfuaaa :) in limita bunului simt, daca ii propui cate ceva iti raspunde cu: desigur! si zambeste. normal: destul de naturala.. tine ritmul, arunca niste priviri sexy rau!(la fel si la oral) intretine actiunea cu mangaieri, saruturi pe corp, pe gat, pe la urechie.. FK? nope! nema! nixt! nu cred ca ofera.. dar eu nu am putut sa ma aptin si i-am gustat putin buzele :) i just couldn't help myself :D per total 9 pentru prestatie. si un 10+ pentru efort! fata chiar munceste si isi da silinta! Multumes Ines! sper sa ne revedem A.S.A.P. sa ai girija de tine! papa :kiss3 bafta la toata lumea!
  3. https://www.publi24.ro/anunturi/matrimoniale/escorte/anunt/ador-limbute/4if913egf8de79d316gh63207i2d0ih2.html e o tiganca grasa si urata! are si colega, un pic mai ok.. dar tot nasoala! bafta.
  4. mi-a spus un prieten ca sunt doua feluri de curve.. curve, si curvele dracului!
  5. legendery

    Ne certam !!!

    se deschide un topic #ne certam in care se atrage atentia sa fim mai educati si cu ce 7 ani de acasa! si ce se intampla dupa? 2 se ia la cearta! genial :laugh2
  6. ieseau* primele* scuze, e tarziu.. zz ZZ zz..
  7. salut, am fost si eu la inesss ieri, surpriza placuta. Asepct:9 E frumosa, are linia maxilarului proeminenta, buze frumoase, ochi blanzi. inalta cu forme generoase si bine proportionate. abdomen perfect plat ( cand ne iubeam ii ies patratelele in evidenta, so fucking hot!) Atitudine:10 foarte calma, comunica si zambeste tot timpu ( e o fata foarte de treaba. are aceeasi atitudine care o are si pe forum) On:8.5 fara maini, incepe slow dupa schimbari de ritm, ceva deep, Bun!(+ destul de rezistenta nu bate apropouri subtile! daca era umed si ceva eye contact ii dadeam nota mai mare. dar naa.. poate data viitoare.. acum am bat eu apropouri subtile. Np:9 am schimbat cateva pozitii, se implica, geme natural si placut, mangaieri si saruturi pe corp, miscari lascive la Lot, pretty good. Igiena: 10 impecabila! Locatie: 8 decenta.. curata. Raport calitate pret bun! eu am vorbit si am plecat cu ideia pentru o finalizare.. dar dupa prmele minute in compania ei m-am razgandit si as fi vrut mai mult.. dar avea alta programare :no2 Mersi inesss, sa ai grija de tine! see you soon.. papa :bye
  8. daca nu-mi raspunzi la mesaj o sa faci niste pinguini draguti din antarctica sa planga :no2
  9. boris, suka blyat.. tu ai stofa de pimp. si daca intalneste oamenii care nu o trateaza ca atare si cu respect? how you can live with that? nu ai profita, dar ar fi un beneficiu? care e diferenta?
  10. auuuuu... doamne fereste sa greseasca vreo fata de pe-aici si sa nu aiba admiratori care sa-o apere.. o aruncam direct in fata unei turme de vaci cu doua capete sa-o calce in piceoare! of of of.. Eu am fosta la fata asta anul trecut de doaua ori, de pe pubilc nu stiam ca are topic pe nimfomane avem cont dar atunci nu prea intram pe forum, mai mult mergem de pe pubilc in fine, avea o colega blonda cu o cicatrice la buza de sus fata aia era din bucuresti parca.. si maria e din buzau sau galati.. nu imi mai aduc bine amine.. dau niste detalii sa nu se creada ca mint. ce vroiam sa spun e ca maria a fost super ok! e o dulceata de fata.. arata bine, frumusica foc! si are si servici bune. nu-i iau apararea! GP a avut MARE DREPTATE sa o traga de urechi! BTW GP are dreptate mai tot timpul.. si sens! si logica! si ratiune! si e impartial si corect! (prin recezi sau postari) ahhhh... acum nu prea pot sa spun acelas lucru si despre voi restul care vati mai dat cu parerea.. voi avand niste preferate care chiar daca au gresti mult mai naspa de cat a facut-o fata asta.. voi nu spuneti nimic! ba chiar le aparati! si okkk! inteleg simpatile! dar acolo treceti cu vederea si pe fata asta o faceti praf! ca naa.. nu e la preferate... eu zic sa va mai uitai peste topicul la preferate sa veteti de cate ori au ars-o aiura.. dar dupa se scuza frumos si promite ca se revanseaza data viitaore.. okok! bai nene.. fata a gresti.. a recunoscut.. si-a cerut scuze! mai lasate-o in pula mea de treaba.. off toic!
  11. salut, am fost si eu la Mirela acu doua zile.. avea oferta, si am vazut ca are locatiea in zona in care imi fac veacul am zis sa bag si eu o fisa. Aspect: 7,5 nu e urata.. dar nici frumosa.. la corp arata binisor. Atitudine: 10 e o fata de treaba si cu bun simt.. pe tot parcursul intalnirii find asa.. ascultatoare si docila... Oral: 9 clasic, se ajuta de mana, o suge, o linge, se ajuta de piercingul din limba, schimba un pic ritmul are grija si de ''bijuterii'' (munceste! fara sa bata apropouri sa trecem la normal) Normal: un 8 chinuit.. cam tapana la LOT am zis sa trec eu deasupra, am dat cat am dat.. se excita in acela timp aveam impresia ca o doare.. i-am zis sa se puna capra, am mai dat un pic, am vazut ca chiar o doare! am trecut la oral unde am si treminat cu cim. (mi s-a parut ca are o problema.. probabil doar mi s-a parut) deci.. de recomandat? la 100/200 da! la 150 250 hmmm.. nu stiu ce sa zic.. sunt multe optiuni la bani astia. multumesc mirela! sa fi sanatoasa si sa ai grija de tine! papa.
  12. da, ai dreptate! era mai mult o gluma.. chill girl :)
  13. nahh.. daca primeam ceva exclusiv da. .. dar sunt aceleas poze pe care le trimiti la toata lumea ^_^ dar apreciez gestu, esti foarte darnica! :) spor la love/le nu ai gresit cu nimic! salut **spam editat**'nezule.
  14. ce a fost in mintea ta sa spui asa ceva? :slap2 cred ca o'sa ti se topeasca telefonu de la cate mesaje o'sa primesti :laugh2 :laugh2 :laugh2
×
×
  • Creează nouă...