Sari la conținut

andi

Curvar Ucenic
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

andi a câștigat ziua ultima dată pe Iulie 10 2012

andi a avut cel mai apreciat conținut!

Despre andi

Informatii Personale

  • Sex
    Male

andi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputație

  1. Oarecum lucrez in domeniu(contrafaceri)...si am urmatoarele sfaturi: nu cumparati medicamente de pe net...99% sunt contrafacute si pot avea efecte nedorite, cunosc cazuri de persoane care au cumparat si au decedat, bineinteles pe fondul unor probleme medicale existente anterior.Problema este la substanta activa folosita la aceste medicamente, aceasta neexistand, fiind in cantitate mai mica decat cea necesara, sau in cantitate mai mare chiar.De asemenea este necesar un consult de specialitate, nu luati pastile dupa ureche. Si ca sa nu ma intelegeti gresit, nu stiu cum sa fac sa nu sune a reclama mascata(cu toate ca este in interesul sanatatii noastre), dar pe cei de la onlineclinic ii cunosc personal, il cunosc pe patron(este medic), am colaborat cu ei si sunt foarte ok.Acolo poti primi consult de specialitate si recomandare pentru pastilele potrivite. Chiar daca este usor jenant, apelati la farmacie sau la medic. Pentru doritori, va pot prezenta la cerere eventuale date si informatii despre cum puteti deosebi pastilele bune de cele contrafacute(mai am ceva materiale pe la birou...trebuie sa le caute) O zi buna va doresc!
  2. andi

    Tanya masaj 0765029163

    Petrepetre sa inteleg ca nu am mintit? Saptamana viitoare, cand revin de pe insoritele plaiuri ale Eladei, negresit voi calca si eu pragul Tanyei.
  3. andi

    Tanya masaj 0765029163

    Cu scuzele de rigoare pentru postul dublu, (am explicat mai devreme, scriam de pe telefon...rog un moderator sa stearga postul dublu), revin cu cateva precizari pt. petrepetre02 si nu numai: Tanya nu are inca un cont pe forum si de aceea m-a rugat pe mine sa promovez putin salonul si serviciile.... dupa ce isi va face cont, va prelua ea ostilitatile pe acest topic. Deci, tarifele practicate sunt: - masaj tantric de relaxare cu Tanya: 200 lei - companie intima cu Larisa: 250 de lei Fotografii nu am...urmeaza si fotografiile cat de curand Despre ce s-a petrecut acolo, ce pot sa mai spun: avand in vedere ca sunt un client fidel al Tanyei, am beneficiat de serviciile ei aproximativ 2 ore, cu implicare totala, fara graba, fara telefoane, etc....detalii despre masaj nu prea stiu sa dau: am scris la un moment dat o recenzie undeva pe topicul Irinei.Nu sunt un maestru in ale povestirilor, asa ca decat sa fiu acuzat de subiectivism, mai bine sunati, mergeti si va veti convinge. Daca un moderator considera ca am incalcat regulamentul, va rog sa ma atentionati si ma voi conforma pe cat posibil. Va multumesc
  4. andi

    Tanya masaj 0765029163

    scuze...stiu ca am unele lipsuri....nu prea le am cu recenziile.....revin cu detalii dar nu pot momentan...sunt la munca si scriu de pe telefon.
  5. Va salut stimati confrati, vreau sa va dau o veste placuta si anume ca ieri am fost primul client si invitat de onoare la deschiderea noului salon pastorit de Tanya si Larisa foste colaboratoare ale Irinei.Salonul se afla intr-o garsoniera situata in zona Titan-Liviu Rebreanu, foarte usor de gasit, la parterul unui bloc. Asadar, aseara la ora 20, m-am infiintat la noua locatie unde am fost primit de aceeasi vesela si incantatoare Tanya.Am fost placut impresionat de garsoniera, mare, curata, cu mobilier nou, gresie, parchet....si un pat imeeeens.Baia este de asemenea foarte curata si moderna, dotata cu geluri de dus si alte ustensile.Am admirat locatia la o cutie de suc rece din frigider si la o tigara. Dupa un dus rece, intrucat aseara erau nu mai putin de 39 grade, afara, am purces la ostilitati...masaj tantric impecabil, cu mare atentie pe toate zonele, saruturi cat cuprinde, cunillingus....transpiratie la greu...dar a meritat.Am reusit doua finalizari. Nota pentru locatie este un mare 10, iar masajul, il notez de asemenea cu 10...nu am ce sa reprosez, mai ales ca am fost si primul client invitat la deschidere. Cu privire la tarife inca nu stiu multe deoarece eu am avut un tarif special, dar discutati detaliile la telefon, serviciile oferite fiind Tanya - maseuza si Larisa - escorta. Va doresc succesuri si va stau la dispozitie pentru alte detalii, daca am omis ceva.
×
×
  • Creează nouă...