Sari la conținut

tonysbuc

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre tonysbuc

  • Dată Naștere 14.02.1983

Informatii Personale

  • Sex
    Male
  • Oras:
    Bucuresti

Informatii de Contact

  • Telefon:
    tony_buc25

Vizitatori Recenți Profil

1.475 citiri profil

tonysbuc's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

5

Reputație

  1. Up in continuare. Maresc oferta la 100 ron pt 15 min.
  2. Caut o doamna, escorta, indiferent aspect fizic, pentru diverse fantezii, fetish-uri cum ar fi Jerk Off Instructions, voyeur, uro, foot fetish, spit, humiliation. Durata maxim 15 min, pentru care ofer 50 ron. NU solicit penetrare sau atingeri din partea ta, orice fantezie vom alege, in principal eu ma voi masturba in fata ta doar, timp de maxim 15 min. Daca exista compatibilitate as dori intalnire saptamanala. Prefer zona sector 4 sau 3
  3. Specific ca imi doresc sedinta sa dureze aprox 1 ora, astept oferte pentru pret.
  4. Doresc sa cunosc o doamna pentru un roleplay detaliat. Prefer doamna cat mai matura, sau grasa, sau cat mai normala, nu silicoane sau alte artificii, pentru roleplay in care eu as fi parte submissiva. Roleplay ca si mama-fiu, matusa-nepot sau ceva de genul asta. Imi doresc sa primesc mesaje doar de la persoane care stiu ce inseamna asta. Pun accentul pe senzatii nu pe sexul propriuzis.
  5. Dar NU vreau sex neaparat! Este vorba de fantezie , de rol mai mult
  6. Salut, NU, nu lucrez la aeroport, si nici macar nu este numele eu real, e doar un pseudonim. Anyway ... 0726 802 931
  7. Mai intai sa gasesc persoana feminina dispusa sa faca asta. Mai precizez ca imi doresc intalniri dese DACA persoana se pricepe. adica daca o sa fie bine, asa cum vreau eu, probabil ca o sa vreau saptamanal
  8. Buna ziua, caut doresc o femeie pentru roleplay, diferite roluri gen : mama/fiu, sora/frate mic, tata/fiica. Imi doresc un roleplay detaliat . Ofer pana la 300 ron/ora . Doar in Bucuresti ma intereseaza. Nu conteaza varsta sau aspectul fizic, dar conteaza sa faca sex total, mici fetishuri gen uro, scuipat, umilire verbala. Cine este interesata astept mesaj cu ce esti dispusa sa faci.
  9. Buna Dimineata curvari! De cand am postat ultima recenzie ... am mai fost la d-soara de 3 ori deja, si va spun sincer ... sunt client fidel Ultima vizita la Raisa! Am optat pentru un masaj indian ca tot eram curios cum este ... Sa incepem, nu cred ca mai trebuie sa spun despre ea ... Raisa este fata din poze, corp super, atitudine si mai si... a da, acum are si un catel frumos foc care e si cuminte . Masajul incepe cu clasic, dar a folosit un fel de ulei mai cald cred .. ori ma incalzisem eu deja , dupa ce m-a masat bine si tandru cu ulei , a inceput masajul cu pudra! Deci , sincer, trebuie sa incercati asta, e prea tare senzatia sa o ignorati, nu se compara cu uleiul , sau cu altceva , e muuult prea bine unde mai pui ca spre deosebire de masajul clasic pe care il practica, la acesta chiar iti ia fiecare particica din corp la framantat si dezmeirdat (asa imi place mie sa spun ), incepand de la talpile picioarelor pana la gat si scalp. Finalizarea ca intotdeauna ... prin masaj, si eu cu fata ingropat in ... pasarica ei, prea e dulce pasarica aia sa ii rezist Per total : Locatie : din partea mea 10, nu ii lipseste nimic pt ceea ce face ea Aspect : 10 cu felicitari, dar gusturile se discuta, e genul meu de fata asa ca ii dau 10 Igiena : 10 absolut. De cate ori am fost la ea, tot timpul a fost curata si placut mirositoare ) Masaj : 10 cu felicitari Imi cer scuze daca vi se par notele prea trase de par ... dar inca odata. Fiecare cu parerea lui, din punctul meu de vedere, este una din maseuzele unde te poti duce cu inceredere, tot timpul va fi zambitoare, primitoare si nu ai ce sa risti la ea. Eu sigur ma voi mai duce.
  10. Buna ziua/seara/dimineata tuturor.... Incep activitatea mea pe acest forum ,cu toate ca sunt membru de ceva timp, de abia acum... Asta seara am fost pentru a doua oara, si NU ultima, la maseuza Raisa... asa ca voi incepe cu o "recenzie" (ca la filme) despre ea. Locatie = Nota 9 spre 10 de la mine, singurul minus este... ca mi-ar fi placut sa fie mai mare garsoniera, in rest, curata, primitoare, frumos aranjata. Fata = Nota 10 din partea mea, REPET ! din partea mea. Gusturile nu se discuta, iar pe mine ma atrag minionele. Fundulet superb, bombat, fata zambitoare, inteligenta si carismatica, ce sa mai... m-as insura cu ea daca m-ar lua Masaj = Nota 10 cu felicitari! Am ajuns in locatie, locatia este acolo unde se spune mai sus, asa ca nu ma repet, asta se intampla acum vreo 2 zile, Raisa ma astepta intr-un tricouas micut... alb... pe sub care se vedea fundul... bombat... senzual.. atragator... o placere pentru ochi. Ma intreaba in primele 5 minute, dupa celebrul "fa-te comod" daca doresc sa beau ceva, Nefiind bautor din fire, optez pentru o apa, ma serveste cu zambetul pe buze, fumam o tigare, stam de vorba, o placere. Urmeaza dusul meu, gel de dus barbatesc la baie ( am vazut ca va intereseaza amanuntele astea ) deci totul OK. In camera ma asteapta patul, mare, primitor, cu prosop curat, totul OK din nou ( daca va asteptati la ceva negative... sac! ) . Incepe masajul propriu-zis.... Masaj de relaxare facut cu empatie sa zic asa, parca stia unde sa apese si cat... am fost.. cred eu, la majoritatea saloanelor de masaj de prin Bucuresti, si nu am in momentul asta decat 2 locatii unde ma intorc cu placere, ( Raisa este a doua ) . A durat cred eu, aproape 30, poate mai mult, minute Masaj erotic/tantric ... excelent ! Inca o data... Excelent! Nu pot, nu stiu sa dau detalii despre cum a decurs exact acest masaj... plus ca sunt sigur ca ea il face mulandu-se dupa client... este atenta la trairile tale, te ajuta... super ok ce sa mai spun... Raport calitate/pret mai mult decat ok... Cum am spus, azi am fost a doua oara la ea, intr-o saptamana... si ma declar client fidel al ei. Daca sunteti atrasi de fete minione, simpatice, cu ceva in cap, si care sa stie si sa te aduca la extas doar prin masaj... Raisa o recomand cu placere... Sper ca nu am incalcat nici o regula a forumului, si daca am fost prea entuziast intr-a o lauda... imi cer iertare... dar acum am ajuns de la ea... si inca ii simt mirosul pielii pe ea mea... Happy massage for all!
×
×
  • Creează nouă...