Sari la conținut

gigisus

Maistru Curvar
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Despre gigisus

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

gigisus's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

10

Reputație

  1. Salut pentru baieti și buna pentru Misha! Am vizitat o acum 2 luni cred, sâni micuți fund bunicel! Face deepthroat(no gagreflex, nu știu în funcție de mărime) numa să o anunți când termini să nu dai in gat pe nimeni :)) eu am fost doar pentru oral care mi a plăcut făcând și finalizare orală! Per total e o tipă fadă și nici nu am așteptări la altceva când fac asta, altceva n am ce sa spun că acțiunea a durat 10 minute!
  2. Buna! Deja îmi placi(și nu cred că doar mie)! Numa sa te tii de cuvânt!😏
  3. Mi e foame! Veniti în număr cât mai mare! Fish ule! Învață să scrii prima oara! Imi scade inteligenta artificiala când vad chestii de genul!
  4. Am fost la auchan și se stătea la coadă!
  5. gigisus

    Pamflet!

    Fk ofer, bineînțeles contra cost 273 de lei și fără placă dentară!
  6. gigisus

    Pamflet!

    Pula I pula cât e tare, pizda I pizda pana moare! :))
  7. gigisus

    Pamflet!

    Bună! Sunt Hasmerla, o fata serioasă și frumoasa. Am 79 de ani, silicoane, fund ca Jennifer Lopez și chip de înger decăzut! Serviciile mele sunt urmatoarele: Sex oral p/n: 700 de lei 5 minute Sex normal p/n: 2000 de lei 7 minute Sex anal n: +50 de lei Extra: Atingere pe sani: 200 de lei Pupic pe sani: 500 de lei Finalizare în chiuvetă: 100 de lei Finalizare în palma ta: 50 de lei Limbi: 300 € Îmi rezerv dreptul de a mi selecta clientela! Sper ca nu am am deranjat pe nimeni și vreau ca postarea sa stârnească măcar un zâmbet în coltul gurii! 😀
  8. Salut! A fost cineva la ea? Vad ca are anunțul activ! Mulțumesc anticipat!
  9. Sunt curios și eu de ceva. La telefon ești greu de prins(asta înseamnă că ai mulți clienti) și cu toate astea nimeni nu a lăsat nici o recenzie. Pe topicul de Constanța, n spee mii de pagini și nimeni nu a scris ceva concret! Eu as lasa o recenzie dar nu prea am cum. Dacă este vre un coleg care a fost și are cont aici, îl rog sa facă asta! Probabil o sa se găsească cineva sa mi spună "vulpea când nu ajunge la struguri spune ca sunt acrii"!
  10. Si totuși. Ce a vrut sa spună autorul?
  11. Pe wapp, și nu e pentru prima data când se întâmplă asta!
  12. Stiam eu ca e cel puțin un coleg care te a mai văzut pe lângă Lukoil :))
×
×
  • Creează nouă...