Sari la conținut

poponets

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    17
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre poponets

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

poponets's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputație

  1. poponets

    incepator

    Va trebui sa ai o discutie cu escorta despre ceea ce vrei. Ea iti va spune daca ofera acele servicii.Este bine sa discuti inainte, altfel poti sa fii dezamagit.
  2. Foarte bine ca exista saloane de masaj erotic,asa trebuie sa fie intr-o tara libera. Cine vrea merge cine nu,sa fie sanatos. Eu unul merg si recomand din suflet acest gen de relaxare.
  3. nu sunt impotriva legalizarii. dar sunt impotriva vanatorii de fluturi roz . legalizarea nu va face viata mai frumoasa nimanui. numai prostituatele naive si cu vise de fat frumos pot crede asta. legalizarea va da numai un pretext pentru cele ce cred ca stand cu picioarele pe cate un perete te simti implinita. wrong
  4. Inainte sa puneti articolul asta aici, v-ati informat cat de cat? sau ati primit un link, vi s-a parut ca e bun subiectul si l-ati pus aici? niste idioti... omul asta nu are nimic de-a face cu site-ul acela, e o farsa facuta de "prieteni" si acum e disperat ca il suna lumea din toata tara. Va bateti joc de meserie!
  5. poponets

    Sexul oral

    Salut....citesc mesajele voastre si ma gandesc ca, la noi, educatia sexuala a ramas in ca departeeee.... De ce se pune problema sexului oral ca pe a unui act de sine statator?Nu stim oare bine ca sexul este o intreaga suma de actiuni reciproce, ca sexul oral nu e sex (in mod normal) ci e o mica parte a cea ce numim sex?In plus....de ce ne asteptam sa auzim numai de cel pe care-l primesc barbatii? Hai sa recunoastem ca si noi facem asta, si asa cum fetele se simt, de la caz la caz, bine sau nu, asa si noi. Sexul oral e parte din preludiu, e parte din actul sexual in sine, si chiar poate fi un postludiu placut...el poate veni dupa un act pentru a prelungi placerea, poate fi "un nou inceput", ca sa zic asa...Nu e rusinos, nu e nenatural, nu e scandalos....e un sarut mai intim (si mai excitant).
  6. asteptam clipa incare vor exista m,ulte asiatice si in romania
  7. Am facut-o si eu in si pe biroul sefei mele. HA HA AH AH pentru ca avea pretentia sa bati la usa inainte sa intri la ea. In mare la Albena. Apa e mica pana haaat departe de mal si e calda si sunt valuri si mi-a placut foarte mult. Pe plaja la 2 mai intr-un cort .din care se auzea orice soapta. In parc la intoarcerea de la o petrecere si in lift la intoarcerea de la alta petrecere. Intr-un balansoar pe balconul unui hotel(tare de tot) in baie, in bucatarie, la padure, la 3 m de niste prieteni care adormisera (cred). In tren intr-un compartiment gol am tras perdelele si a fost ok de la Costinesti pana la Eforie. Am fost cu o duba de la fan curier la padure si pt ca in cabina nu era loc decat pentru trei persoane noi am stat in spate si ne rugam sa ajunga cat mai tarziu posibil pt ca ne-am facut de cap acolo. Noaptea la geam (nu avem bloc in fata doar parcul .noaptea, stelele). In tip ce vorbea la telefon. Daca ai putina fantezie si curaj nu te vei plictisi niciodata.
  8. am vazut acum the blinde side si mi-a placut tare mult !! Negrul a meritat o a 2-a sansa pe buna dreptate.Era un baiat necajit care a primit ajutorul de care avea nevoie de la sandra bullock !!Voi ce filme bune ati mai vzut?
  9. in baia mare : langa Lukoil spre Satu Mare si langa petrom spre Somcuta Mare si bineinteles in cluburi,daca sti unde sa cauti nici nu mai tre bani doar de un suc
  10. daca iti este amica buna poate vrei sa o ajuti sa castige niste bani, ai putea sa o indrumi spre forum, sper sa nu fie scumpa!a trecut sambata, dar poate data viitoare ma prinde iar dupa o saptamana aglomerata de lucru... sau poate cine stie imi vin mintile la cap si imi fac o relatie stabila
  11. femeile de 30 de ani fac sex.sa nu fii surprins,dar sunt unele care chiar stiu mai multa meserie decat cele de 20 de ani
×
×
  • Creează nouă...